Το εργατικό δίκαιο είναι ένας εκτεταμένος τομέας του δικαίου. Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις ρυθμίζονται στις συμβάσεις εργασίας, τους κανονισμούς εργασίας, τις συλλογικές συμβάσεις, τη νομοθεσία και τη νομολογία. Οι δικηγόροι απασχόλησης της Law & More είναι ειδικευμένοι και εξοικειωμένοι με την ισχύουσα νομοθεσία και τη νομολογία.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Δικηγόρος απασχόλησης

Το εργατικό δίκαιο είναι ένας εκτεταμένος τομέας του δικαίου. Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις ρυθμίζονται στις συμβάσεις εργασίας, τους κανονισμούς εργασίας, τις συλλογικές συμβάσεις, τη νομοθεσία και τη νομολογία. Οι δικηγόροι απασχόλησης της Law & More είναι ειδικευμένοι και εξοικειωμένοι με την ισχύουσα νομοθεσία και τη νομολογία.

Γρήγορο μενού

Τα ζητήματα του εργατικού δικαίου έχουν συχνά εκτεταμένες συνέπειες για τους εργοδότες και τους εργαζομένους. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να σας βοηθά ένας εξειδικευμένος και έμπειρος δικηγόρος για την απασχόληση Εξάλλου, οι καλές νομικές συμβουλές σχετικά με το εργατικό δίκαιο εκ των προτέρων μπορούν να είναι καθοριστικές για το μέλλον. Δυστυχώς, οι συγκρούσεις δεν μπορούν πάντοτε να αποφευχθούν, για παράδειγμα σε περίπτωση απόλυσης, αναδιοργάνωσης ή απουσίας λόγω ασθένειας. Αυτό το είδος κατάστασης είναι πολύ δυσάρεστο και συναισθηματικό και μπορεί να βλάψει τη σχέση εργασίας μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου. Εάν ανησυχείτε από μια σύγκρουση για την απασχόληση, Law & More θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα σωστά βήματα.

Νομικές συμβουλές

Law & More προσφέρει βοήθεια σε επιχειρήσεις, νόμιμα στελέχη, εργοδότες και εργαζόμενους στον τομέα του εργατικού δικαίου. Η ομάδα μας παρέχει νομικές συμβουλές και θα ασκήσει προσφυγή εάν είναι απαραίτητο.

Παραδείγματα θεμάτων που θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε:

• σύνταξη και αξιολόγηση ιδιωτικών και συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
• καταγγελία συμβάσεων εργασίας για εργοδότες και εργαζόμενους.
• βοήθεια σε εργασιακές διαφορές
• δημιουργία αρχείου προσωπικού
• διαδικασίες απόλυσης
• ζητήματα σχετικά με τις μισθολογικές απαιτήσεις
• παράλειψη
• ζητήματα που αφορούν συλλογικές συμβάσεις
• διακοπές και αναχώρηση
• ασθένεια και επανένταξη
• συναπόφαση
• ευθύνη των εργοδοτών και των εργαζομένων.

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

Δικηγόρος

 Καλέστε στο + 31 40 369 06 83

"Law & More δικηγόρους
εμπλέκονται και
μπορεί να εννοηθεί με
το πρόβλημα του πελάτη »

Εργοδότες

Ως εργοδότης, αντιμετωπίζετε καθημερινά ζητήματα εργατικού δικαίου. Πρέπει να συντάξετε συμβάσεις εργασίας, να αντιμετωπίσετε δυσλειτουργικούς ή άρρωστους εργαζομένους και εργασιακές συγκρούσεις ή η εταιρεία σας μπορεί να χρειαστεί να αναδιοργανωθεί λόγω των μεταβαλλόμενων συνθηκών της αγοράς. Γνωρίζετε ακριβώς ποια είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις σας; Ό, τι κι αν συναντήσετε, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Σε τελική ανάλυση, μια καλή στρατηγική εργατικού δικαίου είναι ζωτικής σημασίας για μια υγιή εταιρεία.

Υπάλληλοι

Ως υπάλληλος, θα πρέπει να συμμορφώνεστε με το εργατικό δίκαιο, τόσο αιτούμενο όσο και χωρίς αίτημα. Σκεφτείτε να αποδεχτείτε και να υπογράψετε μια σύμβαση εργασίας, μια ρήτρα μη ανταγωνισμού και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σε περίπτωση ασθένειας και απόλυσης. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε ζήτημα εργατικού δικαίου με το οποίο χρειάζεστε βοήθεια.

Εργατικό δίκαιο

Χρήσιμο, επαρκές και διαφανές

Εκτός από συμβουλές από ειδικούς, θα θέλατε επίσης να λάβετε γρήγορες νομικές συμβουλές Το γνωρίζουμε αυτό και έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε γρήγορα και με ακρίβεια. Διασφαλίζουμε ότι είμαστε εύκολα προσβάσιμοι και μπορούμε γρήγορα να σας παρέχουμε πρακτικές και εξειδικευμένες συμβουλές. Μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για ακριβείς συμβουλές που είναι συνοπτικές και σαφείς.

Ο τρόπος που εργαζόμαστε είναι διαφανής και προσανατολισμένος στη λύση. Μπαίνουμε σε συνομιλία μαζί σας για να συζητήσουμε την υπόθεσή σας, τις επιθυμίες σας, τις νομικές δυνατότητες και την οικονομική εικόνα. Στη συνέχεια, θα καθορίσουμε μια οριστική στρατηγική σε συνεργασία με εσάς. Κάθε βήμα συζητείται μαζί σας, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζετε ποτέ εκπλήξεις.

Μη νοητική νοοτροπία

Μας αρέσει η δημιουργική σκέψη και κοιτάμε πέρα ​​από τις νομικές πτυχές μιας κατάστασης. Πρόκειται για το να φτάσουμε στον πυρήνα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσουμε σε ένα αποφασιστικό ζήτημα. Λόγω της νοητικής νοοτροπίας και της πολυετούς εμπειρίας μας, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στην προσωπική και αποτελεσματική νομική υποστήριξη.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:

κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More - [προστασία μέσω email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [προστασία μέσω email]

Law & More B.V.