Πελάτες μας

Ιστορικά, οι Κάτω Χώρες ήταν ανέκαθεν μια πολύ ελκυστική δικαιοδοσία για τη διάρθρωση των δραστηριοτήτων της στην ΕΕ και παγκοσμίως, από την επένδυση, την ανάπτυξη και την επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι Κάτω Χώρες προσελκύουν συνεχώς μεγάλο αριθμό τεχνολογικών και εξελιγμένων πολυεθνικών εταιρειών καθώς και «πολίτες του κόσμου».

Δικός μας Εταιρικός πελάτης Η πρακτική επικεντρώνεται σε ένα ευρύ φάσμα διεθνώς ενεργών εταιρειών όπως δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες που έχουν συσταθεί τόσο στην Ολλανδία όσο και στις διασυνοριακές.

ο Ιδιώτες πελάτες Η πρακτική της Law & More επικεντρώνεται στη βοήθεια ατόμων και διεθνών οικογενειών, οι οποίες διαμορφώνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες μέσω της ολλανδικής δικαιοδοσίας. Οι διεθνείς πελάτες μας προέρχονται από διαφορετικές χώρες και υπόβαθρα. Είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες, υψηλά καταρτισμένοι ομογενείς και άλλες προσωπικότητες με ενδιαφέροντα και περιουσιακά στοιχεία σε διάφορες δικαιοδοσίες.

Οι εταιρικοί και ιδιωτικοί πελάτες μας λαμβάνουν πάντα εξίσου υψηλή ποιότητα προσαρμοσμένων, αφοσιωμένων και εμπιστευτικών νομικών υπηρεσιών, ειδικά σχεδιασμένων για να ικανοποιούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες τους.