Ευρωπαϊκός (ΕΕ) νόμος

Οι Κάτω Χώρες είναι κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε πολλούς τομείς, η ολλανδική νομοθεσία απορρέει από την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Επίσης, η νομοθεσία της ΕΕ μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στις Κάτω Χώρες. Ως αποτέλεσμα αυτού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τη νομοθεσία της ΕΕ.

Εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δημιουργούνται τέσσερις ελευθερίες: η ελεύθερη κυκλοφορία προσώπων, αγαθών, υπηρεσιών και κεφαλαίων. Δεν επιτρέπεται στις χώρες να παρεμβαίνουν σε διακριτική βάση. Οι τέσσερις ελευθερίες αναπτύσσονται περαιτέρω σε διαφορετικές οδηγίες και κανονισμούς. Law & More μπορεί να σας ενημερώσει εάν προκύψουν ερωτήματα σχετικά με τη δυνατότητα εφαρμογής οδηγιών και κανονισμών ή σχετικά με τη σχέση μεταξύ της ολλανδικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας της ΕΕ.

Επιπλέον, δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να περιορίζουν, να παρεμβαίνουν ή να παραποιούν τον ανταγωνισμό εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι συμφωνίες με ανταγωνιστές και πρακτορεία και οι συμφωνίες διανομής θα πρέπει να ελέγχονται, ώστε να αποφεύγεται η παραβίαση της νομοθεσίας της ΕΕ. Οι ειδικοί στο Law & More έχουν ενημερωμένες γνώσεις σχετικά με τη νομοθεσία της ΕΕ · Μπορούν να βοηθήσουν στη σύνταξη συμβάσεων και στην κίνηση νομικών διαδικασιών. Η ομάδα μας είναι επίσης στη διάθεσή σας όταν ασχολείστε με μια μεγάλη εξαγορά ή συγχώνευση στην οποία εμπλέκεται η νομοθεσία της ΕΕ.

Μη νοητική νοοτροπία 

Η ομάδα του Law and More σκέφτεται ενεργά για λύσεις για τους πελάτες τους και θα κοιτάξει πέρα ​​από τις νομικές πτυχές μιας κατάστασης. Όλα έχουν να κάνουν με τον πυρήνα ενός προβλήματος και την αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Λόγω της νοητικής νοοτροπίας μας και της πολυετούς εμπειρίας μας, οι πελάτες μπορούν να βασίζονται σε στενή συμμετοχή και αποτελεσματική νομική υποστήριξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν προκύψουν ερωτήσεις ή έχετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Tom Meevis, δικηγόρος στο Law & More μέσω tom.meevis@lawandmore.nl ή mr. Maxim Hodak, δικηγόρος στο Law & More μέσω maxim.hodak@lawandmore.nl ή καλέστε στο +31 (0) 40-3690680.

Κοινοποίηση