Μια πολυτομεακή ολλανδική δικηγορική εταιρεία

Μια πολυτομεακή ολλανδική δικηγορική εταιρείαΗ Law & More είναι μια δυναμική πολυτομεακή ολλανδική δικηγορική εταιρεία και φορολογική συμβουλή που ειδικεύεται στην εταιρική, εμπορική και φορολογική νομοθεσία της Ολλανδίας και εδρεύει Αϊντχόβεν και Άμστερνταμ.

Με το εταιρικό και φορολογικό υπόβαθρο, η Law & More συνδυάζει την τεχνογνωσία μιας μεγάλης εταιρικής και φορολογικής εταιρείας με την προσοχή στη λεπτομέρεια και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που θα περίμενε κανείς από μια εταιρεία μπουτίκ. Είμαστε πραγματικά διεθνείς όσον αφορά το εύρος και τη φύση των υπηρεσιών μας και εργαζόμαστε για μια σειρά από εξελιγμένους Ολλανδούς και διεθνείς πελάτες, από εταιρείες και ιδρύματα έως ιδιώτες.

Η Law & More έχει στη διάθεσή της μια ειδική ομάδα πολύγλωσσων δικηγόρων και φορολογικών συμβούλων με βαθιά γνώση στους τομείς του ολλανδικού δικαίου των συμβάσεων, του ολλανδικού εταιρικού δικαίου, του ολλανδικού φορολογικού δικαίου, του ολλανδικού εργατικού δικαίου και του διεθνούς δικαίου ιδιοκτησίας. Η εταιρεία ειδικεύεται επίσης στη φορολογικά αποδοτική δομή περιουσιακών στοιχείων και δραστηριοτήτων, στην ολλανδική ενεργειακή νομοθεσία, στην ολλανδική χρηματοοικονομική νομοθεσία και στις συναλλαγές ακινήτων.

Είτε είστε πολυεθνική εταιρεία, ΜΜΕ, αναδυόμενη επιχείρηση ή ιδιώτης, θα διαπιστώσετε ότι η προσέγγισή μας παραμένει η ίδια: απόλυτη δέσμευση για πρόσβαση και ανταπόκριση στις ανάγκες σας, ανά πάσα στιγμή. Προσφέρουμε κάτι παραπάνω από τεχνική νομική υπεροχή - παρέχουμε εξελιγμένες, διεπιστημονικές λύσεις με εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και προσέγγιση.

Η Law & More παρέχει επίσης υπηρεσίες νομικής επίλυσης διαφορών και δικαστικών διαφορών σε εταιρείες και άτομα. Διεξάγει καλά ισορροπημένες αξιολογήσεις των ευκαιριών και των κινδύνων πριν από όλες τις νομικές διαδικασίες. Βοηθά τους πελάτες από τα πρώτα στάδια έως την τελική φάση των νομικών διαδικασιών, βασίζοντας το έργο του σε μια καλά μελετημένη, προηγμένη στρατηγική. Η εταιρεία ενεργεί επίσης ως εσωτερικός δικηγόρος για διάφορες τοπικές και διεθνείς εταιρείες.

Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει εμπειρία στη διεξαγωγή σύνθετων διαδικασιών διαπραγμάτευσης και διαμεσολάβησης στις Κάτω Χώρες. Τέλος, προσφέρουμε στους πελάτες μας ενδοεπιχειρησιακά μαθήματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των υπαλλήλων τους, σε διάφορα νομικά θέματα, τα οποία είναι σημαντικά για την εν λόγω εταιρεία.

Είστε ευπρόσδεκτοι να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπό μας, όπου θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Law & More. Εάν θέλετε να συζητήσετε ένα συγκεκριμένο νομικό ζήτημα ή εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η εταιρεία μας είναι μέλος του δικτύου δικηγόρων LCS με έδρα το Άμστερνταμ, τη Χάγη, τις Βρυξέλλες και τη Βαλένθια.