ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Ενεργειακός νόμος

Κατ 'αρχήν, ο ενεργειακός νόμος είναι σημαντικός όταν αγοράζεται, προμηθεύεται ή παράγεται ενέργεια. Επομένως, οι προμηθευτές ενέργειας, καθώς και εταιρείες και ιδιώτες, παίζουν ρόλο σε αυτό. Law & MoreΟι δικηγόροι παρακολουθούν στενά όλες τις εξελίξεις στον ενεργειακό νόμο, συμπεριλαμβανομένων των νέων εξελίξεων στον τομέα της παραγωγής βιώσιμης ενέργειας.

Γρήγορο μενού

Οι ειδικοί μας έχουν έναν ευρύ προσανατολισμό, καθώς εστιάζουν σε όλες τις μορφές ενέργειας. Έτσι, το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, η ηλεκτρική ενέργεια, η βιομάζα και η αιολική και ηλιακή ενέργεια. Λόγω αυτού του ευρέως προσανατολισμού, οι πελάτες μας είναι προμηθευτές και παραγωγοί, καθώς και καταναλωτές, επενδυτές και προμηθευτές υλικών και υπηρεσιών. Τέλος, εργαζόμαστε επίσης στον τομέα των προμηθειών κοινής ωφέλειας σε βιομηχανικούς χώρους, καλύπτοντας προϊόντα όπως ατμός και απιονισμένο νερό. Χρειάζεστε λοιπόν έναν ειδικό στον ενεργειακό νόμο; Law & More σας προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες και από τα δύο Eindhoven και Amsterdam:

  • Σύνταξη συμβάσεων θερμότητας και ενέργειας.
  • Παροχή συμβουλών σχετικά με την αγορά και πώληση ενέργειας.
  • Παροχή συμβουλών σχετικά με τη συμμόρφωση με την ενεργειακή νομοθεσία και τις ενεργειακές συμφωνίες.
  • Παροχή συμβουλών σχετικά με τη χάραξη μιας βιώσιμης ενεργειακής πολιτικής.
  • Εκπόνηση σχεδίων ενεργειακής απόδοσης.
  • Υποβολή αιτήσεων για άδειες και εξαιρέσεις.
  • Παροχή συμβουλών για την εμπορία εκπομπών και την εμπορία πιστοποιητικών.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ / ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

tom.meevis@lawandmore.nl

Η πείρα μας στον ενεργειακό νόμο

Ηλιακή ενέργεια

Ηλιακή ενέργεια

Εστιάζουμε στον ενεργειακό νόμο που εστιάζει στην αιολική και την ηλιακή ενέργεια.

Τόσο η ολλανδική όσο και η ευρωπαϊκή νομοθεσία ισχύουν για το περιβαλλοντικό δίκαιο. Αφήστε μας να σας ενημερώσουμε και να σας συμβουλεύσουμε.

Ψάχνετε έναν ειδικό για την εμπορία εκπομπών; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε περαιτέρω!

Παραγωγός ενέργειας

Παραγωγός ενέργειας

Οι εταιρικοί δικηγόροι μας μπορούν να αξιολογήσουν τις συμφωνίες και να δώσουν συμβουλές σχετικά με αυτές.

«Ήθελα να έχω δικηγόρο
που είναι πάντα έτοιμος για μένα,
ακόμα και τα σαββατοκύριακα »

Η νέα ενεργειακή νομοθεσία

Ο ενεργειακός νόμος παίζει σημαντικό ρόλο στη σημερινή κοινωνία, καθώς δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε χωρίς ηλεκτρισμό, φως και θερμότητα. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας παράγεται ακόμη από ορυκτά καύσιμα όπως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, αλλά αυτά τα καύσιμα είναι κακά για το περιβάλλον και, επιπλέον, εξαντλούνται. Για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα εξαντλήσουμε την ενέργεια και να βελτιώσουμε το περιβάλλον, τώρα πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε εναλλακτικές πηγές ενέργειας όπως νερό, άνεμος, ηλιακό φως και βιοαέριο. Αυτές οι πηγές ενέργειας είναι το μέλλον, επειδή δεν είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον και είναι επίσης ανεξάντλητες.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι μας στον τομέα της ενέργειας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Προκειμένου να διασφαλιστεί η εφαρμογή μιας μελλοντικής πολιτικής για την ενέργεια και το κλίμα, οι Κάτω Χώρες έχουν συνάψει την ενεργειακή συμφωνία για την αειφόρο ανάπτυξη. Στόχος αυτής της συμφωνίας είναι να λειτουργήσουν πλήρως οι Κάτω Χώρες με αειφόρο ενέργεια έως το 2050. Η ενεργειακή συμφωνία περιέχει διάφορους στόχους για τις εταιρείες που απαιτούν από αυτές να εξοικονομήσουν ενέργεια. Επιπλέον, η ολλανδική κυβέρνηση έχει συνάψει μακροπρόθεσμες συμφωνίες με μεγάλο αριθμό τομέων για την παρακολούθηση της βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης. Οι εταιρείες που αποτελούν μέρος αυτών των συμφωνιών θα έχουν πολλά πλεονεκτήματα: θα επωφεληθούν από την εξοικονόμηση κόστους, τις καινοτομίες πολλαπλών διαδικασιών και μια βιώσιμη εικόνα. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης πολλές υποχρεώσεις που σχετίζονται με τις πολυετείς συμφωνίες. Αυτές οι συμφωνίες είναι περίπλοκες και καταρτίζεται μεγάλος αριθμός κανόνων. Η εταιρεία σας επηρεάζεται επίσης από τους νέους κανονισμούς; Η σωστή νομική υποστήριξη είναι σημαντική, ώστε να γνωρίζετε πού βρίσκεστε. Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Νομοθεσία στον τομέα των προμηθευτών ενέργειας

Ενεργειακή εικόνα

Πρέπει να ασχοληθείτε με την αγορά ή την πώληση ενέργειας; Τότε ξέρετε ότι μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρικό ρεύμα τόσο στο εξωτερικό όσο και μέσω του χρηματιστηρίου. Επειδή με τη μέθοδο over-the-counter ένα από τα μέρη μπορεί να χρεοκοπήσει, η νομική υποστήριξη είναι πολύ σημαντική. Είναι επίσης σημαντικό να γίνουν σαφείς συμφωνίες έτσι ώστε το άλλο μέρος να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του και ο προμηθευτής να μην υποστεί απώλειες. Law & More προσφέρει υποστήριξη σε αυτές τις δραστηριότητες, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζετε εκπλήξεις.

Σε πολλές περιπτώσεις, η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου πραγματοποιείται μέσω δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας ή φυσικού αερίου. Άτομα ή εταιρείες που παρέχουν ενέργεια σε άλλους καταναλωτές υποχρεούνται να διορίσουν έναν διαχειριστή δικτύου. Ωστόσο, υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα: εάν, για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε κλειστό σύστημα διανομής ή απευθείας γραμμή, δεν ισχύει η υποχρέωση διορισμού φορέα εκμετάλλευσης δικτύου. Ένα κλειστό σύστημα διανομής είναι ένα επιχειρηματικό δίκτυο που είναι γεωγραφικά περιορισμένο και μπορεί να έχει μόνο έναν συγκεκριμένο αριθμό πελατών. Οι ιδιοκτήτες ενός κλειστού συστήματος διανομής μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εξαίρεση από την υποχρέωση ορισμού φορέα εκμετάλλευσης δικτύου. Μια άμεση γραμμή υπάρχει όταν μια γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας ή ένας αγωγός φυσικού αερίου συνδέει έναν παραγωγό ενέργειας απευθείας με έναν χρήστη ενέργειας. Μια απευθείας γραμμή δεν αποτελεί μέρος ενός δικτύου, επομένως δεν υπάρχει υποχρέωση διορισμού φορέα εκμετάλλευσης δικτύου σε αυτήν την περίπτωση.

Εάν ανήκετε σε έναν προμηθευτή ενέργειας, είναι σημαντικό να προσδιορίσετε εάν υπάρχει κλειστό σύστημα διανομής ή απευθείας γραμμή. Αυτό συμβαίνει επειδή διαφορετικά δικαιώματα και υποχρεώσεις παίζουν ρόλο και στις δύο μορφές εφοδιασμού. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη. Για παράδειγμα, οι προμηθευτές ενέργειας ενδέχεται να χρειάζονται άδεια για την προμήθεια φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας σε μικρούς καταναλωτές. Επιπλέον, οι προμηθευτές ενέργειας πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη τους κανονισμούς του Heat Act, ο οποίος με τη σειρά του επηρεάζει τη σύναψη συμβάσεων θερμότητας.

Έχετε απορίες ή αβεβαιότητες σχετικά με την ενεργειακή νομοθεσία για τους προμηθευτές ενέργειας; Στη συνέχεια, καλέστε τους ειδικούς του Law & More. Προσφέρουμε νομική υποστήριξη σε εταιρείες και καταναλωτές που ασχολούνται με το φυσικό αέριο και την ηλεκτρική ενέργεια. Είτε υποβάλλετε αίτηση για άδεια, συντάσσετε ενεργειακό συμβόλαιο ή συμμετέχετε σε μια εμπορική έκθεση ενέργειας, οι ειδικοί μας είναι στη διάθεσή σας.

Εμπορία εκπομπών και εμπορία πιστοποιητικών

Ως εταιρεία, πρέπει να ασχοληθείτε με την εμπορία εκπομπών ή την εμπορία πιστοποιητικών; Πρέπει να υπολογίσετε πόσο CO2 εκπέμπεται κάθε χρόνο, έτσι ώστε να έχετε ένα κατάλληλο ποσό δικαιωμάτων εκπομπής. Εάν συμβαίνει να εκπέμπετε περισσότερα, επειδή η αγορά του προϊόντος σας έχει αυξηθεί, θα χρειαστείτε επιπλέον δικαιώματα εκπομπής. Εάν χρειάζεστε περισσότερες μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας, μπορείτε να συμμετάσχετε στο εμπόριο πιστοποιητικών. Και στις δύο περιπτώσεις, Law & MoreΟι δικηγόροι θα σας βοηθήσουν. Οι ειδικοί μας επικεντρώνονται στην εμπορία εκπομπών και στην εμπορία πιστοποιητικών και γνωρίζουν πώς να σας βοηθήσουν εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με αυτό. Έχετε λοιπόν ερωτήσεις σχετικά με τα δικαιώματα εκπομπών; Θέλετε να υποβάλετε αίτηση για άδεια εκπομπής; Ή χρειάζεστε συμβουλές για την εμπορία εκπομπών ή την εμπορία πιστοποιητικών; Επικοινωνήστε με τους δικηγόρους στο Law & More.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More