Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στις οποίες το ποινικό δίκαιο παίζει ρόλο στη ζωή μας. Γι 'αυτό το συναντάμε συχνά κατά λάθος. Για παράδειγμα, μπορείτε να σκεφτείτε την κατάσταση στην οποία είχατε ένα ποτό πάρα πολλά και αποφασίσατε να οδηγήσετε. Εάν συλληφθείτε μετά από έλεγχο αλκοόλ, έχετε πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να επιβληθείτε πρόστιμο ή ακόμη και να καλέσετε.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ LAW & MORE

Επικοινωνήστε

Ποινικός Δικηγόρος

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στις οποίες το ποινικό δίκαιο παίζει ρόλο στη ζωή μας. Γι 'αυτό το συναντάμε συχνά κατά λάθος. Για παράδειγμα, μπορείτε να σκεφτείτε την κατάσταση στην οποία είχατε ένα ποτό πάρα πολλά και αποφασίσατε να οδηγήσετε. Εάν συλληφθείτε μετά από έλεγχο αλκοόλ, έχετε πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να επιβληθείτε πρόστιμο ή ακόμη και να καλέσετε. Μια άλλη κοινή κατάσταση είναι ότι λόγω άγνοιας ή απροσεξίας, οι τσάντες επιβατών περιέχουν απαγορευμένα αντικείμενα που προέρχονται από διακοπές, αγαθά ή χρήματα που αναφέρονται λανθασμένα. Ανεξάρτητα από τον λόγο, οι συνέπειες αυτών των πράξεων μπορεί να είναι σοβαρές και τα ποινικά πρόστιμα μπορούν να αυξηθούν μέχρι το ποσό των 8,200 ευρώ.

Γρήγορο μενού

Ως επιχειρηματίας ή διευθυντής μιας εταιρείας, ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε το ποινικό δίκαιο ως αποτέλεσμα της επιχειρηματικής σας θέσης. Αυτό μπορεί να συμβαίνει, μετά από επαλήθευση από αρμόδιες αρχές, η εταιρεία σας είναι ύποπτη για απάτη ή ασυνήθιστες συναλλαγές. Επίσης, η συμμετοχή στον επιχειρηματικό κόσμο μπορεί εν αγνοία να οδηγήσει σε οικονομική παραβίαση ή παραβίαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας που μπορεί να ισχύει για την επιχείρησή σας. Τέτοιες ενέργειες μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες για την εταιρεία σας και να οδηγήσουν σε πολύ υψηλά πρόστιμα. Βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους εγκληματίες δικηγόρους της Law & More.

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

Δικηγόρος

 Καλέστε στο + 31 40 369 06 83

Γιατί να επιλέξετε Law & More?

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούνε την υπόθεσή σας και εμφανίζονται
με κατάλληλο σχέδιο δράσης

Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι έχουμε βαθμολογία κατά μέσο όρο με 9.4

«Η αποτελεσματική δουλειά
το έκανε προσιτό για το δικό μου
μικρή εταιρεία. Θα το κάνω
συνιστώ Law & More
σε οποιαδήποτε εταιρεία στο
Ολλανδία."

Θύμα του ποινικού δικαίου

Μπορεί επίσης να συμβεί ότι αντιμετωπίζετε ποινικό δίκαιο από την οπτική γωνία του «θύματος». Αυτές τις μέρες πραγματοποιούμε περισσότερες αγορές μέσω του Διαδικτύου. Συνήθως όλα πάνε καλά και παίρνετε αυτό που παραγγείλατε. Δυστυχώς, μερικές φορές πάει στραβά: έχετε πληρώσει πολλά χρήματα για ορισμένα πράγματα, όπως τηλέφωνο ή φορητό υπολογιστή, αλλά ο πωλητής δεν έχει παραδώσει ποτέ τα αγαθά και δεν προτίθεται να το πράξει. Σε τελική ανάλυση, εάν θέλετε να ενημερώσετε πού βρίσκονται τα αντικείμενά σας, ο πωλητής δεν υπάρχει πουθενά. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να είστε θύμα εγκλημάτων απάτης.

Σε περιπτώσεις στις οποίες συναντάτε κατά λάθος ποινικό δίκαιο, συνιστάται να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό δικηγόρο στο Law & More. Κάθε γεγονός στο πλαίσιο του ποινικού δικαίου μπορεί να είναι δραστικό και οι ενέργειες στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας μπορούν να ακολουθούν γρήγορα το ένα το άλλο. Στο Law & More κατανοούμε ότι οι πράξεις ποινικού δικαίου μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σας και γι 'αυτό επικεντρωνόμαστε στην επίλυση του προβλήματος του πελάτη γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι εγκληματίες δικηγόροι στο Law & More θα χαρούμε να σας προσφέρουμε νομική υποστήριξη στους τομείς:

• Ποινικό δίκαιο κυκλοφορίας.
• Απάτη
• Εταιρικό ποινικό δίκαιο.
• Απάτη.

Η εμπειρογνωμοσύνη των δικηγόρων ποινικού δικαίου της Law & More

Κυκλοφορία

Ποινικό δίκαιο κυκλοφορίας

Κατηγορείτε ότι οδηγείτε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών; Ζητήστε τη νομική μας βοήθεια.

Απάτη

Απάτη

Κατηγορείτε για απάτη;
Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε

Εταιρικό ποινικό δίκαιο

Εταιρικό ποινικό δίκαιο

Διακινδυνεύετε θέματα ποινικού δικαίου εταιρειών;
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Απάτη

Απάτη

Έχετε απάτη;
Ξεκινήστε μια νομική διαδικασία

Ποινικό δίκαιο κυκλοφορίας

Ως οδηγός ενός οχήματος πρέπει να αποφύγετε την επικίνδυνη συμπεριφορά. Τέτοια συμπεριφορά συμβαίνει συχνά όταν υπάρχει κατανάλωση αλκοόλ στην κυκλοφορία. Οι άνθρωποι πηγαίνουν τακτικά πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου αφού έπιναν πάρα πολύ. Σας συλλαμβάνεται μετά από έλεγχο αλκοόλ ή λαμβάνετε ποινή ή κλήση; Τότε είναι σοφό να παρέχετε στον εαυτό σας έναν ειδικό δικηγόρο. Σε τελική ανάλυση, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ τιμωρείται με αυστηρές κυρώσεις που μπορεί να διαρκέσουν έως και τρεις μήνες στη φυλακή ή πρόστιμο 8,300 ευρώ και μπορεί ακόμη και να λάβετε αναστολή οδήγησης. Ωστόσο, είναι πιθανό κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων ή κατά τη διάρκεια του ελέγχου αλκοόλ οι κανόνες να παραβιάζονται από την αστυνομία και τις δικαστικές αρχές. Ακόμα και στην περίπτωση που το τεστ αλκοόλ δεν παρέχει έγκυρη απόδειξη και μπορεί να επιλυθεί σε απόλυση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το πρόστιμο ή η ανάρτηση οδήγησης δεν ισχύει. Law & More έχει ειδικούς δικηγόρους στον τομέα του ποινικού δικαίου της κυκλοφορίας που είναι πρόθυμοι να σας παρέχουν συμβουλές ή να σας βοηθήσουν στη διαδικασία. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επικίνδυνη συμπεριφορά στην κυκλοφορία και τη μεθυσμένη οδήγηση στο δικό μας ιστότοπος κυκλοφορίας.

Απάτη

Όταν ταξιδεύετε στην Ολλανδία, περνάτε τελωνεία. Εκείνη τη στιγμή, δεν επιτρέπεται η μεταφορά απαγορευμένων εμπορευμάτων Εάν αυτό δεν συμβαίνει ή εάν οι τελωνειακές αρχές βρουν απαγορευμένα εμπορεύματα ως αποτέλεσμα της άγνοιας ή της απροσεξίας σας, μπορεί να ακολουθήσει ποινική κύρωση. Η χώρα καταγωγής ή η εθνικότητά σας δεν επηρεάζει το θέμα αυτό. Η πιο πιθανή και κοινή κύρωση είναι πρόστιμο. Εάν έχετε λάβει πρόστιμο και δεν συμφωνείτε, μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτό στην Ολλανδική Εισαγγελία εντός δύο εβδομάδων. Εάν πληρώσετε αμέσως το πρόστιμο, κάνετε επίσης αναγνώριση χρεών. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε πρώτα έναν δικηγόρο για την κατάστασή σας. Η ομάδα των δικηγόρων μας αποκτά εξειδικευμένες γνώσεις και μπορεί να σας συμβουλεύσει και να σας καθοδηγήσει σε οποιαδήποτε διαδικασία. Χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε άλλες ερωτήσεις; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους και τις συνέπειες της λήψης απαγορευμένων προϊόντων στο ιστολόγιό μας: «Τα ολλανδικά τελωνεία».

Εικόνα ποινικού δικαίουΕταιρικό Ποινικό Δίκαιο

Σήμερα, οι εταιρείες αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερο το ποινικό δίκαιο. Για παράδειγμα, ενδέχεται η εταιρεία σας να είναι ύποπτη για εσφαλμένη φορολογική δήλωση ή για παραβίαση περιβαλλοντικών κανονισμών. Τέτοια θέματα είναι περίπλοκα και μπορούν να οδηγήσουν σε εκτεταμένες συνέπειες, τόσο προσωπικές όσο και επιχειρηματικές. Σε τέτοιου είδους καταστάσεις, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε γρήγορα έναν δικηγόρο. Ένας ειδικός δικηγόρος όχι μόνο θα επισημάνει τα καθήκοντά σας, όπως το καθήκον να παρέχετε πληροφορίες στις φορολογικές αρχές, αλλά και να διασφαλίσετε ότι τα δικαιώματα που έχετε (ως εταιρεία) έχετε, όπως το δικαίωμα να παραμείνετε σιωπηλοί, δεν παραβιάζονται. Αντιμετωπίζετε το ποινικό δίκαιο ως εταιρεία και θέλετε συμβουλές ή νομική βοήθεια στην περίπτωσή σας; Μπορείτε να βασιστείτε Law & More. Οι ειδικοί μας έχουν μια επαγγελματική προσέγγιση και ξέρουν πώς μπορούν να σας βοηθήσουν περαιτέρω.

Απάτη

Κάτω από ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αισθάνεστε απάτη, για παράδειγμα όταν έχετε αγοράσει προϊόντα στο Διαδίκτυο, πλήρωσε πολλά χρήματα για αυτό και δεν το λάβατε ποτέ, χωρίς νομικά χαρακτηριστικά εγκληματικής απάτης. Για να μπορέσουμε να πούμε ότι μια απάτη είναι εγκληματική υπό τη νομική έννοια, πρέπει να υπάρχουν αλήθειες ή ψέματα που ο πωλητής χρησιμοποιεί για να πουλήσει κάτι. Η απάτη περιγράφεται νομικά ως μετακίνηση ενός άλλου ατόμου για παράδοση χρημάτων και αγαθών, χωρίς την πρόθεση να παραδώσει τίποτα σε αντάλλαγμα. Είστε περίεργοι τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς; Επικοινωνήστε με τους δικηγόρους μας. Law & MoreΟι δικηγόροι έχουν μια προσωπική προσέγγιση και μπορούν να αξιολογήσουν την περίπτωσή σας και τις επιλογές σας.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου + 31 40 369 06 83 του stuur een e-mail naar:

κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More - [προστασία μέσω email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [προστασία μέσω email]

Επαφή-πορτοκαλί

Law & More B.V.