ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ;
ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΑΡΩΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΤΩΡΑ!

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Σάρωση θήκης

Είστε ιδιώτης; Χρειάζεστε νομική συμβουλή και θα θέλατε να αποκτήσετε μια σαφή εικόνα για τη νομική σας θέση; Τότε είστε στο σωστό μέρος. Law & More προσφέρει τη δυνατότητα νομικών συμβουλών μέσω Case Scan. Αυτή είναι μια έρευνα για το ιστορικό της ερώτησης που μας υποβάλατε. Καθιστά σαφές τι έχει ήδη διευθετηθεί ή τι πρέπει ακόμη, πού βρίσκονται τα σημεία ενδιαφέροντος και ποιες λύσεις είναι δυνατές. Κάθε εργασία είναι από μόνη της και της δίνεται η κατάλληλη προσέγγιση. Είναι πολύ ωφέλιμο για εσάς να εξετάζετε τη νομική σας θέση από έναν ειδικό.

Πώς λειτουργεί;

Υποβάλλετε ένα αίτημα για Σάρωση Περίπτωσης χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική φόρμα αίτησης. Αφού λάβουμε το αίτημα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά. Μετά από αμοιβαία συμφωνία και υπογραφή της συμφωνίας ανάθεσης, θα ξεκινήσουμε με τη Σάρωση Περίπτωσης. Με βάση σχετικά γεγονότα και νομικές πηγές, η νομική κατάσταση και οι κίνδυνοι θα αναλυθούν δεόντως. Μετά την ανάλυση, διατυπώνουμε μια γραπτή συμβουλή, στην οποία οι σκέψεις μας παρέχουν μια εικόνα για το πώς διαμορφώθηκε η συμβουλή. Αυτό συζητά τις δυνατότητες και αξιολογεί το ποσοστό επιτυχίας. Το αποτέλεσμα του Case Scan οδηγεί σε μια αναφορά 2 έως 4 σελίδων. Αυτή η συμβουλή είναι γραμμένη σε κατανοητή γλώσσα, πρακτικά εφαρμόσιμη και άμεσα εφαρμόσιμη. Με βάση το Case Scan μπορείτε να καθορίσετε ποιες ενέργειες θέλετε να κάνετε και ποιους κινδύνους θέλετε να εξαλείψετε ή να περιορίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Law & More δεν υποχρεούται να ικανοποιήσει αίτημα για Σάρωση Περίπτωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να αρνηθούμε να πραγματοποιήσουμε σάρωση περιπτώσεων, για παράδειγμα εάν δεν εμπίπτει στο πεδίο των υπηρεσιών μας.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ / ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

tom.meevis@lawandmore.nl

Σχέδιο βήμα προς βήμα: η σάρωση σας εντός μιας εβδομάδας

Law and More

Ανάθεση αποδοχής

Μετά την απογραφή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά. Αρχίζουμε να εργαζόμαστε για τη σάρωση μέσω συμφωνίας. Law & More δεν υποχρεούται να ικανοποιεί κάθε αίτημα για Σάρωση Περίπτωσης.

Law and More

Αναλύστε

Η κατάσταση θα χαρτογραφηθεί με βάση σχετικά γεγονότα και νομικές πηγές και θα λάβετε μια συμβουλευτική αναφορά.

Law and More

Συμβουλευτική έκθεση

Η νομική σας θέση επεξεργάζεται με σαφή επιχειρήματα μέσω μιας συμβουλευτικής έκθεσης. Αυτή η συμβουλή είναι πρακτική και άμεσα εφαρμόσιμη.

Law and More

Δράσεις παρακολούθησης

Με βάση τη σάρωση, μπορείτε να καθορίσετε ποιες ενέργειες θέλετε να κάνετε. Μπορούμε επίσης να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία παρακολούθησης.

«Η επαφή με Law & More ήταν εξαιρετικά θετικός και πολύ επαγγελματικός από την αρχή”

Τιμή

Το Case Scan έχει σταθερό επιτόκιο, σαφή πρόταση και επιβεβαίωση παραγγελίας. Ξέρετε ακριβώς την τιμή των δραστηριοτήτων που Law & More εκτελεί για εσάς. Η χρέωση για το Case Scan είναι 750 € ανά ώρα χωρίς ΦΠΑ 21%.

Παρακαλώ σημειώστε! Law & More δεν είναι μέλος του Συμβουλίου Νομικής Βοήθειας, αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε τη δυνατότητα να λάβετε επιδοτούμενη νομική συνδρομή.

Για πιο σύνθετη ή εκτεταμένη σάρωση ισχύει επιπλέον χρέωση. Φυσικά, η τιμή θα συμφωνηθεί εκ των προτέρων μαζί σας.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Επόμενο βήμα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε στην εφαρμογή των συμβουλών και να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες. Φυσικά, δεν είστε υποχρεωμένοι να κάνετε ένα περαιτέρω βήμα ως αποτέλεσμα του Case Scan. Πιθανές επακόλουθες δραστηριότητες που προκύπτουν από τη Σάρωση Περίπτωσης – εάν το επιθυμείτε – θα καθοριστούν σε μια διαδοχική ανάθεση.

Τελικά

Σημειώστε ότι το Case Scan είναι μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς, δεν μπορούν να διεκδικηθούν δικαιώματα από αυτό. Οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για τις υπηρεσίες μας.

Εάν είστε επιχειρηματίας και αντιμετωπίζετε νομικά προβλήματα, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε σε άλλη μορφή υπηρεσίας. Έχετε ερωτήσεις; Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους δικηγόρους του Law & More.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
κύριος. Maxim Hodak, advocate at & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More