ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Εμπορία εκπομπών (ενεργειακό δίκαιο)

Πολλά μεγάλα εργοστάσια και εταιρείες ενέργειας εκπέμπουν αέρια θερμοκηπίου όπως το CO2. Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο του Κιότο και τη Σύμβαση για το Κλίμα, η εμπορία εκπομπών χρησιμοποιείται για τη μείωση των εκπομπών τέτοιων αερίων θερμοκηπίου από τη βιομηχανία και τον ενεργειακό τομέα. Η εμπορία εκπομπών στις Κάτω Χώρες διέπεται από το ευρωπαϊκό σύστημα εμπορίας εκπομπών, το EU ETS. Μέσα στο EU ETS, έχει καθοριστεί ένα όριο δικαιωμάτων εκπομπής που είναι ίσο με τη συνολική επιτρεπόμενη εκπομπή CO2. Αυτό το όριο προέρχεται από τους στόχους μείωσης που θέλει να επιτύχει η ΕΕ και διασφαλίζει ότι οι εκπομπές όλων των εταιρειών που υπόκεινται σε εμπορία εκπομπών δεν υπερβαίνουν τον καθορισμένο στόχο.

Γρήγορο μενού

Δικαιώματα εκπομπών

Μια εταιρεία που συμμετέχει σε ένα σύστημα εμπορίας εκπομπών λαμβάνει ένα ετήσιο ποσό δωρεάν δικαιωμάτων εκπομπής. Αυτό υπολογίζεται εν μέρει βάσει των προηγούμενων επιπέδων παραγωγής και των σημείων αναφοράς για την αποδοτικότητα CO2 της παραγωγικής διαδικασίας της εταιρείας. Η αποζημίωση εκπομπών δίνει σε κάθε εταιρεία το δικαίωμα να εκπέμπει μια συγκεκριμένη ποσότητα αερίων θερμοκηπίου και αντιπροσωπεύει 1 τόνο εκπομπών CO2. Είναι η εταιρεία σας επιλέξιμη για εκχώρηση δικαιωμάτων εκπομπής; Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να υπολογίσετε σωστά πόσα CO2 εκπέμπει η εταιρεία σας κάθε χρόνο για να λαμβάνετε τον σωστό αριθμό δικαιωμάτων εκπομπής. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε χρόνο, κάθε εταιρεία πρέπει να παραδώσει τον ίδιο αριθμό δικαιωμάτων εκπομπής με εκείνη που εκπέμπει σε τόνους αερίου θερμοκηπίου.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ / ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

tom.meevis@lawandmore.nl

Η πείρα μας στον ενεργειακό νόμο

Ηλιακή ενέργεια

Ηλιακή ενέργεια

Εστιάζουμε στον ενεργειακό νόμο που εστιάζει στην αιολική και την ηλιακή ενέργεια.

Τόσο η ολλανδική όσο και η ευρωπαϊκή νομοθεσία ισχύουν για το περιβαλλοντικό δίκαιο. Αφήστε μας να σας ενημερώσουμε και να σας συμβουλεύσουμε.

Αγοράζετε, παραδίδετε ή παράγετε ενέργεια; Law & More σας παρέχει νομική βοήθεια.

Παραγωγός ενέργειας

Παραγωγός ενέργειας

Οι εταιρικοί δικηγόροι μας μπορούν να αξιολογήσουν τις συμφωνίες και να δώσουν συμβουλές σχετικά με αυτές.

«Ήθελα να έχω δικηγόρο
που είναι πάντα έτοιμος για μένα,
ακόμα και τα σαββατοκύριακα »

Εμπορία εκπομπών

Εταιρείες που εκπέμπουν περισσότερα αέρια θερμοκηπίου από ό, τι έχει δικαιώματα εκπομπής για να παραδώσουν τον κίνδυνο να επιβληθούν πρόστιμα. Αυτό ισχύει για την εταιρεία σας; Εάν ναι, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον δικαιώματα εκπομπής για να αποφύγετε πρόστιμο. Μπορείτε όχι μόνο να αγοράσετε πρόσθετα δικαιώματα εκπομπής από, για παράδειγμα, εμπόρους σε δικαιώματα εκπομπών όπως τράπεζες, επενδυτές ή εμπορικά πρακτορεία, αλλά μπορείτε επίσης να τα αποκτήσετε σε δημοπρασία. Ωστόσο, μπορεί επίσης να συμβαίνει ότι η εταιρεία σας εκπέμπει λιγότερα αέρια θερμοκηπίου και συνεπώς διατηρεί δικαιώματα εκπομπής. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε την εμπορία αυτών των δικαιωμάτων εκπομπής. Προτού μπορέσετε να ανταλλάξετε δικαιώματα εκπομπών, πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο μητρώο της ΕΕ όπου βρίσκονται τα δικαιώματα. Αυτό συμβαίνει επειδή η ΕΕ ή / και ο ΟΗΕ θέλουν να εγγραφούν και να ελέγχουν κάθε συναλλαγή.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι μας στον τομέα της ενέργειας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Άδεια εκπομπής

Άδεια εκπομπής

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε ένα σύστημα εμπορίας εκπομπών, η εταιρεία σας πρέπει να διαθέτει έγκυρη άδεια. Σε τελική ανάλυση, οι εταιρείες στις Κάτω Χώρες δεν επιτρέπεται να εκπέμπουν απλά αέρια θερμοκηπίου και, υπό την προϋπόθεση ότι εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του νόμου περί περιβαλλοντικής διαχείρισης, πρέπει να υποβάλουν αίτηση για άδεια εκπομπής από την Ολλανδική Αρχή Εκπομπών (ΝΕΑ). Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για άδεια εκπομπής, η εταιρεία σας πρέπει να εκπονήσει ένα σχέδιο παρακολούθησης και να το εγκρίνει από τη ΝΕΑ. Εάν το πρόγραμμα παρακολούθησής σας εγκριθεί και εκδοθεί η άδεια εκπομπής, πρέπει στη συνέχεια να ενημερώσετε το σχέδιο παρακολούθησης έτσι ώστε το έγγραφο να αντικατοπτρίζει πάντα την πραγματική κατάσταση. Είστε επίσης υποχρεωμένοι να υποβάλλετε ετήσια έκθεση επαληθευμένων εκπομπών στη ΝΕΑ και να εισάγετε τα δεδομένα από την έκθεση εκπομπών στο Μητρώο Εμπορίου Εκπομπών CO2.

Η επιχείρησή σας ασχολείται με την εμπορία εκπομπών και έχετε απορίες ή προβλήματα σχετικά με αυτό; Ή θέλετε βοήθεια με την αίτηση για άδεια εκπομπής; Και στις δύο περιπτώσεις έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Οι ειδικοί μας επικεντρώνονται στην εμπορία εκπομπών και γνωρίζουν πώς μπορούν να σας βοηθήσουν.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
κύριος. Maxim Hodak, advocate at & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More