Κάθε επιχειρηματίας ή ιδιώτης πρέπει να ασχοληθεί με τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας. Το περιεχόμενο της συμφωνίας πρέπει να προσδιοριστεί προσεκτικά. Η εκπόνηση συμφωνίας είναι επομένως καθήκον των ειδικών. Εξάλλου, στην πράξη συμβαίνει συχνά ότι δεν εξετάζονται προσεκτικά όλες οι λεπτομέρειες. Μια τυπική συμφωνία συνεργασίας είναι εύκολο να βρεθεί και να κατεβάσει διαδικτυακά. Μια τέτοια τυπική συμφωνία φαίνεται μια φτηνή και γρήγορη λύση, αλλά δεν είναι.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Συμφωνία συνεργασίας

Κάθε επιχειρηματίας ή ιδιώτης πρέπει να ασχοληθεί με τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας. Το περιεχόμενο της συμφωνίας πρέπει να προσδιοριστεί προσεκτικά. Η εκπόνηση συμφωνίας είναι επομένως καθήκον των ειδικών. Εξάλλου, στην πράξη συμβαίνει συχνά ότι δεν εξετάζονται προσεκτικά όλες οι λεπτομέρειες. Μια τυπική συμφωνία συνεργασίας είναι εύκολο να βρεθεί και να κατεβάσει διαδικτυακά. Μια τέτοια τυπική συμφωνία φαίνεται μια φτηνή και γρήγορη λύση, αλλά δεν είναι. Παρά τις καλές προθέσεις και τη συμφωνία εκ των προτέρων, συχνά φαίνεται να υπάρχουν ρήτρες σε μια τέτοια σύμβαση που είναι ασαφείς ή ανοιχτές σε πολλές ερμηνείες μετά.

Είναι επομένως απαραίτητο να ζητήσετε συμβουλές από έναν δικηγόρο εξειδικευμένης συμφωνίας συνεργασίας. Θα αποτρέψει τις ασάφειες και τις δαπανηρές διαδικασίες στο μέλλον. Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε κατά τις διαπραγματεύσεις σας και, εάν το επιθυμείτε, να σας εκπροσωπήσουμε επίσης. Σας ενδιαφέρει η συμβουλή; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

Σύμβαση συνεργασίας

Η ερμηνεία μιας σύμβασης συνεργασίας, το ζήτημα αν η σύμβαση έχει εκπληρωθεί σωστά και οι συνέπειες της ελαττωματικής εκτέλεσης μιας σύμβασης αποτελούν καθημερινά θέματα. Η σύμβαση συνεργασίας είναι μια από τις ειδικότητες της Law & More.

Χρειάζεστε βοήθεια για την κατάρτιση σύμβασης συνεργασίας; Δεν πληρούνται οι συμφωνίες και θέλετε να τερματίσετε τη συνεργασία; Ή έχετε διαφωνία ως αποτέλεσμα συμφωνίας; Αυτά είναι ερωτήματα με τα οποία οι δικηγόροι της σύμβασης συνεργασίας θα χαρούν να σας βοηθήσουν. Έχουμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

 Καλέστε στο +31 40 369 06 80

"Law & More δικηγόρους
εμπλέκονται και
μπορεί να εννοηθεί με
το πρόβλημα του πελάτη »

Θέματα που χειρίζονται Law & MoreΟι δικηγόροι περιλαμβάνουν:

• σύνταξη και αξιολόγηση μόνιμων και προσωρινών συμβάσεων.
• καταγγελία συμβάσεων (καταγγελία, διάλυση, ακύρωση) ·
• Σε περίπτωση αθέτησης του άλλου μέρους σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με συμφωνία συνεργασίας ·
• αντιμετώπιση διαφορών που προκύπτουν από συμφωνία ·
• διαπραγμάτευση του περιεχομένου μιας σύμβασης συνεργασίας.

Law & More είναι μια διεθνής εταιρεία σχετικά με το πεδίο και τη φύση των υπηρεσιών της. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τις εθνικές συμφωνίες συνεργασίας, η εστίασή μας είναι επίσης στις διεθνείς συμφωνίες. Οι διεθνείς συμφωνίες απαιτούν επιπλέον προσοχή όσον αφορά τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς και τη σωστή μετάφραση των νομικών όρων. Είμαστε επίσης δραστήριοι για την εκκίνηση, βοηθώντας τους με μια επιτυχημένη εκκίνηση.

Κατάρτιση συμφωνίας συνεργασίας

Ως ειδικοί στον τομέα των συμφωνιών συνεργασίας, καλούμαστε να συντάξουμε ή να παρακολουθούμε πολλούς διαφορετικούς τύπους συμφωνιών. Παρακάτω θα βρείτε μερικά παραδείγματα:

• ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;
• Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις;
• συμφωνίες μετόχων ·
• συμφωνίες ενοικίασης και μίσθωσης
• συμφωνίες δανεισμού χρημάτων ·
• συμβάσεις κατασκευής
• συμφωνίες αγοράς και πώλησης.
• συμφωνίες αποστολής ·
• συμβάσεις πρακτορείων
• συμφωνίες μη αποκάλυψης ·
• συμβάσεις εξαγοράς
• καθορισμός συμφωνιών.
• συμφωνίες διανομής.

Εάν προσλαμβάνετε Law & More για να συντάξουμε μια συμφωνία συνεργασίας, θα σας μιλήσουμε για να μάθετε ποιες είναι οι επιθυμίες σας. Στη συνέχεια, θα διερευνήσουμε τις δυνατότητες και θα προετοιμάσουμε μια συμφωνία για εσάς με προσοχή.

Έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε γρήγορα και με ακρίβεια και δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Χρειάζεστε βοήθεια για την κατάρτιση συμφωνίας συνεργασίας; Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας του Law & More.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:

κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More - [προστασία μέσω email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [προστασία μέσω email]

Law & More B.V.