ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ;
ΠΡΟΛΗΨΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούνε την υπόθεσή σας και εμφανίζονται
με κατάλληλο σχέδιο δράσης

Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας
μας προτείνουν και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Συμφωνία διακανονισμού

Η συμφωνία διακανονισμού είναι ένας ειδικός τύπος συμφωνίας. Σε μια συμφωνία διακανονισμού, τα μέρη στοχεύουν να συνάψουν συμφωνίες για την επίλυση μιας διαφοράς ή μια άλλη αβέβαιη κατάσταση. Είναι επίσης μια συμφωνία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένας εργοδότης και ένας εργαζόμενος για να καταγγείλουν εθελοντικά, με αμοιβαία συμφωνία, τη σύμβαση εργασίας. Μια συμφωνία διακανονισμού μπορεί να συναφθεί για κάθε είδους διαφορές, αλλά χρησιμοποιείται συχνότερα σε περιπτώσεις απόλυσης.

Τι είναι μια συμφωνία διακανονισμού;

Όταν συνάπτεται μια συμφωνία διακανονισμού, ο εργοδότης δεν χρειάζεται να λάβει άδεια για την απόλυση ενός εργαζομένου από την Ολλανδική Υπηρεσία Ασφαλίσεων Εργαζομένων (UWV) ή από το δικαστήριο του δευτερεύοντος δικαστηρίου. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο εργοδότες και εργαζόμενοι σε ορισμένες περιπτώσεις επιθυμούν να καταγγείλουν μια σύμβαση εργασίας βάσει αμοιβαίας συμφωνίας μέσω μιας συμφωνίας διακανονισμού. Ένας άλλος σημαντικός λόγος για την επιλογή μιας συμφωνίας διακανονισμού είναι το γεγονός ότι η λύση της σύμβασης εργασίας μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα και εύκολα. Αυτό κάνει σημαντική διαφορά στο νομικό κόστος και συνεπώς ωφελεί και τα δύο μέρη. Ωστόσο, είναι φυσικά πιο βολικό για τα δύο μέρη να συνάψουν συμφωνίες με την υποστήριξη ενός δικηγόρου. Θα θέλατε να συντάξετε μια συμφωνία διακανονισμού που θα αποτρέψει μελλοντικά νομικά προβλήματα; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Οι εταιρικοί μας δικηγόροι είναι έτοιμοι για εσάς

Law and More

Κάθε εταιρεία είναι μοναδική. Ως εκ τούτου, θα λάβετε νομικές συμβουλές που σχετίζονται άμεσα με την εταιρεία σας.

Law and More

Ειδοποίηση για προεπιλογή

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, μπορούμε επίσης να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις προϋποθέσεις.

Law and More

Λόγω επιμέλειας

Καθόμαστε μαζί σας για να σχεδιάσουμε μια στρατηγική.

Law and More

Συμφωνία μετόχων

Θα θέλατε να ορίσετε ξεχωριστούς κανόνες για τους μετόχους σας εκτός από το καταστατικό σας; Ζητήστε μας νομική βοήθεια.

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Περιεχόμενο της συμφωνίας διακανονισμού

Σε μια συμφωνία διακανονισμού, καθορίζονται οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες καταγγέλλεται η σύμβαση εργασίας. Το ακριβές περιεχόμενο μιας συμφωνίας διακανονισμού εξαρτάται από τη συγκεκριμένη κατάσταση και περιστάσεις. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που ορίζονται πάντα. Πρώτον, η ημερομηνία λήξης είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της συμφωνίας διακανονισμού. Δεύτερον, πρέπει να τηρηθεί η προθεσμία ειδοποίησης. Τέλος, πρέπει να γίνουν συμφωνίες σχετικά με την περίοδο εργασίας που απομένει μέχρι την ημερομηνία λήξης. Είναι πιθανό να συμφωνηθεί μια περίοδος απαλλαγής από την εργασία. Σε αυτήν την περίπτωση, ο εργαζόμενος δεν χρειάζεται πλέον να εργάζεται, αλλά παραμένει το δικαίωμα του μισθού.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

[show-testimonials orderby='menu_order' order='DESC' limit='1' pagination='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-below,text-alignment:center, στήλες:1,φίλτρο:κανένα,αξιολόγηση:on,quote-content:short,charlimitextra:(...),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image- σύνδεσμος:on']

Οι εταιρικοί δικηγόροι μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Μπορούν επίσης να συναφθούν συμφωνίες σχετικά με το υπόλοιπο της άδειας και τυχόν άλλους μεμονωμένους διακανονισμούς, όπως προμήθειες, προγράμματα μπόνους ή προγράμματα μετοχών. Επιπλέον, το ποσό του επιδόματος μετάβασης που καθορίζεται σε αμοιβαία διαβούλευση μεταξύ του εργοδότη και του εργαζομένου θα καθοριστεί στη συμφωνία διακανονισμού. Το ποσό της μεταβατικής αποζημίωσης υπόκειται συχνά σε διαπραγματεύσεις και είναι σίγουρα σημαντικό. Θα ήταν συνεπώς συνετό να ζητήσετε νομική συνδρομή σε αυτό το θέμα. Η ομάδα μας θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Όροι σχετικά με μια συμφωνία διακανονισμού

Ο εργαζόμενος έχει το νόμιμο δικαίωμα να ανακαλέσει μια υπογεγραμμένη συμφωνία διακανονισμού εντός δύο εβδομάδων. Ο εργοδότης πρέπει να περιλαμβάνει το δικαίωμα υπαναχώρησης του υπαλλήλου στη συμφωνία. Επιπλέον, όταν συνάπτεται συμφωνία διακανονισμού, χορηγείται τελική απαλλαγή μεταξύ των μερών. Αυτό σημαίνει ότι ο εργοδότης και ο εργαζόμενος δεν μπορούν πλέον να διεκδικήσουν οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που έχει καθοριστεί στη συμφωνία διακανονισμού. Η τελική διάταξη απαλλαγής περιλαμβάνεται συνήθως στο τέλος της συμφωνίας.

συμφωνία διακανονισμούΔικαίωμα επιδόματος ανεργίας

Μια συμφωνία διακανονισμού πρέπει πάντα να αναφέρει ότι ο εργοδότης έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να τερματίσει την απασχόληση. Ο εργαζόμενος δεν θα γίνει τότε άνεργος. Αυτό είναι σημαντικό προκειμένου ο εργαζόμενος να δικαιούται επίδομα ανεργίας. Πρέπει επίσης να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις για να διασφαλιστεί ότι ο εργαζόμενος δικαιούται επίδομα ανεργίας:

  • ο εργοδότης ζήτησε από τον εργαζόμενο να συμφωνήσει με την απόλυση·
  • η συμφωνία διακανονισμού λαμβάνει υπόψη την περίοδο ειδοποίησης·
  • ο εργαζόμενος μπορεί να αποδείξει ότι έψαξε και ψάχνει για νέα δουλειά.

Συμβουλές - διαπραγμάτευση - κατάρτιση της συμφωνίας διακανονισμού
Η ομάδα μας θα χαρεί να σας συμβουλεύσει, να διαπραγματευτεί για εσάς και να συντάξει ολόκληρη τη συμφωνία διακανονισμού για εσάς. Σας συμβουλεύουμε για το εύλογο της συμφωνίας διακανονισμού και παρέχουμε σαφήνεια. Εξετάζουμε επίσης τις συγκεκριμένες επιθυμίες σας και διασφαλίζουμε ότι θα λάβετε μια σωστή και καλή απόφαση. Κατά τη διαπραγμάτευση, σας βοηθάμε να επιτύχετε το βέλτιστο οικονομικό αποτέλεσμα με καλές προϋποθέσεις

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
κύριος. Maxim Hodak, advocate at & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More