ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΥΘΥΝΗΣ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Δικηγόρος Ευθύνης

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στις οποίες ο νόμος περί ευθύνης παίζει ρόλο. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, την κατάσταση στην οποία ένας εργαζόμενος υφίσταται ατύχημα στο πλαίσιο ή κατά την εκτέλεση της εργασίας του. Σε αυτήν την περίπτωση, ο εργοδότης μπορεί μερικές φορές να θεωρηθεί υπεύθυνος έναντι του εργαζομένου για τη ζημία που υπέστη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κατασκευαστές ενδέχεται να θεωρηθούν υπεύθυνοι. Αυτό συμβαίνει όταν ένας καταναλωτής υφίσταται ζημία και διαπιστώνεται ότι η ζημία προκλήθηκε από ελαττωματικό προϊόν. Επίσης, ο διευθυντής μιας εταιρείας μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να θεωρηθεί προσωπικά υπεύθυνος επιπλέον ή αντί της εταιρείας.

Γρήγορο μενού

Είστε υπεύθυνοι ή θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον υπεύθυνο; Δικηγόροι ευθύνης από Law & More θα χαρούμε να σας προσφέρουμε νομική υποστήριξη.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Law & More μπορεί επίσης να το κάνει αυτό για εσάς

Law and More

Συμφωνία υιοθέτησης

Η σύνταξη μιας συμφωνίας απαιτεί πολλή δουλειά. Γι' αυτό ζητήστε τη βοήθεια του.

Law and More

Ειδοποίηση για προεπιλογή

Δεν τηρεί κανείς τα ραντεβού του; Μπορούμε να στείλουμε γραπτές υπενθυμίσεις και να προσφύγουμε σε δικαστικές αγωγές εκ μέρους σας.

Law and More

Σύμβαση εργασίας

Θα θέλατε υποστήριξη για τη σύνταξη σύμβασης εργασίας; Καλέστε στο Law & More.

Αντιμετωπίζετε αξίωση αποζημίωσης και θα θέλατε νομική βοήθεια στη διαδικασία;

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Παραδείγματα θεμάτων που μπορούμε να σας βοηθήσουμε με:

  • Ευθύνη εργοδότη;
  • Ευθύνη προϊόντος;
  • Ευθύνη διευθυντή.
  • Αυστηρή ευθύνη;
  • Ευθύνη που βασίζεται σε σφάλμα.
  • Επαγγελματική ευθύνη

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι ευθύνης μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Εργοδοτική ευθύνη

Εάν ένας εργαζόμενος υποστεί ατύχημα κατά τη διάρκεια ή σε σχέση με την εκτέλεση της εργασίας του, ο εργοδότης μπορεί να είναι νομικά υπεύθυνος έναντι του εργαζομένου για τη ζημία που έχει συμβεί. Αυτό συμβαίνει επειδή ο εργοδότης έχει μια ειδική υποχρέωση φροντίδας κατά την εκτέλεση της εργασίας. Είναι υπεύθυνος για ζημία που υπέστη ένας υπάλληλος κατά την εκτέλεση της εργασίας του, εκτός εάν μπορεί να αποδείξει ότι έχει εκπληρώσει την υποχρέωση φροντίδας του. Εάν ο εργοδότης μπορεί να αποδείξει ότι έχει λάβει όλα τα εύλογα μέτρα για την πρόληψη ατυχήματος, δεν φέρει ευθύνη. Επίσης, σε καταστάσεις που ο εργαζόμενος ήταν σκόπιμα ή εκ προθέσεως απερίσκεπτος, δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο εργοδότης. Εξετάζουμε όλα τα γεγονότα και τις περιστάσεις και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε εάν θεωρηθείτε υπεύθυνοι ως εργοδότης ή εάν θέλετε να κατηγορήσετε τον εργοδότη σας για ζημία που υφίσταται.

Ευθύνη προϊόντος

Όταν αγοράσετε ένα προϊόν, περιμένετε να είναι σταθερό. Δεν περιμένετε ότι η χρήση του θα σας βλάψει. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να συμβεί. Μπορείτε να σκεφτείτε ζημιές που προκαλούνται από ελαττωματικό μηχάνημα, τρόφιμα και άλλα καταναλωτικά προϊόντα.

Ο κατασκευαστής ευθύνεται νομικά για τη ζημιά όταν αποδεικνύεται ότι η ζημιά προκλήθηκε από ελαττωματικό προϊόν. Ένα προϊόν θεωρείται ελαττωματικό εάν δεν προσφέρει την ασφάλεια που περιμένετε από αυτό. Εάν έχετε υποστεί ζημιά ως αποτέλεσμα ελαττωματικού προϊόντος, θα χαρούμε να σας προσφέρουμε νομική υποστήριξη.

Ευθύνη του διευθυντή

Κατ 'αρχήν, η εταιρεία είναι υπεύθυνη για τα χρέη που προκύπτουν. Ωστόσο, ένας διευθυντής μιας εταιρείας μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να θεωρηθεί προσωπικά υπεύθυνος επιπλέον ή αντί της εταιρείας. Ο διευθυντής είναι όντως υποχρεωμένος να εκτελεί τα καθήκοντά του σωστά. Εάν θεωρηθεί υπεύθυνος ως διευθυντής νομικού προσώπου, οι συνέπειες μπορεί να είναι σημαντικές. Law & More βοηθά τους διευθυντές που αντιμετωπίζουν ή απειλούν με κατηγορίες ευθύνης. Βοηθάμε επίσης τα μέρη που θέλουν να θεωρήσουν έναν διευθυντή νομικά υπεύθυνο.

Ευθύνη που βασίζεται σε σφάλματα

Αυτό το είδος ευθύνης βασίζεται σε σφάλμα ή αμέλεια. Εάν έχετε υποστεί ζημιά, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να θεωρήσετε νομικά υπεύθυνο το άτομο που προκάλεσε αυτή τη ζημιά. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για νομική υποστήριξη εάν θεωρηθείτε υπεύθυνοι από κάποιον άλλο για την πρόκληση ζημιάς.

Επαγγελματική ευθύνη

Όταν ένας αυτοαπασχολούμενος επαγγελματίας, όπως γιατρός, λογιστής ή συμβολαιογράφος, κάνει επαγγελματικό λάθος, αυτός ή αυτή μπορεί να θεωρηθεί νομικά υπεύθυνος έναντι πελατών ή ασθενών. Αλλά σε ποιες περιπτώσεις συμβαίνει τέτοιο επαγγελματικό παράπτωμα; Αυτή είναι μια περίπλοκη ερώτηση. Η απάντηση εξαρτάται από όλα τα γεγονότα και τις περιστάσεις της υπόθεσης.

Εάν είστε αυτοαπασχολούμενος επαγγελματίας και είστε υπεύθυνοι για επαγγελματικό λάθος, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More