Η έρευνα δείχνει ότι το 30% των πτωχεύσεων στις Κάτω Χώρες οφείλονται σε απλήρωτα τιμολόγια. Η εταιρεία σας διαθέτει πελάτη που δεν έχει ακόμη πληρώσει; Ή είστε ιδιώτης και έχετε οφειλέτη που σας οφείλει ακόμα χρήματα; Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με το Law & More δικηγόροι είσπραξης χρεών.

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΧΡΕΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ;

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Έλεγχος Έχουμε συνηθίσει να εργαζόμαστε για τοπικούς και διεθνείς πελάτες.

Έλεγχος Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης για κάθε πελάτη, άτομα, καθώς και εταιρείες ή ιδρύματα.

Έλεγχος ΕΙΜΑΣΤΕ στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ. Επίσης σήμερα.

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΧΡΕΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ;

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Έλεγχος Έχουμε συνηθίσει να εργαζόμαστε για τοπικούς και διεθνείς πελάτες.

Έλεγχος Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης για κάθε πελάτη, άτομα, καθώς και εταιρείες ή ιδρύματα.

Έλεγχος ΕΙΜΑΣΤΕ στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ. Επίσης σήμερα.

Συλλογή χρεών Δικηγόρος

Η έρευνα δείχνει ότι το 30% των πτωχεύσεων στις Κάτω Χώρες οφείλονται σε απλήρωτα τιμολόγια. Η εταιρεία σας διαθέτει πελάτη που δεν έχει ακόμη πληρώσει; Ή είστε ιδιώτης και έχετε οφειλέτη που σας οφείλει ακόμα χρήματα; Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με το Law & More δικηγόροι είσπραξης χρεών. Κατανοούμε ότι τα απλήρωτα τιμολόγια είναι πολύ ενοχλητικά και ανεπιθύμητα, γι 'αυτό σας βοηθάμε από την αρχή έως το τέλος της διαδικασίας συλλογής. Οι δικηγόροι μας για είσπραξη χρεών μπορούν να περάσουν τόσο από μια εξωδικαστική διαδικασία είσπραξης όσο και από μια δικαστική διαδικασία είσπραξης μαζί σας. Law & More γνωρίζει επίσης τον νόμο της κατάσχεσης και μπορεί να σας βοηθήσει σε περίπτωση χρεοκοπίας. Τέλος, δεν μας έχει σημασία αν ο οφειλέτης ζει στις Κάτω Χώρες ή είναι εγκατεστημένος στο εξωτερικό. Λόγω του διεθνούς μας ιστορικού, έχουμε τα προσόντα για πιο περίπλοκες, αμφισβητούμενες ή μεγαλύτερες αξιώσεις.

Γρήγορο μενού

Όταν πρόκειται για είσπραξη χρεών, πιθανότατα σκέφτεστε έναν οργανισμό είσπραξης χρεών ή έναν δικαστικό επιμελητή παρά έναν δικηγόρο είσπραξης χρεών. Αυτό συμβαίνει επειδή και τα τρία μέρη μπορούν να εισπράξουν εκκρεμείς χρεώσεις. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα βασικά βήματα στη διαδικασία είσπραξης που μπορούν γενικά να πραγματοποιηθούν από έναν δικηγόρο είσπραξης χρεών:

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΧΡΕΩΝΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΧΡΕΩΝΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ
Συλλέξτε εκκρεμή τιμολόγια

Κατάσχεση οικογενειακών επιπτώσεων και εισοδήματος οφειλέτη

Υποβολή αίτησης πτώχευσης

Επίλυση νομικών συγκρούσεων και παροχή προσαρμογής

Αγωγή για αξιώσεις άνω των 25,000 ευρώ

Χειρισμός υποθέσεων είσπραξης διεθνών χρεών

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Δικηγόρος

 Καλέστε στο +31 40 369 06 80

Γιατί να επιλέξετε Law & More?

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούνε την υπόθεσή σας και εμφανίζονται
με κατάλληλο σχέδιο δράσης

Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι έχουμε βαθμολογία κατά μέσο όρο με 9.4

"Ελαβα
επαγγελματικές συμβουλές
εντός του συμφωνημένου χρόνου. "

Βήμα-βήμα σχέδιο για τη διαδικασία είσπραξης οφειλών

1. Φιλική φάση. Εάν η απαίτησή σας είναι συλλεκτική, τότε μπορεί να ξεκινήσει μια φιλική διαδικασία από τους δικηγόρους είσπραξης οφειλών της Law & MoreΕ Σε αυτή τη φάση, προσπαθούμε να πείσουμε τον οφειλέτη να πληρώσει μέσω επιστολών ή/και τηλεφωνικών κλήσεων, που ενδεχομένως αυξήθηκαν με νόμιμους τόκους και έξοδα είσπραξης εκτός δικαστηρίου.

2. Διαπραγματεύσεις. Έχετε καλές σχέσεις με τον αντισυμβαλλόμενο σας και θα θέλατε να διατηρήσετε αυτήν την καλή σχέση; Σε αυτή τη φάση, προσπαθούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία μεταξύ των μερών μέσω διαπραγματεύσεων και, για παράδειγμα, να κάνουμε μια ρύθμιση πληρωμής.

3. Δικαστική φάση. Η διεξαγωγή της φιλικής διαδικασίας δεν είναι υποχρεωτική. Εάν ο οφειλέτης σας δεν συνεργαστεί, οι δικηγόροι μας για την είσπραξη οφειλών μπορούν να συντάξουν μια κλήση και να την στείλουν στον οφειλέτη σας. Με την κλήση, ο οφειλέτης καλείται να εμφανιστεί στο δικαστήριο σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Σε μια νομική φάση, διεκδικούμε την πληρωμή των εκκρεμών ποσών και των εξόδων είσπραξης ενώπιον του δικαστηρίου.

4. Η ετυμηγορία. Αφού ο οφειλέτης σας λάβει την κλήτευση, θα του δοθεί η ευκαιρία να απαντήσει εγγράφως στην κλήτευση. Εάν ο οφειλέτης δεν απαντήσει και δεν εμφανιστεί στη συνεδρίαση, ο δικαστής θα εκδώσει ερήμην απόφαση κατά την οποία θα ικανοποιήσει την απαίτησή σας. Αυτό σημαίνει ότι ο οφειλέτης σας πρέπει να πληρώσει το τιμολόγιο, τους νόμιμους τόκους, τα έξοδα είσπραξης και τα διαδικαστικά έξοδα. Αφού εκδοθεί ετυμηγορία από τον δικαστή, ο δικαστικός επιμελητής θα επιδώσει αυτήν την απόφαση στον οφειλέτη.

5. Η ετυμηγορία. Πριν ξεκινήσουν οι νομικές διαδικασίες, είναι δυνατή η κατάσχεση της περιουσίας του οφειλέτη. Αυτό ονομάζεται προσάρτημα ωδείου. Το προσάρτημα διατήρησης αποσκοπεί να διασφαλίσει ότι ο οφειλέτης δεν μπορεί να διαθέσει περιουσιακά στοιχεία προτού ο δικαστής λάβει απόφαση, έτσι ώστε να μπορέσετε πραγματικά να ανακτήσετε τα έξοδά σας από τον οφειλέτη. Εάν ο δικαστής εγκρίνει την αξίωσή σας, το συνημμένο προ της απόφασης θα μετατραπεί σε προσάρτημα εκτέλεσης. Αυτό σημαίνει ότι τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν κατασχεθεί μπορεί να πωληθούν δημόσια από τον δικαστικό επιμελητή εάν ο οφειλέτης εξακολουθεί να μην πληρώνει. Η απαίτησή σας θα πληρωθεί με τα έσοδα αυτών των περιουσιακών στοιχείων.

Σελίδα είσπραξης χρεών - Law & More

Η προσέγγιση του δικηγόρου είσπραξης οφειλών

Τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω πρέπει να λαμβάνονται για κάθε διαδικασία συλλογής. Αλλά τι μπορείτε να περιμένετε από Law & MoreΟι δικηγόροι είσπραξης οφειλών όταν περνούν αυτά τα βήματα;

• Ανάλυση και συμβουλές για τη νομική σας θέση
• Άμεση και προσωπική επαφή, τόσο μέσω τηλεφώνου όσο και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
• Ποιότητα και συμμετοχή
• Δράστε και απαντήστε γρήγορα και αποτελεσματικά
• Καθισμένος πάνω από τη θήκη
• Πάντα να σκέφτεστε εκ των προτέρων και να προετοιμάζετε τις επόμενες ενέργειες

Δικηγόρος είσπραξης οφειλών δραστηριοτήτων

• Παρακολούθηση των όρων πληρωμής και έλεγχος τιμολογίων
• Διαπραγμάτευση με οφειλέτες
• Σύνταξη και αποστολή ειδοποίησης προεπιλογής
• Πρόληψη συνταγογράφησης και χρήση διακοπής
• Σύνταξη της πρόσκλησης
• Διεξαγωγή νομικών διαδικασιών
• Κατάσχεση και εκτέλεση εκτελέσεων
• Χειρισμός υποθέσεων είσπραξης διεθνών χρεών

Συχνές Ερωτήσεις

Ο νόμος για την είσπραξη χρεών στις Κάτω Χώρες αφορά την (εξωδικαστική) είσπραξη απαιτήσεων χρημάτων. Όταν παραδίδετε εκκρεμή τιμολόγια σε δικηγόρους είσπραξης οφειλών, χορηγείτε ένα είδος εξουσιοδότησης στους δικηγόρους είσπραξης οφειλών σύμφωνα με τη νομοθεσία είσπραξης οφειλών για την είσπραξη των εκκρεμών απαιτήσεών σας. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, για παράδειγμα, για ιδιώτες ή εταιρείες που έχουν πολύ λίγο χρόνο οι ίδιοι ή που θέλουν να επικεντρωθούν κυρίως στην κύρια δραστηριότητά τους. Επιπλέον, κάθε είδους κανόνες επισυνάπτονται (στη συλλογή) εκκρεμών τιμολογίων, για παράδειγμα όσον αφορά την ανάγκη και τη συνταγή, και συμμετέχουν πολλά μέρη. Αυτό καθιστά το νόμο για την είσπραξη οφειλών ενδιαφέρον, αλλά πολύπλοκο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σκόπιμο να προσλάβετε έναν δικηγόρο είσπραξης οφειλών όταν έχετε εκκρεμείς απαιτήσεις. Law & MoreΟι δικηγόροι είναι ειδικοί στον τομέα της νομοθεσίας για την είσπραξη οφειλών και είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει είναι να ενημερώσει τον οφειλέτη ότι δεν έχει εκπληρώσει την υποχρέωση πληρωμής του. Πρέπει να του δώσετε την ευκαιρία να πληρώσει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος χωρίς επιπλέον κόστος. Στέλνετε γραπτή υπενθύμιση στον οφειλέτη, αυτό ονομάζεται ειδοποίηση αθέτησης. Μια περίοδος δεκατεσσάρων ημερών θεωρείται κανονικά ως εύλογη περίοδος εντός της οποίας ο οφειλέτης καλείται να πληρώσει ακόμη την απαίτηση. Φυσικά, Law & MoreΟι δικηγόροι είσπραξης οφειλών μπορούν να σας ετοιμάσουν μια προειδοποίηση αθέτησης. Εάν δεν έχει σταλεί ειδοποίηση αθέτησης, το δικαστήριο απορρίπτει κάθε αξίωση αποζημίωσης. Ωστόσο, υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες η αποστολή ειδοποίησης αθέτησης δεν είναι απαραίτητη, για παράδειγμα η εκπλήρωση της συμφωνίας είναι μόνιμα αδύνατη. Παρ 'όλα αυτά, είναι σκόπιμο να στέλνετε πάντα μια ειδοποίηση προεπιλογής μόνο για να είστε σίγουροι. Εάν δεν τηρηθεί το αίτημα πληρωμής, μπορούμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία συλλογής.

• Τα στοιχεία του πιστωτή και του οφειλέτη
• Έγγραφα που σχετίζονται με το χρέος (αριθμός και ημερομηνία τιμολογίου)
• Ο λόγος που το χρέος δεν έχει ακόμη εξοφληθεί
• Συμφωνία ή άλλες ρυθμίσεις στις οποίες σχετίζεται το χρέος
• Σαφής περιγραφή και αιτιολόγηση των οφειλόμενων ποσών
• Οποιαδήποτε αλληλογραφία μεταξύ του πιστωτή και του οφειλέτη σχετικά με το χρέος

Law & More προσφέρει επίσης υποστήριξη για την πρόληψη κινδύνων που σχετίζονται με πληρωμές και καθυστερήσεις πληρωμών. Για παράδειγμα, συμβουλεύουμε τους πελάτες να συμπεριλάβουν τους όρους πληρωμής σε γενικούς όρους και προϋποθέσεις που μπορούν να αποτρέψουν ασάφειες σε περίπτωση καθυστερημένης πληρωμής. Θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό; Επικοινωνήστε με τους δικηγόρους συλλογής του Law & More.

Ο οφειλέτης σας βρίσκεται στο εξωτερικό; Σε αυτή την περίπτωση, διάφοροι παράγοντες μπορεί να διαδραματίσουν ρόλο, όπως διαφορετική γλώσσα, κουλτούρα και συνήθειες πληρωμής, πράγμα που σημαίνει ότι οι κίνδυνοι στο πλαίσιο της διαδικασίας είσπραξης είναι μεγαλύτεροι από ό, τι με τους οφειλέτες από τη χώρα τους. Ωστόσο, για τους δικηγόρους είσπραξης οφειλών του Law & More, αυτοί οι παράγοντες δεν αποτελούν εμπόδιο. Δεν θα αφήσουμε τα σύνορα να μας σταματήσουν και ως εκ τούτου θα χαρούμε να σας καθοδηγήσουμε σε μια διαδικασία είσπραξης στην οποία ο οφειλέτης έχει εγκατασταθεί στο εξωτερικό, εντός ή εκτός Ευρώπης. Θα θέλατε να μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς όταν έχετε σχέση με ξένο οφειλέτη; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & MoreΕ Οι δικηγόροι μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:

κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More - [προστασία μέσω email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [προστασία μέσω email]

Law & More B.V.