Θέλετε να ιδρύσετε μια επιχείρηση; Ή είστε ήδη επιχειρηματίας; Εάν ναι, τότε θα πρέπει αναμφίβολα να ασχοληθείτε με το επιχειρηματικό δίκαιο. Ήδη τη στιγμή της ίδρυσης μιας επιχείρησης θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το ερώτημα ποια μορφή εταιρείας είναι η πιο κατάλληλη. Επίσης, πρέπει να καταρτιστούν όλα τα είδη συμφωνιών. Με τα χρόνια πολλά μπορούν να αλλάξουν και μέσα στην εταιρεία. Η φόρμα της εταιρείας μπορεί να μην είναι πλέον κατάλληλη. Ενδέχεται να προκύψουν συγκρούσεις μεταξύ μετόχων ή συγγενών εταιρειών.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Επιχειρηματικό Δίκαιο / Εταιρικό Δίκαιο

Θέλετε να ιδρύσετε μια επιχείρηση; Ή είστε ήδη επιχειρηματίας; Εάν ναι, τότε θα πρέπει αναμφίβολα να ασχοληθείτε με το επιχειρηματικό δίκαιο. Ήδη τη στιγμή της ίδρυσης μιας επιχείρησης θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το ερώτημα ποια μορφή εταιρείας είναι η πιο κατάλληλη. Επίσης, πρέπει να καταρτιστούν όλα τα είδη συμφωνιών. Με τα χρόνια πολλά μπορούν να αλλάξουν και μέσα στην εταιρεία. Η φόρμα της εταιρείας μπορεί να μην είναι πλέον κατάλληλη. Ενδέχεται να προκύψουν συγκρούσεις μεταξύ μετόχων ή συγγενών εταιρειών. Ή μήπως η επιχείρησή σας δεν διαθέτει πλέον αρκετά ρευστά περιουσιακά στοιχεία. Η Law & More είναι ειδικός στον τομέα του ολλανδικού επιχειρηματικού δικαίου. Από τη στιγμή της ίδρυσης έως τη στιγμή της εκκαθάρισης της εταιρείας, μπορούμε να σας παρέχουμε νομικές και φορολογικές συμβουλές.

Νομικά νομικά πρόσωπα

Εμείς στην Law & More μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη σωστή φόρμα εταιρείας. Μπορεί να γίνει διάκριση μεταξύ μορφών με νομική προσωπικότητα και μορφών χωρίς νομική προσωπικότητα. Εάν μια επιχείρηση διαθέτει νομική προσωπικότητα, μπορεί να συμμετέχει σε νομικές συναλλαγές όπως τα φυσικά πρόσωπα. Σε αυτήν την περίπτωση η εταιρεία σας μπορεί να συνάψει συμφωνίες, να έχει περιουσιακά στοιχεία και χρέη και μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη.

Tom Meevis - Δικηγόρος Αϊντχόβεν

Τομ Μέιβις

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

Καλέστε στο +31 40 369 06 80

«Νόμος και περισσότεροι δικηγόροι
εμπλέκονται και
μπορεί να εννοηθεί με
το πρόβλημα του πελάτη »

Εταιρική Διακυβέρνηση

Όταν θέλετε να διευθύνετε μια εταιρεία, πρέπει να επιλέξετε μια φόρμα εταιρείας. Ποια νομική μορφή είναι κατάλληλη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως οι απαιτήσεις για ενσωμάτωση, νομική προσωπικότητα, από κοινού και πολλές ευθύνες και ενδεχομένως η δυνατότητα μεταβίβασης μετοχών. Και τι γίνεται αν ένας από τους συνεργάτες μιας γενικής εταιρικής σχέσης (VOF) θέλει να αποχωρήσει από την εταιρεία; Και τι γίνεται με το Flex-BV; Τα θέματα αυτά διέπονται από το εταιρικό δίκαιο. Πολλά πράγματα μπορούν να τακτοποιηθούν εκ των προτέρων συμβατικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστάται να εμπλέξετε τις υπηρεσίες ενός εταιρικού δικηγόρου πριν από τη σύσταση της εταιρείας.

Συνεργασία

Σκοπεύετε, ως εταιρεία, να συνεργαστείτε με άλλες εταιρείες με σκοπό να διατηρήσετε τη θέση σας στην αγορά; Ή, αντίθετα, με το σχέδιο εισόδου σε μια νέα αγορά; Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια στρατηγική συμμαχία, μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε για τους κινδύνους και τα οφέλη. Επιπλέον, μπορούμε, μαζί, να ανακαλύψουμε ποιες μορφές συνεργασίας είναι κατάλληλες.

Δίκαιο των Επιχειρήσεων

Συγχωνεύσεις και εξαγορές

Σκοπεύετε να συγχωνεύσετε την εταιρεία σας με μια άλλη, επειδή θέλετε να τονώσετε την ανάπτυξη για παράδειγμα; Στη συνέχεια, υπάρχουν τρεις τύποι συγχωνεύσεων: συγχώνευση εταιρείας, συγχώνευση μετοχών και νομική συγχώνευση. Το πιο κατάλληλο για την εταιρεία σας εξαρτάται από τη συγκεκριμένη κατάσταση. Οι δικηγόροι του νόμου και περισσότερων μπορούν να σας συμβουλεύσουν σχετικά με αυτό το θέμα.

Μερικές φορές μια άλλη εταιρεία μπορεί να ενδιαφέρεται για τη δική σας. Μπορεί να σας προσφέρει να πουλήσετε την επιχείρησή σας σε αυτόν. Εάν σκοπεύετε να αποδεχτείτε αυτό το αίτημα, τότε μπορούμε να σας παρέχουμε συμβουλές εκ των προτέρων. Μπορούμε επίσης να διαπραγματευτούμε για εσάς.

Εάν μια εταιρεία δεν θέλει να πουληθούν οι μετοχές τους και ο εκδοχέας πλησιάσει τους μετόχους, μιλάμε για εχθρική ανάληψη. Γνωρίζουμε πώς να προστατεύουμε την εταιρεία σας σε καταστάσεις όπως αυτή και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με νομικές συμβουλές.

Εκτός αυτού, είναι απαραίτητο να επιδεικνύετε τη δέουσα επιμέλεια, ειδικά εάν ως εταιρεία αγοράζετε άλλη εταιρεία. Θέλετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνετε μια σωστή επιλογή για μια συγχώνευση ή εξαγορά.

Οι εταιρικοί δικηγόροι της Law & More θα σας δώσουν μια διορατική νομική διαβούλευση σχετικά με την εταιρεία σας. Μεταφράζουμε το νόμο σε πρακτικούς όρους, ώστε να μπορείτε πραγματικά να επωφεληθείτε από τις συμβουλές μας. Εν ολίγοις, το Law & More μπορεί να σας παράσχει νομική βοήθεια στα ακόλουθα θέματα:

• ίδρυση εταιρείας
• χρηματοδότηση
• συνεργασία μεταξύ εταιρειών
• συγχωνεύσεις και εξαγορές
• διαπραγμάτευση και αντιδικία σε συγκρούσεις μεταξύ μετόχων και / ή συνεργατών
• ευθύνη διευθυντών

Μη νοητική νοοτροπία

Μας αρέσει η δημιουργική σκέψη και κοιτάμε πέρα ​​από τις νομικές πτυχές μιας κατάστασης. Πρόκειται για το να φτάσουμε στον πυρήνα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσουμε σε ένα αποφασιστικό ζήτημα. Λόγω της νοητικής νοοτροπίας και της πολυετούς εμπειρίας μας, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στην προσωπική και αποτελεσματική νομική υποστήριξη.

Θέλετε να μάθετε τι μπορεί να κάνει η Law & More για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 του stuur een e-mail naar:

κύριος. Tom Meevis, δικηγόρος στο Law & More - [Προστατεύεται email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [Προστατεύεται email]