Καταπολέμηση διαζυγίων

Καταπολέμηση διαζυγίων

Το διαζύγιο μάχης είναι ένα δυσάρεστο γεγονός που περιλαμβάνει πολλά συναισθήματα. Σε αυτήν την περίοδο είναι σημαντικό να ρυθμιστούν σωστά ορισμένα πράγματα και, επομένως, είναι σημαντικό να καλέσετε τη σωστή βοήθεια.

Δυστυχώς, συμβαίνει συχνά στην πράξη ότι οι μελλοντικοί πρώην εταίροι δεν μπορούν να συνάψουν συμφωνίες μαζί. Μερικές φορές τα μέρη μπορούν να είναι αντιμετρικά αντίθετα μεταξύ τους σε ορισμένα θέματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η διαμεσολάβηση δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει λύση. Εάν οι συνεργάτες γνωρίζουν ήδη εκ των προτέρων ότι δεν θα μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία μαζί, είναι συνετό να καλέσετε αμέσως έναν οικογενειακό δικηγόρο. Η σωστή βοήθεια και υποστήριξη θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο, χρήματα και απογοήτευση. Ο δικηγόρος σας θα δεσμευτεί πλήρως για τα συμφέροντά σας. Ο μελλοντικός πρώην σύντροφός σας θα έχει πιθανώς τον δικό του δικηγόρο. Στη συνέχεια, οι δικηγόροι θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι δικηγόροι θα προσπαθήσουν να επιτύχουν το καλύτερο για τους πελάτες τους. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δικηγόρων, και οι δύο εταίροι θα πρέπει με τη σειρά τους να δώσουν και να πάρουν κάτι. Με αυτόν τον τρόπο, οι αποκλίνουσες θέσεις επιλύονται στις περισσότερες περιπτώσεις και καθορίζονται σε συμφωνία διαζυγίου. Μερικές φορές, οι εταίροι εξακολουθούν να μην καταλήγουν σε συμφωνία επειδή δεν είναι διατεθειμένοι να συμβιβαστούν. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί να προκύψει ένα ενοχλητικό διαζύγιο μεταξύ των διαδίκων.

Καταπολέμηση διαζυγίων

Προβλήματα σε περίπτωση διαζυγίου

Το διαζύγιο δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό, αλλά στην περίπτωση ενός διαζυγίου μάχης προχωρά πολύ περισσότερο. Συχνά η λάσπη ρίχνεται μπρος-πίσω σε διαζύγιο. Τα πάρτι μερικές φορές προσπαθούν να κάνουν ό, τι μπορούν για να πάρουν ο ένας τον άλλον τρόπο. Αυτό συχνά συνεπάγεται ορκωτότητα μεταξύ τους και αμοιβαίες κατηγορίες. Διαζύγια αυτού του είδους μπορεί συχνά να χρειάζονται άσκοπα πολύ χρόνο. Μερικές φορές ένα διαζύγιο διαρκεί ακόμη και χρόνια! Εκτός από τα συναισθήματα, αυτά τα διαζύγια συνεπάγονται επίσης κόστος. Ένα διαζύγιο είναι σωματικά και ψυχικά εξαντλητικό για τα μέρη. Όταν τα παιδιά εμπλέκονται επίσης, ένα διαζύγιο μάχης γίνεται ακόμη πιο ενοχλητικό. Τα παιδιά είναι συχνά θύματα διαζυγίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να αποτραπεί το διαζύγιο.

Καταπολέμηση διαζυγίου με παιδιά

Σε πολλά διαζύγια μάχης, τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως εργαλείο στη μάχη μεταξύ των γονέων. Συχνά υπάρχει ακόμη και η απειλή να μην δείξουμε τα παιδιά στον άλλο γονέα. Είναι προς το συμφέρον των παιδιών εάν και οι δύο γονείς προσπαθούν να αποτρέψουν το διαζύγιο. Τα παιδιά μπορούν να υποστούν μεγάλη ζημιά ως αποτέλεσμα ενός διαζυγίου αγώνα και μερικές φορές ακόμη και καταλήγουν σε μια σύγκρουση πίστης. Η μαμά τους λέει τι κάνει λάθος ο μπαμπάς και ο μπαμπάς λέει το αντίθετο. Μελέτες δείχνουν ότι τα παιδιά των γονέων που εμπλέκονται σε διαζύγιο μάχης αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα από τα παιδιά διαζευγμένων γονέων. Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος συναισθηματικών προβλημάτων και κατάθλιψης. Η απόδοση στο σχολείο μπορεί να επιδεινωθεί και το παιδί είναι πιο πιθανό να έχει προβλήματα στη σύναψη σχέσης αργότερα. Επίσης, το δίκτυο πάρτι, όπως καθηγητές, μέλη της οικογένειας, φίλοι και πρακτορεία, συχνά εμπλέκεται σε διαζύγιο. Το διαζύγιο μάχης επομένως έχει ψυχολογική επίδραση στα παιδιά. Σε τελική ανάλυση, είναι μεταξύ των δύο γονέων. Οι δικηγόροι του οικογενειακού δικαίου της Law & More Επομένως, σας συμβουλεύουμε να κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να αποτρέψετε το διαζύγιο. Ωστόσο, καταλαβαίνουμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις είναι αναπόφευκτο το διαζύγιο. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους δικηγόρους του οικογενειακού δικαίου της Law & More.

Συμβουλευτική σε περίπτωση διαζυγίου

Σε περίπτωση διαζυγίου, η σωστή καθοδήγηση είναι πολύ σημαντική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συμβουλή είναι να προσλάβετε έναν καλό δικηγόρο που μπορεί να φροντίζει τα ενδιαφέροντά σας με τον σωστό τρόπο. Είναι σημαντικό ο δικηγόρος σας να αναζητήσει μια λύση και να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να ολοκληρώσει το διαζύγιο μάχης το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε τη ζωή σας.

Συμμετέχετε σε διαζύγιο (μάχης); Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους οικογενειακούς δικηγόρους της Law & More. Είμαστε έτοιμοι να σας υποστηρίξουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε αυτήν την ενοχλητική περίοδο.

Law & More