Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

Law & More

Law & More είναι μια δυναμική, πολυεπιστημονική δικηγορική εταιρεία, που βρίσκεται στο Επιστημονικό Πάρκο στην Eindhoven; ονομάζεται επίσης Silicon Valley της Ολλανδίας. Συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μιας μεγάλης επιχείρησης και εφορίας με την προσωπική φροντίδα και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που ταιριάζει σε ένα boutique γραφείο. Το δικηγορικό μας γραφείο είναι πραγματικά διεθνές ως προς το εύρος και τη φύση των υπηρεσιών μας και εργάζεται για μια σειρά εξελιγμένων Ολλανδών και διεθνών πελατών, από εταιρείες και ιδρύματα έως ιδιώτες. Προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, έχουμε μια ειδική ομάδα πολύγλωσσων δικηγόρων. Η ομάδα έχει μια ευχάριστη και ανεπίσημη ατμόσφαιρα.

Αυτή τη στιγμή έχουμε χώρο για έναν μαθητή ασκούμενο. Ως μαθητευόμενος, συμμετέχετε στην καθημερινή μας πρακτική και λαμβάνετε εξαιρετική υποστήριξη. Στο τέλος της πρακτικής άσκησής σας, θα λάβετε μια αξιολόγηση πρακτικής από εμάς και θα προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα στην απάντηση στο ερώτημα εάν το νομικό επάγγελμα είναι για εσάς. Η διάρκεια της πρακτικής καθορίζεται σε συνεννόηση.

Προφίλ ⬇️

Περιμένουμε τα ακόλουθα από τους μαθητές μας:

  • Εξαιρετικές δεξιότητες γραφής
  • Εξαιρετική γνώση της ολλανδικής και της αγγλικής γλώσσας
  • Κάνετε νομική εκπαίδευση σε επίπεδο HBO ή WO
  • Έχετε αποδεδειγμένο ενδιαφέρον για το εταιρικό δίκαιο, το δίκαιο των συμβάσεων, το οικογενειακό δίκαιο ή το δίκαιο μετανάστευσης
  • Έχετε μια ανοησία στάση και είστε ταλαντούχος και φιλόδοξος
  • Είστε διαθέσιμοι για 3-6 μήνες

Απάντηση

Θέλετε να απαντήσετε σε αυτήν την κενή θέση; Στείλτε το βιογραφικό σας, την επιστολή κινήτρου και τη λίστα των σημάτων προς info@lawandmore.nl. Μπορείτε να απευθύνετε την επιστολή σας στον κ. TGLM Meevis.

Law & More ενδιαφέρεται πάντα να γνωρίσει ταλαντούχους και φιλόδοξους επαγγελματίες με καλή εκπαίδευση και επαγγελματικό υπόβαθρο.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Η εικόνα του Tom Meevis

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

Δικηγόρος
Δικηγόρος
Νομικός Σύμβουλος
Law & More