ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Επιχειρηματικός Δικηγόρος

Θέλετε να ιδρύσετε μια επιχείρηση; Ή είστε ήδη επιχειρηματίας; Εάν ναι, τότε θα πρέπει αναμφίβολα να ασχοληθείτε με το επιχειρηματικό δίκαιο. Ήδη τη στιγμή της ίδρυσης μιας επιχείρησης θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το ερώτημα ποια εταιρική μορφή είναι πιο κατάλληλη. Επίσης, πρέπει να καταρτιστούν όλα τα είδη συμφωνιών. Με τα χρόνια πολλά μπορούν να αλλάξουν και μέσα στην εταιρεία. Η φόρμα της εταιρείας μπορεί να μην είναι πλέον κατάλληλη. Ενδέχεται να προκύψουν συγκρούσεις μεταξύ μετόχων ή συγγενών. Ή μήπως η επιχείρησή σας δεν διαθέτει πλέον αρκετά ρευστά περιουσιακά στοιχεία. Law & More είναι ειδικός στον τομέα του ολλανδικού επιχειρηματικού δικαίου. Από τη στιγμή της ίδρυσης έως τη στιγμή της εκκαθάρισης της εταιρείας, μπορούμε να σας παρέχουμε νομικές και φορολογικές συμβουλές.

Γρήγορο μενού

Νομικά νομικά πρόσωπα

Εμείς στο Law & More μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή φόρμα εταιρείας. Μπορεί να γίνει διάκριση μεταξύ μορφών με νομική προσωπικότητα και μορφών χωρίς νομική προσωπικότητα. Εάν μια επιχείρηση διαθέτει νομική προσωπικότητα, μπορεί να συμμετέχει σε νομικές συναλλαγές όπως τα φυσικά πρόσωπα. Σε αυτήν την περίπτωση, η εταιρεία σας μπορεί να συνάψει συμφωνίες, να έχει περιουσιακά στοιχεία και χρέη και μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ / ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

tom.meevis@lawandmore.nl

Οι εταιρικοί μας δικηγόροι είναι έτοιμοι για εσάς

Law and More

Προσαρμοσμένη νομική υποστήριξη

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Γι' αυτό θα λάβετε νομικές συμβουλές που έχουν άμεση σχέση με την επιχείρησή σας.

Law and More

Μπορούμε να προσφύγουμε σε δικαστικές αγωγές για εσάς

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, μπορούμε επίσης να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις προϋποθέσεις.

Law and More

Είμαστε ο συνεργάτης σας για τον αγώνα

Καθόμαστε μαζί σας για να σχεδιάσουμε μια στρατηγική.

Law and More

Αξιολόγηση συμφωνιών

Οι εταιρικοί δικηγόροι μας μπορούν να αξιολογήσουν τις συμφωνίες και να δώσουν συμβουλές σχετικά με αυτές.

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Εταιρική Διακυβέρνηση

Όταν θέλετε να διευθύνετε μια εταιρεία, πρέπει να επιλέξετε μια φόρμα εταιρείας. Ποια νομική μορφή είναι κατάλληλη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως οι απαιτήσεις για ενσωμάτωση, νομική προσωπικότητα, από κοινού και πολλές ευθύνες και ενδεχομένως η δυνατότητα μεταβίβασης μετοχών. Και τι γίνεται αν ένας από τους συνεργάτες μιας γενικής εταιρικής σχέσης (VOF) θέλει να αποχωρήσει από την εταιρεία; Και τι γίνεται με το Flex-BV; Τα θέματα αυτά διέπονται από το εταιρικό δίκαιο. Πολλά πράγματα μπορούν να τακτοποιηθούν εκ των προτέρων συμβατικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστάται να εμπλέξετε τις υπηρεσίες ενός εταιρικού δικηγόρου πριν από τη σύσταση της εταιρείας.

Συνεργασία

Σκοπεύετε, ως εταιρεία, να συνεργαστείτε με άλλες εταιρείες με σκοπό να διατηρήσετε τη θέση σας στην αγορά; Ή, αντίθετα, με το σχέδιο εισόδου σε μια νέα αγορά; Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια στρατηγική συμμαχία, μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε για τους κινδύνους και τα οφέλη. Επιπλέον, μπορούμε, μαζί, να ανακαλύψουμε ποιες μορφές συνεργασίας είναι κατάλληλες.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι των επιχειρήσεων μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Δίκαιο των ΕπιχειρήσεωνΣυγχωνεύσεις και εξαγορές

Σκοπεύετε να συγχωνεύσετε την εταιρεία σας με μια άλλη, επειδή θέλετε να τονώσετε την ανάπτυξη για παράδειγμα; Στη συνέχεια, υπάρχουν τρεις τύποι συγχωνεύσεων: συγχώνευση εταιρείας, συγχώνευση μετοχών και νομική συγχώνευση. Το πιο κατάλληλο για την εταιρεία σας εξαρτάται από τη συγκεκριμένη κατάσταση. Law & More οι δικηγόροι μπορούν να σας συμβουλέψουν για αυτό το θέμα.

Μερικές φορές μια άλλη εταιρεία μπορεί να ενδιαφέρεται για τη δική σας. Μπορεί να σας προσφέρει να πουλήσετε την επιχείρησή σας σε αυτόν. Εάν σκοπεύετε να αποδεχτείτε αυτό το αίτημα, τότε μπορούμε να σας παρέχουμε συμβουλές εκ των προτέρων. Μπορούμε επίσης να διαπραγματευτούμε για εσάς.

Εάν μια εταιρεία δεν θέλει να πουληθούν οι μετοχές τους και ο εκδοχέας πλησιάσει τους μετόχους, μιλάμε για εχθρική ανάληψη. Γνωρίζουμε πώς να προστατεύουμε την εταιρεία σας σε καταστάσεις όπως αυτή και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με νομικές συμβουλές.

Εκτός αυτού, είναι απαραίτητο να επιδεικνύετε τη δέουσα επιμέλεια, ειδικά εάν ως εταιρεία αγοράζετε άλλη εταιρεία. Θέλετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνετε μια σωστή επιλογή για μια συγχώνευση ή εξαγορά.

Οι εταιρικοί δικηγόροι της Law & More θα σας δώσει μια διορατική νομική διαβούλευση σχετικά με την εταιρεία σας. Μεταφράζουμε το νόμο σε πρακτικούς όρους, ώστε να μπορείτε πραγματικά να επωφεληθείτε από τις συμβουλές μας. Εν συντομία, Law & More μπορεί να σας παράσχει νομική βοήθεια στα ακόλουθα θέματα:

  • ίδρυση εταιρείας
  • χρηματοδότηση
  • συνεργασία μεταξύ εταιρειών
  • συγχωνεύσεις και εξαγορές
  • διαπραγμάτευση και δικαστική προσφυγή όταν πρόκειται για συγκρούσεις μεταξύ μετόχων και/ή συνεργατών
  • ευθύνη των διευθυντών

Μη νοητική νοοτροπία

Μας αρέσει η δημιουργική σκέψη και κοιτάμε πέρα ​​από τις νομικές πτυχές μιας κατάστασης. Πρόκειται για το να φτάσουμε στον πυρήνα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσουμε σε ένα αποφασιστικό ζήτημα. Λόγω της νοητικής νοοτροπίας και της πολυετούς εμπειρίας μας, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στην προσωπική και αποτελεσματική νομική υποστήριξη.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More