ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Ποινικό δίκαιο

Ποινικό δίκαιο σημαίνει ότι το ποινικό δικαστήριο θα εξετάσει εάν κάποιος έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα και θα πρέπει να επιβληθεί τιμωρία. Ένας ύποπτος μπορεί να καταδικαστεί μόνο για ποινικό αδίκημα. Αυτό μπορεί να είναι πλημμέλημα, μικρό παράπτωμα, όπως οδήγηση από κόκκινο φανάρι ή κακούργημα. Τα παραπτώματα είναι πιο σοβαρά αδικήματα όπως η επίθεση ή η απάτη.

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στις οποίες το ποινικό δίκαιο παίζει ρόλο. Είναι λοιπόν πιθανό να έρθετε σε επαφή μαζί του τυχαία ή τυχαία. Για παράδειγμα, μπορεί να μην το καταλάβετε μετά από ένα ωραίο πάρτι, αλλά να πάτε πίσω από το τιμόνι με ένα πολύ ποτό και να σας σταματήσουν μετά από έλεγχο αλκοόλ. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να περιμένετε πρόστιμο ή ακόμα και κλήση στο χαλάκι σας. Μια άλλη συνηθισμένη κατάσταση είναι ότι οι αποσκευές των επιβατών, λόγω άγνοιας ή απροσεξίας, περιέχουν απαγορευμένα αγαθά που έχουν ληφθεί από διακοπές ή αγαθά ή χρήματα που έχουν δηλωθεί εσφαλμένα. Ανεξάρτητα από τον λόγο, οι συνέπειες αυτών των πράξεων μπορεί να είναι σοβαρές και τα ποινικά πρόστιμα να φτάσουν τα 8,200 ευρώ. Law & More διαθέτει ποικίλες ειδικότητες:

  • Θύμα
  • Συκοφαντία και δυσφήμιση
  • Κυκλοφοριακό Ποινικό Δίκαιο
  • Απάτη εμπορευμάτων και ταυτότητας
  • Απάτη στο Διαδίκτυο
  • Εταιρικό Ποινικό Δίκαιο
  • Κάνναβη/ναρκωτικά

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

aylin.selamet@lawandmore.nl

Η εμπειρογνωμοσύνη των δικηγόρων ποινικού δικαίου της Law & More

Ποινικό δίκαιο κυκλοφορίας

Ποινικό δίκαιο κυκλοφορίας

Κατηγορείτε ότι οδηγείτε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών; Ζητήστε τη νομική μας βοήθεια.

Προστασία Από

Προστασία Από

Κατηγορείτε για απάτη;
Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε.

εταιρική-ποινική-εικόνα

Εταιρικό ποινικό δίκαιο

Διακινδυνεύετε θέματα ποινικού δικαίου εταιρειών;
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Απάτη

Απάτη

Έχετε απάτη;
Ξεκινήστε μια νομική διαδικασία.

«Η αποτελεσματική δουλειά το έκανε προσιτό για τη μικρή μου εταιρεία. Θα συστήσω ανεπιφύλακτα Law & More σε οποιαδήποτε εταιρεία στην Ολλανδία»

Πώς προχωρά μια υπόθεση γενικού ποινικού δικαίου;

Κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη δική σας περίπτωση, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε Law & More μέσω τηλεφώνου ή email. Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το ποινικό δίκαιο, εξηγούμε παρακάτω πώς εξελίσσεται μια γενική ποινική υπόθεση.

Βήμα 1 - επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν συλληφθείτε από την αστυνομία, θα οδηγηθείτε στο αστυνομικό τμήμα. Η αστυνομία μπορεί να σας κρατήσει έως και 6 ώρες για ανάκριση στο αστυνομικό τμήμα, χωρίς να υπολογίζεται η ώρα μεταξύ 00:00 και 09:00. Είναι συνετό να χρησιμοποιήσετε δικηγόρο καθώς η αστυνομία θα σας κάνει ερωτήσεις προκειμένου να συγκεντρώσει στοιχεία εναντίον σας. Μπορείτε να ορίσετε έναν δικηγόρο δωρεάν, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν ειδικό δικηγόρο όπως οι δικηγόροι από Law & More.

Βήμα 2 – η προκαταρκτική έρευνα

Η προανάκριση ξεκινά ήδη από τη στιγμή της ανάκρισης. Σε αυτή τη φάση, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την αστυνομία και την Εισαγγελία (ΟΜ), που θα διερευνήσει εάν έχετε διαπράξει το αδίκημα ως ύποπτος. Εάν, κατά τη διάρκεια ή μετά την ανάκριση, φανεί ότι οι 6 ώρες δεν ήταν αρκετές για να διαπιστωθούν τα γεγονότα, ο Εισαγγελέας – ο βοηθός εισαγγελέα – μπορεί να αποφασίσει να σας κρατήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για περαιτέρω έρευνα. Δεν μπορείτε πλέον να κρατηθείτε για μικροαδικήματα για τα οποία δεν υπάρχει προσωρινή κράτηση.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι ποινικοί δικηγόροι μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Βήμα 3 – η κλήση

Εάν ο εισαγγελέας πιστεύει ότι η υπόθεσή σας πρέπει να πάει στο δικαστήριο, θα λάβετε κλήση από την Εισαγγελία. Η κλήση αναφέρει για ποιο αδίκημα θα διωχθείτε και πού και πότε ο δικαστής θα εκδικάσει την υπόθεση. Επιπλέον, η κλήση αναφέρει ποιος τύπος δικαστή θα αποφασίσει για την υπόθεση. Αυτός μπορεί να είναι ο δικαστής του καντονίου για αδικήματα (μικρά αδικήματα), ο αστυνομικός δικαστής (για αδίκημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης που δεν υπερβαίνει το ένα έτος), το τμήμα πολλών δικαστών (τα πιο σοβαρά αδικήματα εκδικάζονται από τρεις δικαστές) ή οικονομικός δικαστής (για οικονομικά αδικήματα). Μπορείτε να αντιταχθείτε στην κλήση εάν πιστεύετε ότι κληθήκατε άδικα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό εντός 8 ημερών από την επίδοση της κλήσης σε εσάς (έχετε λάβει επίσημα την κλήση). Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε δικηγόρο για αυτό.

Βήμα 4 – η συνεδρία

Σε κάθε ποινική υπόθεση λαμβάνει χώρα ακρόαση. Εάν πρόκειται για μεγάλη υπόθεση, η πρώτη ακρόαση είναι pro forma ακρόαση. Η υπόθεση δεν θα αντιμετωπιστεί επί της ουσίας, αλλά θα εξεταστεί τι θέλει ακόμα να διερευνήσει ο Εισαγγελέας ή ο δικηγόρος σας. Σε μικρότερες περιπτώσεις υπάρχει συχνά μόνο μία ακρόαση. Δεν είστε υποχρεωμένοι να προσέλθετε στην ακρόαση, αλλά έχετε πάντα το δικαίωμα να το κάνετε. Εάν δεν προσέλθετε στην ακρόαση, μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε τον δικηγόρο σας να σας υπερασπιστεί. Αν δεν απαντήσετε καθόλου στην κλήση και δεν εξουσιοδοτήσετε τον δικηγόρο σας να σας υπερασπιστεί, τότε πρόκειται για απουσία. Στη συνέχεια η ακρόαση και η υπόθεση θα διεκπεραιωθούν χωρίς την παρουσία σας. Ωστόσο, ο δικαστής μπορεί να σας υποχρεώσει να παρευρεθείτε στην ακρόαση.

Βήμα 5 – η κρίση

Το πότε αποφασίζει ο δικαστής εξαρτάται από το είδος της υπόθεσης και από το είδος του δικαστή που εκδικάζει την υπόθεσή σας. Ο δικαστής του καντονίου και ο δικαστής της αστυνομίας συχνά εκφέρουν την ποινή προφορικά αμέσως. Για μεγαλύτερα εγκλήματα υπάρχουν συχνά περισσότεροι δικαστές και θα λάβετε την απόφαση –την ετυμηγορία– εντός 2 εβδομάδων μετά τη δίκη.

Βήμα 6 – Έφεση

Εάν δεν συμφωνείτε με την απόφαση του δικαστή, μπορείτε να προσφύγετε στο εφετείο.

Ύποπτος για ποινικό αδίκημα;
Έτσι μπορείτε να μηνύσετε ένα άτομο για συκοφαντία ή συκοφαντία

strafrecht-εικόνα

Η ποινική διαδικασία ξεκινά με την αναφορά ενός εγκλήματος στην αστυνομία. Εάν η αστυνομία και ο εισαγγελέας υποπτεύονται ότι διαπράξατε ένα αδίκημα, είστε ύποπτος. Ωστόσο, μπορεί να ισχυριστείτε ότι δεν διαπράξατε το αδίκημα, η κατάσταση που περιγράφεται παραπάνω να ήταν εντελώς διαφορετική. Τι μπορείτε να κάνετε τότε;

Πρώτα απ 'όλα, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ένας ύποπτος είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί ένοχος. Είσαι ένοχος για ποινικό αδίκημα μόνο εάν το ποινικό δικαστήριο το κρίνει στην απόφαση ή ο εισαγγελέας στην ποινική διάταξη. Μπορείτε να ασκήσετε έφεση κατά αυτού σε αναίρεση. Το ότι είσαι ύποπτος δεν σημαίνει ότι είσαι και ο θύτης. Επιπλέον, μπορείτε να κατηγορήσετε το άτομο που σας κατηγορεί ότι διαπράξατε ένα αδίκημα, για παράδειγμα εάν κατηγορηθείτε για βιασμό του υποτιθέμενου θύματος, για συκοφαντία. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος σας κατηγορεί για ένα αναληθές γεγονός και βλάπτει τη φήμη σας ή ότι σας δυσφημούν σκόπιμα. Αυτό είναι ποινικό αδίκημα. Συμβουλεύομαι Law & More για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μήνυση για συκοφαντία και συκοφαντική δυσφήμιση. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Γιατί να επιλέξετε τους ποινικούς δικηγόρους του Law & More?

Οι ποινικοί δικηγόροι του Law & More σας προσφέρει νομικές συμβουλές καθ' όλη τη διάρκεια της ποινικής διαδικασίας. Γνωρίζουμε ότι οι ποινικές διαδικασίες είναι αγχωτικές και ως εκ τούτου αποδίδουν επιπλέον αξία στην επαρκή και άμεση διαθεσιμότητά μας. Οι καλοί ποινικοί δικηγόροι είναι ακριβοί, γι' αυτό Law & More θεωρεί σημαντική τη διατήρηση μιας καλής σχέσης τιμής/ποιότητας. Διαχειριζόμαστε την υπόθεσή σας με προσοχή και ακεραιότητα. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε ένα e-mail στο info@lawandmore.nl ή καλέστε στο +31 40 369 06 80.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ο ποινικός δικηγόρος είναι δικηγόρος που ειδικεύεται σε ποινικές υποθέσεις. Χρειάζεστε ποινικό δικηγόρο εάν είστε ύποπτοι για διάπραξη ποινικού αδικήματος. Ποινικό αδίκημα είναι παραβίαση του νόμου ή έγκλημα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε κύρωση όπως πρόστιμο, κοινωφελή εργασία ή φυλάκιση.
Ένας ποινικός δικηγόρος σας βοηθά στην ποινική διαδικασία. Εάν είστε ύποπτοι για διάπραξη ποινικού αδικήματος, συνήθως σοβαρού πλημμελήματος ή κακουργήματος, η κυβέρνηση –ο Εισαγγελέας– θα ξεκινήσει ποινική έρευνα. Εάν ο Εισαγγελέας αποφασίσει να σας ασκήσει δίωξη, θα πρέπει να εμφανιστείτε στο δικαστήριο. Οι ποινικοί δικηγόροι μας θα σας βοηθήσουν καθ' όλη τη διάρκεια της ποινικής διαδικασίας. Προστατεύουν τα συμφέροντά σας κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας και υπερασπίζονται τα συμφέροντά σας στο δικαστήριο.
Πριν ανακριθείτε από την αστυνομία για πρώτη φορά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσετε με έναν δικηγόρο. Στη συνέχεια, θα σας ανατεθεί δικηγόρος δωρεάν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν δικηγόρο που δεν πληρώνεται από την κυβέρνηση, όπως οι δικηγόροι στο Law & More. Υποστηρίζουμε την προσωπική προσέγγιση και χειριζόμαστε κατάλληλα την περίπτωσή σας. Το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 195 και 275 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ, ανά ώρα, ανάλογα με την πολυπλοκότητα της υπόθεσης.

Η διαβούλευση με ποινικό δικηγόρο δεν είναι υποχρεωτική, αλλά είναι λογική. Συνιστάται να επικοινωνήσετε αμέσως με έναν ποινικό δικηγόρο εάν έχετε έρθει σε επαφή με την αστυνομία. Αυτό οφείλεται στο ότι έχετε το δικαίωμα σε συνδρομή από ποινικό δικηγόρο. Η αστυνομία θα σας κάνει ερωτήσεις προκειμένου να συγκεντρώσει στοιχεία εναντίον σας. Επομένως, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να απαντάτε στις ερωτήσεις της αστυνομίας και ότι είναι συνετό να επικοινωνήσετε αμέσως με έναν ποινικό δικηγόρο που σας εκπροσωπεί.

Έχεις χάσει για παράδειγμα την άδεια οδήγησης και θέλεις δικηγόρο ειδικευμένο στο τροχαίο ποινικό δίκαιο; Ή έχετε συλληφθεί για κατοχή όπλου, βία, απάτη, επίθεση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, πλαστογραφία ή υπεξαίρεση, τότε μπορείτε να προσέλθετε στο Law & More. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε σε περιπτώσεις ναρκωτικών, όπως κατοχή κάνναβης, μαριχουάνας ή κοκαΐνης.

Έχετε συλληφθεί όταν η αστυνομία σας μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Δεν είναι υποχρεωτικό να εμπλέκετε ποινικό δικηγόρο εάν έχετε συλληφθεί, αλλά είναι σοφό να το κάνετε. Αυτό οφείλεται στο ότι έχετε το δικαίωμα σε συνδρομή από ποινικό δικηγόρο. Οι δικηγόροι στο Law & More μπορεί να σας βοηθήσει κατά την ανάκριση και οποιαδήποτε επακόλουθη ποινική διαδικασία.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More