Μια διεπιστημονική ολλανδική δικηγορική εταιρεία

Law & More είναι μια δυναμική πολυεπιστημονική ολλανδική δικηγορική εταιρεία και φορολογική συμβουλευτική που ειδικεύεται στο ολλανδικό εταιρικό, εμπορικό και φορολογικό δίκαιο και εδρεύει στο Amsterdam και την Eindhoven Επιστημονικό Πάρκο – η ολλανδική «Silicon Valley» στην Ολλανδία.

Με το ολλανδικό εταιρικό και φορολογικό υπόβαθρο, Law & More συνδυάζει την τεχνογνωσία μιας μεγάλης εταιρικής και φορολογικής εταιρείας με την προσοχή στη λεπτομέρεια και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που θα περίμενε κανείς από μια εταιρεία μπουτίκ. Είμαστε πραγματικά διεθνείς από την άποψη του πεδίου και της φύσης των υπηρεσιών μας και εργαζόμαστε για μια σειρά από εξειδικευμένους Ολλανδούς και διεθνείς πελάτες, από εταιρείες και ιδρύματα έως ιδιώτες.

Law & More έχει στη διάθεσή του μια ειδική ομάδα πολύγλωσσων δικηγόρων και φορολογικών συμβούλων με βαθιά γνώση στους τομείς του ολλανδικού δικαίου των συμβάσεων, του ολλανδικού εταιρικού δικαίου, του ολλανδικού φορολογικού δικαίου, του ολλανδικού εργατικού δικαίου και του διεθνούς δικαίου ιδιοκτησίας. Η εταιρεία ειδικεύεται επίσης στη φορολογικά αποδοτική δομή περιουσιακών στοιχείων και δραστηριοτήτων, στην ολλανδική ενεργειακή νομοθεσία, στην ολλανδική χρηματοοικονομική νομοθεσία και στις συναλλαγές ακινήτων.

Είτε είστε πολυεθνική εταιρεία, ΜΜΕ, αναδυόμενη επιχείρηση ή ιδιώτης, θα διαπιστώσετε ότι η προσέγγισή μας παραμένει η ίδια: απόλυτη δέσμευση για πρόσβαση και ανταπόκριση στις ανάγκες σας, ανά πάσα στιγμή. Προσφέρουμε κάτι παραπάνω από τεχνική νομική υπεροχή - παρέχουμε εξελιγμένες, διεπιστημονικές λύσεις με εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και προσέγγιση.

Δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam

Εταιρικός δικηγόρος

Law & More παρέχει επίσης νομικές υπηρεσίες επίλυσης διαφορών και δικαστικών διαφορών σε εταιρείες και άτομα. Διεξάγει καλά ισορροπημένες αξιολογήσεις των ευκαιριών και των κινδύνων πριν από όλες τις νομικές διαδικασίες. Βοηθά τους πελάτες από τα πρώτα στάδια έως την τελική φάση των νομικών διαδικασιών, βασίζοντας το έργο του σε μια καλά μελετημένη, προηγμένη στρατηγική. Η εταιρεία ενεργεί επίσης ως εσωτερικός δικηγόρος για διάφορες ολλανδικές και διεθνείς εταιρείες.

Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει εμπειρία στη διεξαγωγή σύνθετων διαδικασιών διαπραγμάτευσης και διαμεσολάβησης στις Κάτω Χώρες. Τέλος, προσφέρουμε στους πελάτες μας ενδοεπιχειρησιακά μαθήματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των υπαλλήλων τους, σε διάφορα νομικά θέματα, τα οποία είναι σημαντικά για την εν λόγω εταιρεία.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπό μας, όπου θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες Law & More. Εάν θέλετε να συζητήσετε ένα συγκεκριμένο νομικό ζήτημα ή εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η εταιρεία μας είναι μέλος του δικτύου δικηγόρων LCS με έδρα τη Χάγη, τις Βρυξέλλες και τη Βαλένθια.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

"Law & More κρατά και κρατά την άλλη πλευρά υπό πίεση »

Η Φιλοσοφία μας

Η διεπιστημονική μας προσέγγιση στις νομικές, νομικές και φορολογικές συμβουλευτικές υπηρεσίες της Ολλανδίας είναι νομική, εμπορική και πρακτική. Πρώτα διεισδύουμε στον πυρήνα της επιχείρησης και των αναγκών των πελατών μας. Προβλέποντας τις απαιτήσεις τους, οι δικηγόροι μας είναι σε θέση να παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας.

Η φήμη μας βασίζεται σε μια βαθιά δέσμευση να αντιμετωπίσουμε και να ικανοποιήσουμε τις ατομικές απαιτήσεις κάθε πελάτη μας, ανεξάρτητα από το αν είναι πολυεθνικές εταιρείες, ολλανδικές επιχειρήσεις, επεκτεινόμενες καινοτόμες επιχειρήσεις ή ιδιώτες. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την επίτευξη των στόχων τους, λαμβάνοντας υπόψη το συχνά περίπλοκο διεθνές περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν και αναπτύσσουν την επιχείρησή τους.

Οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Law & More Ως εκ τούτου, έχει δεσμευτεί πλήρως για την αριστεία ως θεμέλιο στο οποίο αναπτύσσουμε μόνιμα την επαγγελματική μας αξιοπιστία και ακεραιότητα. Από την αρχή μας δεσμευτήκαμε να προσελκύσουμε ταλαντούχους και αφοσιωμένους δικηγόρους και φορολογικούς συμβούλους που προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας, των οποίων η ικανοποίηση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ποιοι είμαστε και τι κάνουμε.

Άρθρα

Η Φιλοσοφία μας

Ιστορικά, οι Κάτω Χώρες ήταν ανέκαθεν μια πολύ ελκυστική δικαιοδοσία για τη διάρθρωση των δραστηριοτήτων της στην ΕΕ και παγκοσμίως, από την επένδυση, την ανάπτυξη και την επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι Κάτω Χώρες προσελκύουν συνεχώς μεγάλο αριθμό τεχνολογικών και εξελιγμένων πολυεθνικών εταιρειών καθώς και «πολίτες του κόσμου».

Τα Εταιρικός πελάτης Η πρακτική επικεντρώνεται σε ένα ευρύ φάσμα διεθνώς ενεργών εταιρειών όπως δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες που έχουν συσταθεί τόσο στην Ολλανδία όσο και στις διασυνοριακές.

Η Ιδιώτες πελάτες πρακτική της Law & More επικεντρώνεται στη βοήθεια ατόμων και διεθνών οικογενειών, οι οποίες διαμορφώνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες μέσω της ολλανδικής δικαιοδοσίας. Οι διεθνείς πελάτες μας προέρχονται από διαφορετικές χώρες και υπόβαθρα. Είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες, με υψηλά προσόντα ομογενείς και άλλες προσωπικότητες με ενδιαφέροντα και περιουσιακά στοιχεία σε διάφορες δικαιοδοσίες.

Οι εταιρικοί και ιδιωτικοί πελάτες μας λαμβάνουν πάντα εξίσου υψηλή ποιότητα προσαρμοσμένων, αφοσιωμένων και εμπιστευτικών νομικών υπηρεσιών, ειδικά σχεδιασμένων για να ικανοποιούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες τους.

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

Δικηγόρος
Δικηγόρος
Νομικός Σύμβουλος

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More