Εικόνα διατροφής και επανυπολογισμού

Διατροφή και επανυπολογισμός

Οι οικονομικές συμβάσεις αποτελούν μέρος του διαζυγίου

Μία από τις συμφωνίες αφορά συνήθως σύντροφο ή παιδική διατροφή: συνεισφορά στο κόστος ζωής για το παιδί ή τον πρώην σύντροφο. Όταν οι πρώην σύντροφοι από κοινού ή ένα από αυτά υποβάλλουν διαζύγιο, περιλαμβάνεται υπολογισμός διατροφής. Ο νόμος δεν περιέχει κανόνες σχετικά με τον υπολογισμό των πληρωμών διατροφής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα λεγόμενα «πρότυπα Trema» που καταρτίστηκαν από τους δικαστές είναι το σημείο εκκίνησης για αυτό. Η ανάγκη και η χωρητικότητα βασίζονται σε αυτόν τον υπολογισμό. Η ανάγκη αναφέρεται στην ευημερία που είχαν συνηθίσει ο πρώην σύντροφος και τα παιδιά πριν από το διαζύγιο. Συνήθως, μετά το διαζύγιο, δεν είναι δυνατό για τον πρώην σύντροφο να προσφέρει την ευημερία στο ίδιο επίπεδο, επειδή ο οικονομικός χώρος ή η ικανότητα να το πράξει είναι πολύ περιορισμένος. Η παιδική διατροφή συνήθως υπερισχύει της διατροφικής διατροφής. Εάν μετά από αυτόν τον προσδιορισμό απομένει ακόμη κάποια οικονομική ικανότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε διατροφή συνεργάτη.

Ο σύντροφος ή η παιδική διατροφή υπολογίζεται με βάση την τρέχουσα κατάσταση των πρώην συντρόφων. Ωστόσο, μετά το διαζύγιο, αυτή η κατάσταση και μαζί της η ικανότητα πληρωμής μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό. Σε αυτό το πλαίσιο μπορείτε να σκεφτείτε, για παράδειγμα, να παντρευτείτε με νέο σύντροφο ή χαμηλότερο εισόδημα λόγω απόλυσης. Επιπλέον, η αρχική διατροφή μπορεί να έχει καθοριστεί με βάση λανθασμένα ή ελλιπή δεδομένα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να είναι απαραίτητο να υπολογιστεί εκ νέου η διατροφή. Αν και συχνά δεν είναι η πρόθεση, ο επανυπολογισμός οποιουδήποτε είδους διατροφής μπορεί να δημιουργήσει παλιά προβλήματα ή να δημιουργήσει νέα οικονομικά προβλήματα για τον πρώην σύντροφο, έτσι ώστε οι εντάσεις μεταξύ των πρώην εταίρων να ξαναδημιουργηθούν. Συνιστάται επομένως να υποβάλετε την τροποποιημένη κατάσταση και να πραγματοποιήσετε εκ νέου υπολογισμό της διατροφής από διαμεσολαβητή. Law & MoreΟι μεσολαβητές θα χαρούν να σας βοηθήσουν με αυτό. Law & MoreΟι διαμεσολαβητές θα σας καθοδηγήσουν σε διαβουλεύσεις, θα εγγυηθούν νομική και συναισθηματική υποστήριξη, θα λάβουν υπόψη τα συμφέροντα και των δύο μερών και, στη συνέχεια, θα καταγράψουν τις κοινές συμφωνίες σας.

Μερικές φορές, ωστόσο, η διαμεσολάβηση δεν οδηγεί στην επιθυμητή λύση μεταξύ των πρώην εταίρων και ως εκ τούτου νέων συμφωνιών σχετικά με τον επανυπολογισμό της διατροφής. Σε αυτήν την περίπτωση, το βήμα στο δικαστήριο είναι προφανές. Θέλετε να κάνετε αυτό το βήμα στο δικαστήριο; Τότε χρειάζεστε πάντα έναν δικηγόρο. Ο δικηγόρος μπορεί στη συνέχεια να ζητήσει από το δικαστήριο να αλλάξει την υποχρέωση διατροφής. Σε αυτήν την περίπτωση, ο πρώην συνεργάτης σας θα έχει έξι εβδομάδες για να υποβάλει δήλωση υπεράσπισης ή αντεκδίκησης. Το δικαστήριο μπορεί στη συνέχεια να αλλάξει τη συντήρηση, δηλαδή να αυξήσει, να μειώσει ή να το θέσει σε μηδέν. Σύμφωνα με το νόμο, αυτό απαιτεί «αλλαγή περιστάσεων». Αυτές οι μεταβαλλόμενες συνθήκες είναι, για παράδειγμα, οι ακόλουθες καταστάσεις:

  • απόλυση ή ανεργία
  • μετεγκατάσταση των παιδιών
  • νέα ή διαφορετική δουλειά
  • να ξαναπαντρευτεί, να συνυπάρξει ή να συνάψει μια καταχωρημένη συνεργασία
  • αλλαγή στο καθεστώς γονικής πρόσβασης

Επειδή ο νόμος δεν ορίζει με ακρίβεια την έννοια της «αλλαγής περιστάσεων», μπορεί επίσης να περιλαμβάνει και άλλες περιστάσεις εκτός από αυτές που αναφέρονται παραπάνω. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για καταστάσεις στις οποίες επιλέγετε να εργαστείτε λιγότερο ή απλά να αποκτήσετε νέο σύντροφο, χωρίς να ζήσετε μαζί, να παντρευτείτε ή να συνάψετε μια καταχωρισμένη συνεργασία.

Θεωρεί ο δικαστής ότι δεν υπάρχει αλλαγή στις περιστάσεις; Τότε το αίτημά σας δεν θα γίνει αποδεκτό. Υπάρχει αλλαγή στις περιστάσεις; Τότε φυσικά το αίτημά σας θα γίνει αποδεκτό. Παρεμπιπτόντως, το αίτημά σας θα εκδοθεί αμέσως και χωρίς προσαρμογές εάν δεν υπάρχει απάντηση από τον πρώην συνεργάτη σας σε αυτό. Η απόφαση λαμβάνεται συνήθως μεταξύ τεσσάρων και έξι εβδομάδων μετά την ακρόαση. Στην απόφασή του, ο δικαστής θα αναφέρει επίσης την ημέρα από την οποία οφείλεται κάθε νέο ποσό που έχει καθοριστεί για τη συντήρηση του συντρόφου ή του παιδιού. Επιπλέον, το δικαστήριο μπορεί να καθορίσει ότι η αλλαγή στη συντήρηση θα πραγματοποιηθεί με αναδρομική ισχύ. Διαφωνείτε με την απόφαση του δικαστή; Στη συνέχεια, μπορείτε να υποβάλετε ένσταση εντός 3 μηνών.

Έχετε απορίες σχετικά με την διατροφή, ή θα θέλατε να υπολογίσει εκ νέου την διατροφή; Στη συνέχεια επικοινωνήστε Law & More. Στο Law & More, καταλαβαίνουμε ότι το διαζύγιο και τα επακόλουθα γεγονότα μπορεί να έχουν βαθιές συνέπειες για τη ζωή σας. Γι 'αυτό έχουμε μια προσωπική προσέγγιση. Μαζί με εσάς και ενδεχομένως τον πρώην σύντροφό σας, μπορούμε να προσδιορίσουμε τη νομική σας κατάσταση κατά τη διάρκεια της συνομιλίας βάσει της τεκμηρίωσης και να προσπαθήσουμε να χαρτογραφήσουμε και στη συνέχεια να καταγράψουμε το όραμά σας ή τις επιθυμίες σας σχετικά με τον επανυπολογισμό της διατροφής. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε νόμιμα σε οποιαδήποτε διαδικασία διατροφής. Law & MoreΟι δικηγόροι είναι ειδικοί στον τομέα των προσώπων και του οικογενειακού δικαίου και είναι στην ευχάριστη θέση να σας καθοδηγήσουν σε αυτήν τη διαδικασία, πιθανώς μαζί με τον σύντροφό σας.

Law & More