ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΗ & ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΦΙΛΑΡΕΙΑΣ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Φιλανθρωπία & Φιλανθρωπικά Ιδρύματα

Όταν κάποιος επιλέγει να ξεκινήσει μια φιλανθρωπική οργάνωση, ένα από τα πρώτα βασικά βήματα είναι να επιλέξει μια κατάλληλη νομική μορφή. Ο ολλανδικός νόμος γνωρίζει διάφορες οντότητες που μπορούν να χρησιμεύσουν ως νομική μορφή για φιλανθρωπικούς σκοπούς: το ολλανδικό ίδρυμα και η ολλανδική ένωση.

Το ολλανδικό ίδρυμα επιλέγεται συχνότερα για την ίδρυση φιλανθρωπίας. Χαρακτηριστικό του ολλανδικού ιδρύματος είναι ότι δεν έχει μέλη. Βασικά, το ολλανδικό ίδρυμα πρέπει να έχει μόνο ένα όργανο: το διοικητικό συμβούλιο. Το ολλανδικό ίδρυμα στοχεύει στην επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου όπως αναφέρεται στα καταστατικά. Αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί με τη λήψη δωρεών, τη διεξαγωγή επιχείρησης ή την υποβολή αιτήσεων επιχορηγήσεων. Επιπλέον, απαγορεύεται στο ίδρυμα να διανέμει κέρδη στους ιδρυτές, στα άτομα που αποτελούν μέρος των οργάνων του και σε άλλα άτομα. Η τελευταία ομάδα («άλλο άτομο»), ωστόσο, μπορεί να λάβει πληρωμές εφόσον αυτές οι πληρωμές γίνονται για αλτρουιστικό ή κοινωνικό σκοπό, πράγμα που σημαίνει ότι ένα ίδρυμα είναι μια νομική μορφή που είναι κατάλληλη για τη διαμόρφωση μιας φιλανθρωπίας. Ένα ίδρυμα έχει δωρητές ή εθελοντές. Κατ 'αρχήν, αυτά τα άτομα δεν έχουν κανένα δικαίωμα ψήφου. Επιπλέον, ένα ίδρυμα μπορεί να κατέχει ακίνητη περιουσία, να κάνει χρέη, να δεσμεύει και να ανοίγει τραπεζικούς λογαριασμούς. Ένα ίδρυμα μπορεί επίσης να διεξάγει εμπορικές δραστηριότητες.

Σε αντίθεση με ένα ίδρυμα, μια ένωση έχει μέλη, τα οποία ενώνονται στη Γενική Συνέλευση. Αυτή η Γενική Συνέλευση έχει σημαντική εξουσία, καθώς είναι μεταξύ άλλων υπεύθυνη για το διορισμό και την απομάκρυνση των διευθυντών. Επιπλέον, το καταστατικό μπορεί να τροποποιηθεί μόνο από τη Γενική Συνέλευση. Ο σύλλογος δεν μπορεί να διανέμει κέρδη μεταξύ των μελών του. Όπως και το ίδρυμα, ένας σύλλογος μπορεί να εκτελεί νομικές πράξεις όπως αγορά ακινήτων. Ωστόσο, το τελευταίο απαγορεύεται σε περίπτωση που η ένωση μπορεί να θεωρηθεί ως άτυπη ένωση.

Μεταξύ του ιδρύματος και του συλλόγου μπορεί να υπάρχουν διαφορές στην πιθανή ευθύνη των διευθυντών.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ / ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

tom.meevis@lawandmore.nl

Οι Υπηρεσίες της Law & More

Εταιρική Δικηγόρος

Κάθε εταιρεία είναι μοναδική. Ως εκ τούτου, θα λάβετε νομικές συμβουλές που σχετίζονται άμεσα με την εταιρεία σας.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, μπορούμε επίσης να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις προϋποθέσεις.

Καθόμαστε μαζί σας για να σχεδιάσουμε μια στρατηγική.

Κάθε επιχειρηματίας πρέπει να ασχολείται με το εταιρικό δίκαιο. Προετοιμαστείτε καλά για αυτό.

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Τι μπορεί Law & More να σε βοηθήσω;

Law & More έχει εμπειρία στην καθοδήγηση και βοήθεια στη λειτουργία ολλανδικών και διεθνών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων ή ιδιωτικών πελατών με φιλανθρωπικές επιθυμίες και στόχους.

Σας συμβουλεύουμε να δημιουργήσετε, να δημιουργήσετε και να καταχωρίσετε ολλανδικά φιλανθρωπικά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα. Η βοήθειά μας καλύπτει όλες τις πτυχές των ολλανδικών θεμάτων φορολογίας, νομικής, διακυβέρνησης και επίλυσης διαφορών.

Μη νοητική νοοτροπία

Μας αρέσει η δημιουργική σκέψη και κοιτάμε πέρα ​​από τις νομικές πτυχές μιας κατάστασης. Πρόκειται για το να φτάσουμε στον πυρήνα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσουμε σε ένα αποφασιστικό ζήτημα. Λόγω της νοητικής νοοτροπίας και της πολυετούς εμπειρίας μας, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στην προσωπική και αποτελεσματική νομική υποστήριξη.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι μας στο Philanthropy & Charity Foundations είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More