Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στις οποίες ο νόμος περί ευθύνης παίζει ρόλο. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, την κατάσταση στην οποία ένας εργαζόμενος υφίσταται ατύχημα στο πλαίσιο ή κατά την εκτέλεση της εργασίας του. Σε αυτήν την περίπτωση, ο εργοδότης μπορεί μερικές φορές να θεωρηθεί υπεύθυνος έναντι του εργαζομένου για τη ζημία που υπέστη.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Νόμος περί ευθύνης

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στις οποίες ο νόμος περί ευθύνης παίζει ρόλο. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, την κατάσταση στην οποία ένας εργαζόμενος υφίσταται ατύχημα στο πλαίσιο ή κατά την εκτέλεση της εργασίας του. Σε αυτήν την περίπτωση, ο εργοδότης μπορεί μερικές φορές να θεωρηθεί υπεύθυνος έναντι του εργαζομένου για τη ζημία που υπέστη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κατασκευαστές ενδέχεται να θεωρηθούν υπεύθυνοι. Αυτό συμβαίνει όταν ένας καταναλωτής υφίσταται ζημία και διαπιστώνεται ότι η ζημία προκλήθηκε από ελαττωματικό προϊόν. Επίσης, ο διευθυντής μιας εταιρείας μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να θεωρηθεί προσωπικά υπεύθυνος επιπλέον ή αντί της εταιρείας.

Είστε υπεύθυνοι ή θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον υπεύθυνο; Οι δικηγόροι ευθύνης της Law & More θα χαρούν να σας προσφέρουν νομική υποστήριξη.

Παραδείγματα θεμάτων που μπορούμε να σας βοηθήσουμε με:

• Ευθύνη εργοδότη
• Ευθύνη προϊόντος;
• Ευθύνη του διευθυντή
• Αυστηρή ευθύνη.
• Ευθύνη βάσει βλάβης.
• Επαγγελματική ευθύνη

Tom Meevis - Δικηγόρος Αϊντχόβεν

Τομ Μέιβις

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

Καλέστε στο +31 40 369 06 80

Το Law & More μπορεί επίσης να το κάνει αυτό για εσάς

Samenwerkingsovereenkomst εικόνα

Ειδοποίηση για προεπιλογή

Δεν κρατά κανείς τα ραντεβού του; Μπορούμε να στείλουμε γραπτές υπενθυμίσεις και προσφυγές εκ μέρους σας

Πνευματική ιδιοκτησία

Συμφωνία υιοθέτησης

Η κατάρτιση μιας συμφωνίας απαιτεί πολλή δουλειά. Επομένως ζητήστε τη βοήθεια του

Nationaal -en διεθνής εικόνα

Σύμβαση εργασίας

Θα θέλατε υποστήριξη για τη σύνταξη σύμβασης εργασίας; Καλέστε στο Νόμο και άλλα

Overeenkomst opstellen εικόνα

Claims for damages

Are you dealing with a claim for damages and would you like legal assistance in the procedure?

«Νόμος και περισσότεροι δικηγόροι
εμπλέκονται και
μπορεί να εννοηθεί με
το πρόβλημα του πελάτη »

Εργοδοτική ευθύνη

Εάν ένας εργαζόμενος υποστεί ατύχημα κατά τη διάρκεια ή σε σχέση με την εκτέλεση της εργασίας του, ο εργοδότης μπορεί να είναι νομικά υπεύθυνος έναντι του εργαζομένου για τη ζημία που έχει συμβεί. Αυτό συμβαίνει επειδή ο εργοδότης έχει μια ειδική υποχρέωση φροντίδας κατά την εκτέλεση της εργασίας. Είναι υπεύθυνος για ζημία που υπέστη ένας υπάλληλος κατά την εκτέλεση της εργασίας του, εκτός εάν μπορεί να αποδείξει ότι έχει εκπληρώσει την υποχρέωση φροντίδας του. Εάν ο εργοδότης μπορεί να αποδείξει ότι έχει λάβει όλα τα εύλογα μέτρα για την πρόληψη ατυχήματος, δεν φέρει ευθύνη. Επίσης, σε καταστάσεις που ο εργαζόμενος ήταν σκόπιμα ή εκ προθέσεως απερίσκεπτος, δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο εργοδότης. Εξετάζουμε όλα τα γεγονότα και τις περιστάσεις και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε εάν θεωρηθείτε υπεύθυνοι ως εργοδότης ή εάν θέλετε να κατηγορήσετε τον εργοδότη σας για ζημία που υφίσταται.

Ευθύνη προϊόντος

Όταν αγοράσετε ένα προϊόν, περιμένετε να είναι σταθερό. Δεν περιμένετε ότι η χρήση του θα σας βλάψει. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να συμβεί. Μπορείτε να σκεφτείτε ζημιές που προκαλούνται από ελαττωματικό μηχάνημα, τρόφιμα και άλλα καταναλωτικά προϊόντα.

Ο κατασκευαστής ευθύνεται νομικά για τη ζημιά όταν αποδεικνύεται ότι η ζημιά προκλήθηκε από ελαττωματικό προϊόν. Ένα προϊόν θεωρείται ελαττωματικό εάν δεν προσφέρει την ασφάλεια που περιμένετε από αυτό. Εάν έχετε υποστεί ζημιά ως αποτέλεσμα ελαττωματικού προϊόντος, θα χαρούμε να σας προσφέρουμε νομική υποστήριξη.

Ευθύνη του διευθυντή

Κατ 'αρχήν, η εταιρεία είναι υπεύθυνη για τα χρέη που προκύπτουν. Ωστόσο, ένας διευθυντής μιας εταιρείας μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να θεωρηθεί προσωπικά υπεύθυνος επιπλέον ή αντί της εταιρείας. Ο διευθυντής είναι στην πραγματικότητα υποχρεωμένος να εκτελεί τα καθήκοντά του σωστά. Εάν θεωρηθεί υπεύθυνος ως διευθυντής νομικού προσώπου, οι συνέπειες μπορεί να είναι σημαντικές. Η Law & More βοηθά τους σκηνοθέτες που αντιμετωπίζουν ή απειλούν με κατηγορίες ευθύνης. Βοηθάμε επίσης τα μέρη που θέλουν να θεωρήσουν έναν διευθυντή νομικά υπεύθυνο.

Νόμος περί ευθύνηςΕυθύνη που βασίζεται σε σφάλματα

Αυτό το είδος ευθύνης βασίζεται σε σφάλμα ή αμέλεια. Εάν έχετε υποστεί ζημιά, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να θεωρήσετε νομικά υπεύθυνο το άτομο που προκάλεσε αυτή τη ζημιά. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για νομική υποστήριξη εάν θεωρηθείτε υπεύθυνοι από κάποιον άλλο για την πρόκληση ζημιάς.

Επαγγελματική ευθύνη

Όταν ένας αυτοαπασχολούμενος επαγγελματίας, όπως γιατρός, λογιστής ή συμβολαιογράφος, κάνει επαγγελματικό λάθος, αυτός ή αυτή μπορεί να θεωρηθεί νομικά υπεύθυνος έναντι πελατών ή ασθενών. Αλλά σε ποιες περιπτώσεις συμβαίνει τέτοιο επαγγελματικό παράπτωμα; Αυτή είναι μια περίπλοκη ερώτηση. Η απάντηση εξαρτάται από όλα τα γεγονότα και τις περιστάσεις της υπόθεσης.

Εάν είστε αυτοαπασχολούμενος επαγγελματίας και είστε υπεύθυνοι για επαγγελματικό λάθος, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Θέλετε να μάθετε τι μπορεί να κάνει η Law & More για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου + 31 40 369 06 83 ή στείλτε μας ένα e-mail:

κύριος. Tom Meevis, δικηγόρος στο Law & More - [Προστατεύεται email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [Προστατεύεται email]