Εσείς και ο πρώην σύντροφός σας έχετε μαζί παιδιά; Στη συνέχεια, η υποστήριξη παιδιών είναι ένα σημαντικό μέρος των οικονομικών συμφωνιών που πρέπει να γίνουν κατά τη διαδικασία του διαζυγίου. Παιδική διατροφή είναι το ποσό που ο μη θηλάζων γονέας συμβάλλει στη φροντίδα και την ανατροφή των παιδιών.

ΘΕΛΕΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ LAW & MORE

Παιδική υποστήριξη

Εσείς και ο πρώην σύντροφός σας έχετε μαζί παιδιά; Στη συνέχεια, η υποστήριξη παιδιών είναι ένα σημαντικό μέρος των οικονομικών συμφωνιών που πρέπει να γίνουν κατά τη διαδικασία του διαζυγίου. Παιδική διατροφή είναι το ποσό που ο μη θηλάζων γονέας συμβάλλει στη φροντίδα και την ανατροφή των παιδιών.

Γρήγορο μενού

Επίπεδο υποστήριξης παιδιών

Σε συνεννόηση, εσείς και ο πρώην σύντροφός σας μπορείτε να συμφωνήσετε για το ποσό της παιδικής διατροφής. Αυτές οι συμφωνίες θα καθοριστούν σε πρόγραμμα γονικής μέριμνας. Εάν δεν μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνία μαζί, ένας από τους δικηγόρους μας θα χαρεί να σας βοηθήσει. Μπορούμε να βοηθήσουμε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης, να προσδιορίσουμε το ποσό της παιδικής διατροφής για εσάς και να καταρτίσουμε ένα πρόγραμμα γονικής μέριμνας. Αντιμετωπίζουμε τον προσδιορισμό της υποστήριξης για παιδιά κάνοντας έναν υπολογισμό συντήρησης

Ο δικαστής δεν θα εξετάσει μόνο την οικονομική κατάσταση του δικαιούχου παιδικής υποστήριξης, αλλά και την οικονομική κατάσταση του πληρωτή παιδικής διατροφής. Με βάση και τις δύο καταστάσεις, το δικαστήριο θα καθορίσει τότε το ποσό της παιδικής διατροφής.

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

Δικηγόρος

 Καλέστε στο + 31 40 369 06 83

Χρειάζεστε δικηγόρο διαζυγίου;

Δικηγόρος διαζυγίου

Δικηγόρος διαζυγίου

Ένα διαζύγιο είναι δύσκολη περίοδος. Σας βοηθάμε σε όλη τη διαδικασία

Ζητήστε διαζύγιο

Ζητήστε διαζύγιο

Έχουμε μια προσωπική προσέγγιση και συνεργαζόμαστε μαζί σας για μια κατάλληλη λύση

Συνεργάτης διατροφής

Συνεργάτης διατροφής

Πρόκειται να πληρώσετε ή να λάβετε διατροφή; Ποσο? Σας καθοδηγούμε και σας βοηθάμε με αυτό

Ζήστε ξεχωριστά

Ζήστε ξεχωριστά

Θέλετε να ζήσετε ξεχωριστά; Σας βοηθάμε

"Law & More δικηγόρους

εμπλέκονται και

μπορεί να εννοηθεί με

το πρόβλημα του πελάτη"

Υπολογισμός παιδικής υποστήριξης

Ο υπολογισμός συντήρησης είναι ένας μάλλον περίπλοκος υπολογισμός, δεδομένου ότι πολλοί παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη. Law & More θα χαρούμε να πραγματοποιήσουμε τον υπολογισμό συντήρησης για εσάς.

Προσδιορισμός της ανάγκης
Πρώτα απ 'όλα, οι ανάγκες των παιδιών πρέπει να προσδιοριστούν. Βασίζεται στα εισοδήματα όπως ήταν λίγο πριν από το διαζύγιο. Εάν υπάρχουν ειδικά κόστη, όπως ένα διεθνές σχολείο ή μια φροντίδα παιδιών, το κόστος μπορεί να αυξηθεί ανάλογα.

Προσδιορισμός της οικονομικής ικανότητας
Μόλις προσδιοριστούν οι ανάγκες των παιδιών, γίνεται υπολογισμός της φέρουσας ικανότητας και για τα δύο μέρη. Αυτός ο υπολογισμός καθορίζει εάν ο υπεύθυνος για τη συντήρηση έχει επαρκή οικονομική ικανότητα για να μπορεί να πληρώσει διατροφή. Για να προσδιοριστεί η οικονομική ικανότητα του ατόμου που πρέπει να πληρώσει διατροφή, πρέπει πρώτα να καθοριστεί το καθαρό εισόδημά του. Η σύνταξη του παιδιού είναι ένα βασικό εισόδημα, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πηγές εισοδήματος, όπως οι μισθοί, ένα επίδομα και ο δεσμευμένος προϋπολογισμός του παιδιού.

Έκπτωση φροντίδας
Ο γονέας που πρέπει να πληρώσει διατροφή και ο οποίος έχει επίσης επαφή με τα παιδιά θα έχει επίσης κόστος για τη φροντίδα των παιδιών. Αυτό περιλαμβάνει το κόστος για ψώνια, οδήγηση μπρος-πίσω. Κατ 'αρχήν, ένα συγκεκριμένο ποσοστό του κόστους περιλαμβάνεται στον υπολογισμό

Το ποσό του ποσοστού εξαρτάται από τον αριθμό των ημερών επίσκεψης ανά εβδομάδα. Ένας γονέας που έχει κατά μέσο όρο μια ημέρα την εβδομάδα το κόστος φροντίδας για το παιδί, λαμβάνει για παράδειγμα 15% έκπτωση φροντίδας και ένας γονέας που φροντίζει το παιδί τρεις ημέρες την εβδομάδα λαμβάνει έκπτωση φροντίδας 35%.

Συγκριτική ικανότητα μεταφοράς
Το τελευταίο βήμα για τον υπολογισμό του ύψους του παιδικού στηρίγματος είναι να κάνετε μια εξίσωση που φέρει φορτίο. Σε αυτήν την εξίσωση, το κόστος των παιδιών κατανέμεται μεταξύ εσάς και του πρώην συντρόφου σας ανάλογα με τα μέσα υποστήριξής τους. Η ικανότητα του ατόμου που δικαιούται διατροφή συγκρίνεται με την ικανότητα του ατόμου που είναι υπόχρεος για διατροφή. Μετά από αυτό, οποιαδήποτε έκπτωση φροντίδας θα εφαρμοστεί και θα προσαρμοστεί όπου είναι απαραίτητο. Το πεδίο υποστήριξης προορίζεται κυρίως για υποστήριξη παιδιών. Εάν υπάρχει ακόμη περιθώριο μετά από αυτό, ο δικαστής μπορεί επίσης να καθορίσει μια καθαρή διατροφή συνεργάτη.

Θα θέλατε να μάθετε πώς θα είναι η οικονομική σας κατάσταση μετά το διαζύγιό σας; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More και μαζί μπορούμε να καθορίσουμε πόση παιδική υποστήριξη πρέπει να πληρώσετε ή να λάβετε.

Παιδική υποστήριξη

Αλλαγή παιδικής υποστήριξης

Εάν δεν είναι δυνατή η αλλαγή της παιδικής διατροφής σε συνεννόηση με τον πρώην σύντροφό σας, μπορούμε να υποβάλουμε αίτημα για αλλαγή για εσάς στο δικαστήριο. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό εάν υπάρχουν μεταβαλλόμενες συνθήκες ή εάν, σύμφωνα με εσάς, το δικαστήριο καθόρισε τη διατήρηση στην αρχική διαταγή βάσει εσφαλμένων ή ελλιπών πληροφοριών.

Μπορείτε να σκεφτείτε τις ακόλουθες καταστάσεις, για παράδειγμα:

• απόλυση ή ανεργία
• απομάκρυνση των παιδιών
• νέα ή διαφορετική εργασία
• να ξαναπαντρευτείτε, να συγκατοικήσετε ή να συνάψετε μια καταχωρημένη συνεργασία
• αλλαγή της ρύθμισης επαφής

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε μας ένα e-mail:

κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More - [προστασία μέσω email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [προστασία μέσω email]

Law & More B.V.