Η έρευνα δείχνει ότι το 30% των πτωχεύσεων στις Κάτω Χώρες οφείλονται σε απλήρωτα τιμολόγια. Η εταιρεία σας διαθέτει πελάτη που δεν έχει ακόμη πληρώσει; Ή είστε ιδιώτης και έχετε οφειλέτη που σας οφείλει ακόμα χρήματα; Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με τους δικηγόρους είσπραξης χρέους Law & More.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟ & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νόμος είσπραξης χρεών

Η έρευνα δείχνει ότι το 30% των πτωχεύσεων στις Κάτω Χώρες οφείλονται σε απλήρωτα τιμολόγια. Η εταιρεία σας διαθέτει πελάτη που δεν έχει ακόμη πληρώσει; Ή είστε ιδιώτης και έχετε οφειλέτη που σας οφείλει ακόμα χρήματα; Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με τους δικηγόρους είσπραξης χρέους Law & More. Κατανοούμε ότι τα απλήρωτα τιμολόγια είναι πολύ ενοχλητικά και ανεπιθύμητα, γι 'αυτό σας βοηθάμε από την αρχή έως το τέλος της διαδικασίας συλλογής. Οι δικηγόροι είσπραξης χρεών μας μπορούν να περάσουν τόσο από εξώδικη όσο και από δικαστική διαδικασία είσπραξης μαζί σας. Το Law & More είναι επίσης εξοικειωμένο με το νόμο της κατάσχεσης και μπορεί να σας βοηθήσει σε περίπτωση πτώχευσης. Τέλος, δεν μας έχει σημασία αν ο οφειλέτης ζει στις Κάτω Χώρες ή είναι εγκατεστημένος στο εξωτερικό. Λόγω του διεθνούς ιστορικού μας, έχουμε τα προσόντα για πιο περίπλοκες, αμφισβητούμενες ή μεγαλύτερες αξιώσεις.

Όταν πρόκειται για είσπραξη χρεών, πιθανότατα σκέφτεστε έναν οργανισμό είσπραξης χρεών ή έναν δικαστικό επιμελητή παρά έναν δικηγόρο είσπραξης χρεών. Αυτό συμβαίνει επειδή και τα τρία μέρη μπορούν να εισπράξουν εκκρεμείς χρεώσεις. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα βασικά βήματα στη διαδικασία είσπραξης που μπορούν γενικά να πραγματοποιηθούν από έναν δικηγόρο είσπραξης χρεών:

• Μόνο ένας δικηγόρος είσπραξης χρεών εξουσιοδοτείται να διεξάγει νομικές διαδικασίες για αξιώσεις άνω των 25.000,00 €.
• Εξουσιοδοτείται να καταλάβει το κτήμα και το εισόδημα του οφειλέτη
• Μόνο ένας δικηγόρος είσπραξης χρεών είναι εξουσιοδοτημένος να υποβάλει αίτηση πτώχευσης.
• Μόνο ένας δικηγόρος είσπραξης χρεών είναι εξουσιοδοτημένος να χειρίζεται διεθνείς υποθέσεις είσπραξης χρεών.
• Προσόντα για επίλυση νομικών διαφορών. Ένας δικηγόρος είσπραξης χρεών είναι πιο κατάλληλος για την παροχή εξατομικευμένων λύσεων και για την αξιολόγηση και ανατροπή της άμυνας.

Συχνά συμβαίνει ότι κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας συλλογής, είναι ακόμη απαραίτητο να αλλάξετε από γραφείο συλλογής ή δικαστικό επιμελητή σε δικηγόρο συλλογής. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι ευκολότερο και πιο οργανωμένο να βρίσκεστε στην ίδια εταιρεία αμέσως, όπου είστε ήδη γνωστοί και έχει ήδη δημιουργηθεί ένα αρχείο για εσάς.

Μάξιμ Χοντάκ

Μάξιμ Χοντάκ

Συνεργάτης / Δικηγόρος

Καλέστε στο + 31 40 369 06 83

Τα τέσσερα βήματα της συλλογής δεξιά

Επικοινωνία με τον Νόμο & Περισσότερες φωτογραφίες

Επικοινωνήστε με τον Νόμο και άλλα

Αντιμετωπίζετε έναν πελάτη που δεν πληρώνει; Επικοινωνήστε με τον Νόμο και άλλα

Ingebrekestelling εικόνα

Ειδοποίηση για προεπιλογή

Ζητούμε από τον οφειλέτη να πληρώσει μέσω ειδοποίησης αθέτησης

Minnelijke fase εικόνα

Φιλική φάση

Τακτοποιούμε διαπραγματεύσεις για να κάνουμε τον οφειλέτη να πληρώσει ή να κάνει μια πληρωμή

Gerechtelijke fase εικόνας

Δικαστική φάση

Ξεκινάμε μια νόμιμη διαδικασία και καταλαμβάνουμε ιδιοκτησία, εάν είναι απαραίτητο

"Ελαβα
επαγγελματικές συμβουλές
εντός του συμφωνημένου χρόνου. "

Η προσέγγιση του οργανισμού είσπραξης χρεών

Για κάθε διαδικασία συλλογής, πρέπει να ληφθούν ορισμένα βήματα. Το πρώτο βήμα είναι να ενημερώσετε τον οφειλέτη ότι δεν εκπληρώνει την υποχρέωση πληρωμής του. Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να του δώσετε την ευκαιρία να πληρώσει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος χωρίς επιπλέον κόστος. Πρέπει να στείλετε στον οφειλέτη γραπτή υπενθύμιση για το σκοπό αυτό. Αυτή η υπενθύμιση ονομάζεται προεπιλεγμένη ειδοποίηση. Μια περίοδος δεκατεσσάρων ημερών θεωρείται κανονικά ως εύλογη περίοδος εντός της οποίας ζητείται από τον οφειλέτη να πληρώσει την απαίτηση. Φυσικά, οι δικηγόροι της Law & More μπορούν να συντάξουν μια ειδοποίηση αθέτησης για εσάς.

Εάν δεν έχει σταλεί ειδοποίηση αθέτησης, ο δικαστής θα απορρίψει οποιαδήποτε αξίωση αποζημίωσης. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες δεν είναι απαραίτητο να στείλετε ειδοποίηση αθέτησης, π.χ. η συμμόρφωση με τη συμφωνία είναι μόνιμα αδύνατη. Παρ 'όλα αυτά, συνιστάται να στέλνετε πάντα προειδοποίηση για προειδοποίηση. Εάν το αίτημα πληρωμής δεν ικανοποιηθεί, μπορούμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία συλλογής.

δείγμα1X1_

Οι φάσεις της διαδικασίας συλλογής

Υπάρχουν δύο πιθανά στάδια στη διαδικασία συλλογής: το φιλικό στάδιο, επίσης γνωστό ως εξωδικαστικό στάδιο, και το δικαστικό στάδιο ..

Φιλική φάση
Εάν η σχέση μεταξύ των μερών είναι καλή, συνιστάται πρώτα να περάσετε από τη φιλική φάση. Σε αυτήν τη φάση, προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε τον οφειλέτη να πληρώσει μέσω γραπτών υπενθυμίσεων και τηλεφωνικής επικοινωνίας. Είναι πιθανό αυτές οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις να οδηγήσουν σε ρύθμιση πληρωμής. Συνιστούμε να καθοριστεί μια ρύθμιση πληρωμής. Οι δικηγόροι είσπραξης χρεών μπορούν να το φροντίσουν αυτό. Το πλεονέκτημα μιας φιλικής φάσης είναι ότι η σχέση μεταξύ των διαδίκων συχνά δεν βλάπτεται και ότι δεν οφείλονται έξοδα για δικαστικές διαδικασίες.

Δικαστική φάση
Εάν το φιλικό στάδιο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί με πληρωμή από τον οφειλέτη ή με συμφωνία πληρωμής, μπορεί να κινηθεί νομική διαδικασία. Είναι επίσης δυνατό να παραλείψετε το φιλικό στάδιο και να ξεκινήσετε αμέσως δικαστικές διαδικασίες. Σε νομική φάση, διεκδικούμε την πληρωμή των εκκρεμών ποσών και των εξόδων είσπραξης ενώπιον του δικαστηρίου. Πριν ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία, ενδέχεται να κατασχεθεί η περιουσία του οφειλέτη. Αυτό ονομάζεται επιληπτική κρίση του ωδείου. Το συνημμένο προτίμησης αποσκοπεί στο να διασφαλίσει ότι ο οφειλέτης δεν μπορεί να μετακινήσει περιουσία πριν αποφανθεί το δικαστήριο, έτσι ώστε να μπορείτε πραγματικά να ανακτήσετε τα έξοδά σας από τον οφειλέτη. Εάν ο δικαστής εκδώσει την αξίωσή σας, η προληπτική κατάσχεση θα μετατραπεί σε εκτελεστή κατάσχεση. Αυτό σημαίνει ότι τα περιουσιακά στοιχεία που επισυνάπτονται μπορούν να πωληθούν από τον δικαστικό επιμελητή δημόσια εάν ο οφειλέτης εξακολουθεί να μην πληρώνει. Τα έσοδα από αυτά τα περιουσιακά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή της αξίωσής σας. Οι δικηγόροι είσπραξης χρεών της Law & More έχουν εμπειρία στον τομέα του νόμου περί κατάσχεσης και είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της νομικής διαδικασίας.

Πρόληψη κινδύνων
Η Law & More παρέχει επίσης υποστήριξη για την αποφυγή κινδύνων που σχετίζονται με πληρωμές και καθυστερημένες πληρωμές. Για παράδειγμα, συμβουλεύουμε τους πελάτες να συμπεριλάβουν στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις τους όρους πληρωμής που μπορούν να αποφύγουν ασάφειες σε περίπτωση καθυστερημένης πληρωμής. Θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό; Επικοινωνήστε με τους δικηγόρους είσπραξης χρεών της Law & More.

Θέλετε να μάθετε τι μπορεί να κάνει η Law & More για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:

κύριος. Tom Meevis, δικηγόρος στο Law & More - [Προστατεύεται email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [Προστατεύεται email]