Για όλους, το διαζύγιο είναι ένα σημαντικό γεγονός. Γι 'αυτό οι δικηγόροι διαζυγίου μας είναι στη διάθεσή σας με προσωπικές συμβουλές. Το πρώτο βήμα σε ένα διαζύγιο είναι να καλέσετε έναν δικηγόρο διαζυγίου. Το διαζύγιο εκδίδεται από τον δικαστή και μόνο ένας δικηγόρος μπορεί να υποβάλει αίτηση για το διαζύγιο στο δικαστήριο.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ Διαχωρισμό ΣΑΣ;
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΑ ΜΑΣ

Διαζύγιο δικηγόρος

Για όλους, το διαζύγιο είναι ένα σημαντικό γεγονός. Γι 'αυτό οι δικηγόροι διαζυγίου μας είναι στη διάθεσή σας με προσωπικές συμβουλές.

Γρήγορο μενού

Το πρώτο βήμα σε ένα διαζύγιο είναι να καλέσετε έναν δικηγόρο διαζυγίου. Το διαζύγιο εκδίδεται από τον δικαστή και μόνο ένας δικηγόρος μπορεί να υποβάλει αίτηση για το διαζύγιο στο δικαστήριο. Υπάρχουν διάφορες νομικές πτυχές της διαδικασίας διαζυγίου στις οποίες ο δικαστής θα αποφανθεί. Παραδείγματα αυτών των νομικών πτυχών είναι:

• Πώς διανέμονται τα κοινά περιουσιακά σας στοιχεία;
• Ο πρώην σύντροφός σας δικαιούται μέρος της σύνταξής σας;
• Τι γίνεται με τις φορολογικές συνέπειες του διαζυγίου σας;
• Ο σύντροφός σας δικαιούται σύντροφο;
• Εάν ναι, ποιο είναι το ποσό διατροφής ανά μήνα;
• Και αν έχετε παιδιά, πώς αντιμετωπίζονται τα θέματα που αφορούν τα παιδιά;
• Πώς οργανώνεται η υποστήριξη παιδιών;

Οι δικηγόροι διαζυγίου μας υποστηρίζουν

Υπάρχουν ορισμένες πτυχές στη διευθέτηση του διαζυγίου. Ένας δικηγόρος διαζυγίου από Law & More μπορεί να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει στην τακτοποίηση αυτών των πτυχών όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι δικηγόροι μας είναι ειδικευμένοι στον τομέα του οικογενειακού δικαίου. Είστε περίεργοι τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς; Στη συνέχεια παρακαλώ επικοινωνήστε Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Δικηγόρος

 Καλέστε στο + 31 40 369 06 83

Γιατί να επιλέξετε Law & More?

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούνε την υπόθεσή σας και εμφανίζονται
με κατάλληλο σχέδιο δράσης

Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι έχουμε βαθμολογία κατά μέσο όρο με 9.4

"Law & More δικηγόρους

εμπλέκονται και

μπορεί να εννοηθεί με

το πρόβλημα του πελάτη"

Οι δικηγόροι διαζυγίου μας έχουν μια προσωπική προσέγγιση και θα συνεργαστούν μαζί σας για να βρουν κατάλληλες λύσεις για το μέλλον. Εξετάζουμε κάθε νομική πτυχή και προσπαθούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.

Τα θέματα με τα οποία μπορούμε να σας βοηθήσουμε είναι:

• Διαθήκη διαζυγίου
• Γονικό σχέδιο
• Προγεννητική συμφωνία.
• Διανομή κοινών περιουσιακών στοιχείων.
• Παιδική διατροφή
• Συνεργάτης διατροφής
• Δικαιώματα πρόσβασης των παιδιών.
• Σύνταξη
• Χρέη
• Δημοσιονομικές συνέπειες.

Χρειάζεστε δικηγόρο διαζυγίου;

Παιδική υποστήριξη

Παιδική υποστήριξη

Το διαζύγιο έχει μεγάλο αντίκτυπο στα παιδιά. Επομένως, αποδίδουμε μεγάλη αξία στα συμφέροντα των παιδιών σας

Ζητήστε διαζύγιο

Ζητήστε διαζύγιο

Έχουμε μια προσωπική προσέγγιση και συνεργαζόμαστε μαζί σας για μια κατάλληλη λύση

Συνεργάτης διατροφής

Συνεργάτης διατροφής

Πρόκειται να πληρώσετε ή να λάβετε διατροφή; Ποσο? Σας καθοδηγούμε και σας βοηθάμε με αυτό

Ζήστε ξεχωριστά

Ζήστε ξεχωριστά

Θέλετε να ζήσετε ξεχωριστά; Σας βοηθάμε

Ραντεβού με τον δικηγόρο διαζυγίου; Έτσι προετοιμάζεστε!

Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε λάβει την απόφαση. Κάνεις διαζύγιο. Αλλά τι ακολουθεί; Το πρώτο σημαντικό βήμα μετά από αυτήν την εκτεταμένη απόφαση είναι να καλέσετε έναν δικηγόρο διαζυγίου. Σε τελική ανάλυση, όταν διευθετείται ένα διαζύγιο, δεν προκύπτουν μόνο διάφορα πρακτικά αλλά και νομικά ζητήματα: Τι θα συμβεί για το κοινό σπίτι σας και για το υπόλοιπο της υποθήκης, για παράδειγμα; Πώς θα ρυθμιστεί η διανομή των ταμιευτηρίου και των τραπεζικών σας λογαριασμών; Και ποιος θα φροντίσει την καθημερινή ή οικονομική φροντίδα των παιδιών σας; Για να μπορέσετε να σας βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο με την οργάνωση και καταγραφή όλων των νομικών ζητημάτων που αφορούν το διαζύγιο, είναι σημαντικό ο δικηγόρος διαζυγίου σας να έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τεκμηρίωση.

Πληροφορίες για το ραντεβού

Ενώ προετοιμάζεστε για τη συνάντηση με τον δικηγόρο διαζυγίου σας, είναι σημαντικό να συζητήσετε ορισμένα σημαντικά θέματα με τον πρώην σύντροφό σας. Πώς βλέπετε το μέλλον μετά το διαζύγιο σχετικά με το κοινό σπίτι σας, την οικονομική κατάσταση και τα πιθανά παιδιά σας; Εάν υπάρχει ήδη μια συμφωνία πριν από το ραντεβού, για παράδειγμα σχετικά με το σπίτι ή την καθημερινή φροντίδα και επαφή με τα παιδιά σας, τότε ένας από κοινού δικηγόρος διαζυγίου μπορεί εύκολα και γρήγορα να καταγράψει αυτές τις συμφωνίες σε μια συμφωνία διαζυγίου και ένα πρόγραμμα γονικής μέριμνας.

Δεν είναι δυνατόν να συζητήσετε και να κάνετε κοινές ρυθμίσεις με τον πρώην σύντροφό σας; Στη συνέχεια, μπορείτε να καλέσετε τον δικό σας δικηγόρο διαζυγίου που θα προσπαθήσει να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστάται, κατά την προετοιμασία της συνάντησης με τον δικηγόρο διαζυγίου σας, να αναρωτηθείτε ποια σημαντικά ζητήματα θα θέλατε να επιλύσετε και με ποιο τρόπο. Για παράδειγμα, θα θέλατε να συνεχίσετε να ζείτε στο σπίτι και να φροντίζετε τα παιδιά σας καθημερινά; Σε αυτήν την περίπτωση, ο δικηγόρος διαζυγίου μπορεί να σας πει ακριβώς τι μπορεί και πρέπει να κανονιστεί και πώς να πραγματοποιήσει αυτές τις ρυθμίσεις.

• Είστε μεμονωμένο άτομο;
• Χρειάζεστε νομικές συμβουλές;
• Θέλετε μια σαφή εικόνα της νομικής σας θέσης;

Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω του κουμπιού.
Θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό.

Οι δικηγόροι διαζυγίου μας υποστηρίζουν

Ποια έγγραφα πρέπει να φέρω;

Είναι σημαντικό να συλλέξετε ορισμένα σημαντικά έγγραφα και να τα φέρετε στο ραντεβού σας με τον δικηγόρο διαζυγίου. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να φέρετε το βιβλίο γάμου ή τη συμφωνία συμβίωσης και πιθανώς μια πράξη με την προγαμιαία συμφωνία. Αυτή η τεκμηρίωση παρέχει στον δικηγόρο μια εικόνα για τη δική σας και τους πρώην συνεργάτες σας τη νομική θέση και αποτελεί το σημείο εκκίνησης για περαιτέρω συμφωνίες. Εσείς και ο πρώην σύντροφός σας έχετε ένα (νοικιασμένο) σπίτι μαζί; Εάν ναι, θα πρέπει επίσης να φέρετε μαζί σας τη σύμβαση ενυπόθηκου δανείου ή το συμβόλαιο ενοικίασης στη συνάντηση. Η οικονομική σας κατάσταση είναι επίσης σχετική στο πλαίσιο του διαζυγίου. Μπορείτε να παράσχετε στον δικηγόρο διαζυγίου σας μια επισκόπηση των τραπεζικών λογαριασμών ή / και των λογαριασμών ταμιευτηρίου, των ετήσιων καταστάσεων και των τριών τελευταίων δηλώσεων φόρου εισοδήματος. Και τέλος, οι πληροφορίες σχετικά με τις συντάξεις σας, τις ασφάλειες και τυχόν χρεώσεις που έχετε εισάγει είναι επίσης σημαντικές.

Διαζύγιο και παιδιά

Όταν εμπλέκονται παιδιά, είναι σημαντικό να λαμβάνονται υπόψη και οι ανάγκες τους. Διασφαλίζουμε ότι αυτές οι ανάγκες λαμβάνονται υπόψη όσο το δυνατόν περισσότερο στον κανονισμό. Οι δικηγόροι διαζυγίου μας μπορούν να καταρτίσουν ένα πρόγραμμα γονικής μέριμνας μαζί σας στο οποίο θα κατανέμεται η φροντίδα στα παιδιά σας μετά το διαζύγιο. Μπορούμε επίσης να υπολογίσουμε το ποσό της παιδικής διατροφής που πρέπει να πληρωθεί ή να ληφθεί.

Είστε ήδη διαζευγμένοι και έχετε διαφωνία σχετικά με, για παράδειγμα, τη συμμόρφωση με τον σύντροφο ή την παιδική διατροφή; Ή μήπως έχετε λόγο να πιστεύετε ότι ο πρώην σύντροφός σας έχει πλέον αρκετούς οικονομικούς πόρους για να φροντίσει τον εαυτό του; Οι δικηγόροι διαζυγίου μας μπορούν επίσης να σας παρέχουν νομική βοήθεια σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ίδια εταιρεία και διαζύγιο

Έχετε τη δική σας εταιρεία και χωρίζετε; Τότε πρέπει να λάβετε υπόψη επιπλέον πτυχές. Οι ερωτήσεις που θα αναλύσουν μαζί μας οι δικηγόροι διαζυγίου περιλαμβάνουν:

• Έχετε μετοχές;
• Αυτές οι μετοχές ανήκουν στην κοινότητα ιδιοκτησίας;
• Τι συμβαίνει στη δική σας εταιρεία;
• Ποιες είναι οι συνέπειες του διαχωρισμού για τη δική σας εταιρεία;
• Ποιες είναι οι φορολογικές συνέπειες;

Οι δικηγόροι διαζυγίου μας γνωρίζουν τόσο το οικογενειακό δίκαιο όσο και την επιχειρηματική τεχνογνωσία και, ως εκ τούτου, είναι σε ιδανική θέση για να σας παρέχουν νομική και φορολογική βοήθεια σε αυτές τις περιπτώσεις. Χρειάζεστε δικηγόρο διαζυγίου; Επικοινωνία Law & More.

Προσωπική προσέγγιση και καθοδήγηση

Ενώ προτείνουμε κάποια προετοιμασία πριν συμβουλευτείτε τον δικηγόρο διαζυγίου σας, εμείς στο Law & More κατανοήστε ότι ένα διαζύγιο είναι ένα εκτεταμένο γεγονός στη ζωή σας και ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να οραματιστείτε και να συγκεκριμενοποιήσετε το μέλλον σας αμέσως μετά το διαζύγιο. Αυτός είναι ο λόγος Law & MoreΟι δικηγόροι διαζυγίου έχουν μια προσωπική προσέγγιση και μαζί με εσάς και ενδεχομένως τον πρώην σύντροφό σας, θα καθορίσουμε τη νομική σας κατάσταση κατά τη διάρκεια της συνομιλίας βάσει της τεκμηρίωσης. Θα χαρτογραφήσουμε το όραμά σας και τις επιθυμίες σας για το μέλλον. Οι δικηγόροι διαζυγίου της Law & More είναι ειδικοί στον τομέα των προσώπων και του οικογενειακού δικαίου και θα χαρούν να σας καθοδηγήσουν, πιθανώς μαζί με τον σύντροφό σας, στη διαδικασία διαζυγίου.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε μας ένα e-mail:

κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More - [προστασία μέσω email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [προστασία μέσω email]

Law & More B.V.