Παρέχουμε ενεργά συμβουλές σε Ολλανδούς και διεθνείς πελάτες που επενδύουν σε μια ποικιλία ακινήτων στην Ολλανδία, όπως ξενοδοχεία, θέρετρα, εμπορικά έργα και χαρτοφυλάκια κατοικιών.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
ΑΙΤΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Συναλλαγές ακινήτων και ακινήτων

Ο νόμος περί ακινήτων αποτελείται από όλες τις νομικές πτυχές που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Εμείς στο Law & More είναι σε θέση να σας βοηθήσουν με νομικές συμβουλές όταν προκύψουν ερωτήσεις ή συγκρούσεις σχετικά με την αγορά και πώληση ακινήτων. Επιπλέον, μπορούμε να σας παρέχουμε νομικές συμβουλές σχετικά με τον νόμο περί ενοικίου.

Επιπλέον, οι Ολλανδοί και διεθνείς πελάτες της Law & More βοηθούνται και συμβουλεύονται στη διάρθρωση των ολλανδικών και διεθνών επενδύσεών τους σε ακίνητα με τον πλέον φορολογικό πλεονεκτικό τρόπο, χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση πολλαπλών δικαιοδοσιών. Η τεχνογνωσία μας φτάνει από την απόκτηση ενός διαμερίσματος για ιδιωτική χρήση έως τη διαπραγμάτευση σε περίπλοκες εμπορικές προσφορές ακινήτων και ακινήτων.

Παρέχουμε ενεργά συμβουλές σε Ολλανδούς και διεθνείς πελάτες που επενδύουν σε μια ποικιλία ακινήτων στην Ολλανδία, όπως ξενοδοχεία, θέρετρα, εμπορικά έργα και χαρτοφυλάκια κατοικιών.

Νομικά μισθώματα

Law & More βοηθά τόσο τους ενοικιαστές όσο και τους ιδιοκτήτες στην πρόληψη και επίλυση νομικών προβλημάτων. Όπως και με το μίσθωμα μιας κατοικίας όπως και με το μίσθωμα ενός κτιρίου για ένα κατάστημα και ένα κτίριο γραφείων. Οι ενοικιαστές και οι ιδιοκτήτες έχουν ειδικές νομικές υποχρεώσεις. Περιέχουν ρυθμιστικό χαρακτήρα που σημαίνει ότι τα μέρη μπορούν να τα αντικαταστήσουν με το δικό τους δικές συμφωνίες. Επιπλέον, υπάρχουν υποχρεωτικές διατάξεις στο νόμο περί ενοικίου. Δεν μπορεί κανείς να διαφέρει από αυτούς τους κανόνες, οι οποίοι κατά κύριο λόγο σκοπεύουν να προστατεύσουν τον μισθωτή, καθώς είναι το πιο αδύναμο μέρος, με σύμβαση. Εάν βρίσκεστε σε μια κατάσταση στην οποία ο αντισυμβαλλόμενος δεν συμμορφώνεται με τις συμφωνίες του, υπάρχουν διάφορες ενέργειες που μπορούν να επιχειρήσουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την παροχή των νομικών συμβουλών που χρειάζεστε.

Παραδείγματα θεμάτων που θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε:

• σύνταξη συμφωνίας ενοικίασης εάν είστε ιδιοκτήτης
• διαφωνίες σχετικά με την εξήγηση της συμφωνίας
• αναλαμβάνει ενέργειες εάν ένας ενοικιαστής ή ιδιοκτήτης δεν ενεργεί σύμφωνα με τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί
• καταγγελία της σύμβασης ενοικίασης

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

Καλέστε στο +31 40 369 06 80

Οι Υπηρεσίες της Law & More

Εταιρικό δίκαιο

Εταιρικό δίκαιο

Κάθε εταιρεία είναι μοναδική. Επομένως, θα λάβετε νομικές συμβουλές που σχετίζονται άμεσα με την εταιρεία σας

Ειδοποίηση για προεπιλογή

Προσωρινός δικηγόρος

Χρειάζεστε προσωρινά δικηγόρο; Παρέχετε επαρκή νομική υποστήριξη χάρη στο Law & More

Συνήγορος

Νόμος μετανάστευσης

Ασχολούμαστε με θέματα που αφορούν την είσοδο, τη διαμονή, την απέλαση και τους αλλοδαπούς

Συμφωνία μετόχων

Εμπορικό δίκαιο

Κάθε επιχειρηματίας πρέπει να ασχολείται με το εταιρικό δίκαιο. Προετοιμαστείτε καλά για αυτό.

"Law & More δικηγόρους
εμπλέκονται και
μπορεί να εννοηθεί με
το πρόβλημα του πελάτη »

Μη νοητική νοοτροπία

Μας αρέσει η δημιουργική σκέψη και κοιτάμε πέρα ​​από τις νομικές πτυχές μιας κατάστασης. Πρόκειται για το να φτάσουμε στον πυρήνα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσουμε σε ένα αποφασιστικό ζήτημα. Λόγω της νοητικής νοοτροπίας και της πολυετούς εμπειρίας μας, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στην προσωπική και αποτελεσματική νομική υποστήριξη.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου + 31 40 369 06 83 ή στείλτε μας ένα e-mail:

κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, advocate at & More – maxim.hodak@lawandmore.nl