ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Παιδική υποστήριξη

Εσείς και ο πρώην σύντροφός σας έχετε μαζί παιδιά; Στη συνέχεια, η υποστήριξη παιδιών είναι ένα σημαντικό μέρος των οικονομικών συμφωνιών που πρέπει να γίνουν κατά τη διαδικασία του διαζυγίου. Παιδική διατροφή είναι το ποσό που ο μη θηλάζων γονέας συμβάλλει στη φροντίδα και την ανατροφή των παιδιών.

Γρήγορο μενού

Επίπεδο υποστήριξης παιδιών

Σε συνεννόηση, εσείς και ο πρώην σύντροφός σας μπορείτε να συμφωνήσετε για το ποσό της παιδικής διατροφής. Αυτές οι συμφωνίες θα καθοριστούν σε πρόγραμμα γονικής μέριμνας. Εάν δεν μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνία μαζί, ένας από τους δικηγόρους μας θα χαρεί να σας βοηθήσει. Μπορούμε να βοηθήσουμε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης, να προσδιορίσουμε το ποσό της παιδικής διατροφής για εσάς και να καταρτίσουμε ένα πρόγραμμα γονικής μέριμνας. Αντιμετωπίζουμε τον προσδιορισμό της υποστήριξης για παιδιά κάνοντας έναν υπολογισμό συντήρησης

Ο δικαστής δεν θα εξετάσει μόνο την οικονομική κατάσταση του δικαιούχου παιδικής υποστήριξης, αλλά και την οικονομική κατάσταση του πληρωτή παιδικής διατροφής. Με βάση και τις δύο καταστάσεις, το δικαστήριο θα καθορίσει τότε το ποσό της παιδικής διατροφής.

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

aylin.selamet@lawandmore.nl

Χρειάζεστε δικηγόρο διαζυγίου;

Παιδική υποστήριξη

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Γι' αυτό θα λάβετε νομικές συμβουλές που έχουν άμεση σχέση με την επιχείρησή σας.

Έχουμε μια προσωπική προσέγγιση και συνεργαζόμαστε μαζί σας για μια κατάλληλη λύση.

Καθόμαστε μαζί σας για να σχεδιάσουμε μια στρατηγική.

Ζήστε ξεχωριστά

Ζήστε ξεχωριστά

Οι εταιρικοί δικηγόροι μας μπορούν να αξιολογήσουν τις συμφωνίες και να δώσουν συμβουλές σχετικά με αυτές.

Είστε έτοιμοι να χωρίσετε;

Αν ναι, αναμφίβολα θα υπάρχουν πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Από τη διευθέτηση της υποστήριξης συζύγων και παιδιών έως μη οικονομικά ζητήματα, όπως η δημιουργία ενός σχεδίου επιμέλειας, το διαζύγιο μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο τόσο συναισθηματικά όσο και νομικά.

Για να σας προετοιμάσουμε, έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με τη διευθέτηση ενός διαζυγίου στη νέα μας λευκή βίβλο. Κατεβάστε το παρακάτω αρχείο δωρεάν και αποκτήστε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε ομαλά στη διαδικασία διαζυγίου.

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Υπολογισμός παιδικής υποστήριξης

Ο υπολογισμός συντήρησης είναι ένας μάλλον περίπλοκος υπολογισμός, δεδομένου ότι πολλοί παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη. Law & More θα χαρούμε να πραγματοποιήσουμε τον υπολογισμό συντήρησης για εσάς.

Προσδιορισμός της ανάγκης
Πρώτα απ 'όλα, οι ανάγκες των παιδιών πρέπει να προσδιοριστούν. Βασίζεται στα εισοδήματα όπως ήταν λίγο πριν από το διαζύγιο. Εάν υπάρχουν ειδικά κόστη, όπως ένα διεθνές σχολείο ή μια φροντίδα παιδιών, το κόστος μπορεί να αυξηθεί ανάλογα.

Προσδιορισμός της οικονομικής ικανότητας
Μόλις προσδιοριστούν οι ανάγκες των παιδιών, γίνεται υπολογισμός της φέρουσας ικανότητας και για τα δύο μέρη. Αυτός ο υπολογισμός καθορίζει εάν ο υπεύθυνος για τη συντήρηση έχει επαρκή οικονομική ικανότητα για να μπορεί να πληρώσει διατροφή. Για να προσδιοριστεί η οικονομική ικανότητα του ατόμου που πρέπει να πληρώσει διατροφή, πρέπει πρώτα να καθοριστεί το καθαρό εισόδημά του. Η σύνταξη του παιδιού είναι ένα βασικό εισόδημα, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πηγές εισοδήματος, όπως οι μισθοί, ένα επίδομα και ο δεσμευμένος προϋπολογισμός του παιδιού.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι μας για την υποστήριξη παιδιών είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Έκπτωση φροντίδας
Ο γονέας που πρέπει να πληρώσει διατροφή και ο οποίος έχει επίσης επαφή με τα παιδιά θα έχει επίσης κόστος για τη φροντίδα των παιδιών. Αυτό περιλαμβάνει το κόστος για ψώνια, οδήγηση μπρος-πίσω. Κατ 'αρχήν, ένα συγκεκριμένο ποσοστό του κόστους περιλαμβάνεται στον υπολογισμό

Το ποσό του ποσοστού εξαρτάται από τον αριθμό των ημερών επίσκεψης ανά εβδομάδα. Ένας γονέας που έχει κατά μέσο όρο μια ημέρα την εβδομάδα το κόστος φροντίδας για το παιδί, λαμβάνει για παράδειγμα 15% έκπτωση φροντίδας και ένας γονέας που φροντίζει το παιδί τρεις ημέρες την εβδομάδα λαμβάνει έκπτωση φροντίδας 35%.

Συγκριτική ικανότητα μεταφοράς
Το τελευταίο βήμα για τον υπολογισμό του ύψους του παιδικού στηρίγματος είναι να κάνετε μια εξίσωση που φέρει φορτίο. Σε αυτήν την εξίσωση, το κόστος των παιδιών κατανέμεται μεταξύ εσάς και του πρώην συντρόφου σας ανάλογα με τα μέσα υποστήριξής τους. Η ικανότητα του ατόμου που δικαιούται διατροφή συγκρίνεται με την ικανότητα του ατόμου που είναι υπόχρεος για διατροφή. Μετά από αυτό, οποιαδήποτε έκπτωση φροντίδας θα εφαρμοστεί και θα προσαρμοστεί όπου είναι απαραίτητο. Το πεδίο υποστήριξης προορίζεται κυρίως για υποστήριξη παιδιών. Εάν υπάρχει ακόμη περιθώριο μετά από αυτό, ο δικαστής μπορεί επίσης να καθορίσει μια καθαρή διατροφή συνεργάτη.

Θα θέλατε να μάθετε πώς θα είναι η οικονομική σας κατάσταση μετά το διαζύγιό σας; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More και μαζί μπορούμε να καθορίσουμε πόση παιδική υποστήριξη πρέπει να πληρώσετε ή να λάβετε.

Αλλαγή παιδικής υποστήριξης

Παιδική υποστήριξη

Εάν δεν είναι δυνατή η αλλαγή της παιδικής διατροφής σε συνεννόηση με τον πρώην σύντροφό σας, μπορούμε να υποβάλουμε αίτημα για αλλαγή για εσάς στο δικαστήριο. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό εάν υπάρχουν μεταβαλλόμενες συνθήκες ή εάν, σύμφωνα με εσάς, το δικαστήριο καθόρισε τη διατήρηση στην αρχική διαταγή βάσει εσφαλμένων ή ελλιπών πληροφοριών.

Μπορείτε να σκεφτείτε τις ακόλουθες καταστάσεις, για παράδειγμα:

  • απόλυση ή ανεργία
  • απομάκρυνση των παιδιών
  • νέα ή διαφορετική δουλειά
  • να ξαναπαντρευτεί, να συγκατοικήσει ή να συνάψει εγγεγραμμένη σχέση
  • αλλαγή της διευθέτησης επαφών

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
κύριος. Maxim Hodak, advocate at & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More