Ως επιχειρηματίας, αναπόφευκτα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε όλα τα είδη νομικών ζητημάτων. Οι εταιρικοί μας δικηγόροι έχουν εξειδικευμένη άποψη και μπορούν να σας συμβουλέψουν και να σας βοηθήσουν σε θέματα που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Εταιρικό δίκαιο

Γρήγορο μενού

Ως επιχειρηματίας, αναπόφευκτα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε όλα τα είδη νομικών ζητημάτων. Οι εταιρικοί μας δικηγόροι έχουν εξειδικευμένη άποψη και μπορούν να σας συμβουλέψουν και να σας βοηθήσουν σε θέματα που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα. Θα μπορούσαν να εξεταστούν τα ακόλουθα θέματα:

• τη σύσταση νομικής οντότητας ·
• βοηθώντας στη διαχείριση των εταιρειών.
• πιθανές συγχωνεύσεις και εξαγορές.
• διεξαγωγή νομικής δέουσας επιμέλειας ·
• τη σύνταξη και αξιολόγηση των συμφωνιών ·
• φορολογικές πτυχές εντός μιας εταιρείας.

Εκτός από τις εταιρικές νομικές υπηρεσίες, Law & More παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες που θα περιμένατε από ένα δικηγορικό γραφείο. Είμαστε ο συνεργάτης σας όταν είναι απαραίτητο, παρέχουμε νομικές συμβουλές και προσφυγές εκ μέρους σας όταν είναι απαραίτητο.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Δικηγόρος

Καλέστε στο +31 40 369 06 80

Οι εταιρικοί μας δικηγόροι είναι έτοιμοι για εσάς

Εταιρικός δικηγόρος

Εταιρικός δικηγόρος

Κάθε εταιρεία είναι μοναδική. Επομένως, θα λάβετε νομικές συμβουλές που σχετίζονται άμεσα με την εταιρεία σας

Ειδοποίηση για προεπιλογή

Ειδοποίηση για προεπιλογή

Δεν πληροί κάποιος τις συμφωνίες του; Μπορούμε να στείλουμε υπενθυμίσεις και δικαστικές διαφορές

Λόγω επιμέλειας

Λόγω επιμέλειας

Μια καλή έρευνα για τη δέουσα επιμέλεια παρέχει βεβαιότητα. Σας βοηθάμε

Συμφωνία μετόχων

Συμφωνία μετόχων

Θα θέλατε να δημιουργήσετε ξεχωριστούς κανόνες για τους μετόχους σας εκτός από το καταστατικό σας; Ζητήστε μας νομική βοήθεια

"Law & More εμπλέκεται

και μπορεί να ενσυναίσθηση

με τα προβλήματα του πελάτη του »

Προσαρμοσμένη νομική υποστήριξη

Η επιχειρηματικότητα είναι συχνά θέμα χρόνου. Επομένως, είναι σημαντικό να βασίζεστε στη γρήγορη νομική υποστήριξη. Οι ειδικοί στο Law & More Προσφέρετε τη νομική υποστήριξη ενός εταιρικού δικηγόρου, ενώ ταυτόχρονα κατέχετε τις εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνογνωσία ενός δικηγόρου. Μπορείτε να καλέσετε το γραφείο μας για να συμπληρώσετε την ομάδα των εσωτερικών δικηγόρων, μπορούμε να εκτελέσουμε καθήκοντα για εσάς ως μόνιμος εσωτερικός δικηγόρος ή μπορείτε να καλέσετε έναν υπάλληλο της Law & More για ένα έργο, μια ανοιχτή κενή θέση ή τη μακροχρόνια απουσία ενός εσωτερικού δικηγόρου. Αυτό επιτρέπει Law & More να προσφέρει προσαρμοσμένη νομική υποστήριξη.

Νομικός σύμβουλος

Όχι μόνο εντοπίζουμε περιπτώσεις σε εύθετο χρόνο, αλλά παρέχουμε επίσης όλες τις απαραίτητες συμφωνίες. Αυτό θα αποτρέψει προβλήματα στο μέλλον και θα μειώσει στο ελάχιστο την πιθανότητα μακροχρόνιων διαδικασιών. Εάν μια διαδικασία αποδειχθεί αναπόφευκτη, τότε έχουμε τις εσωτερικές γνώσεις για να σας βοηθήσουμε. Ως επιχειρηματίας, μπορείτε στη συνέχεια να εστιάσετε πλήρως στην επιχειρηματικότητα. Μαζί σας, αναλύουμε την κατάσταση και καθορίζουμε τις τακτικές. Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες ενός δικηγόρου εταιρείας; Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με τους εταιρικούς δικηγόρους στο Law & More.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου + 31 40 369 06 83 ή στείλτε μας ένα e-mail:

κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, advocate at & More – maxim.hodak@lawandmore.nl