ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Οικογενειακή επιχείρηση Δικηγόρος

Law & More διαθέτει μια βαθιά γνώση και εμπειρία στην παροχή συμβουλών και βοήθειας σε επιχειρήσεις που διαχειρίζονται ιδιοκτήτες τόσο στην Ολλανδία όσο και σε διεθνές επίπεδο. Με τα χρόνια έχουμε αναπτύξει μια βαθιά κατανόηση του τι οδηγεί τις ολλανδικές και διεθνείς οικογενειακές επιχειρήσεις και παρέχουμε στρατηγικές νομικές και φορολογικές συμβουλές για να τους βοηθήσουμε να εντοπίσουν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Σας συμβουλεύουμε για θέματα προστασίας περιουσιακών στοιχείων και πώς να διαφυλάξετε με επιτυχία την επιχείρηση από νόμιμους φορολογικούς και χρηματοοικονομικούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά του μετριασμού των επιπτώσεών τους.

Law & More συμβουλεύει ενεργά για την επιλογή των καταλληλότερων και φορολογικά αποδοτικών δομών για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, είτε διεθνώς είτε εντός της Ολλανδίας, χρησιμοποιώντας την πλήρη κλίμακα των διαθέσιμων εταιρικών επιλογών ολλανδικών και πολλαπλών δικαιοδοτικών.

Είμαστε ειδικευμένοι στην αποτελεσματική αντιμετώπιση νομικών διαφορών και συγκρούσεων μεταξύ των μελών της οικογένειας, των μετόχων και της διοίκησης, των δικαιούχων και των διαχειριστών.

Οι επαγγελματίες μας συμβουλεύουν για την πώληση της επιχείρησης περιορίζοντας ταυτόχρονα την έκθεση σε ολλανδικές φορολογικές υποχρεώσεις.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ / ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

tom.meevis@lawandmore.nl

Οι δικηγόροι οικογενειακών επιχειρήσεων μας είναι έτοιμοι για εσάς

Εταιρική Δικηγόρος

Κάθε εταιρεία είναι μοναδική. Ως εκ τούτου, θα λάβετε νομικές συμβουλές που σχετίζονται άμεσα με την εταιρεία σας.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, μπορούμε επίσης να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις προϋποθέσεις.

Καθόμαστε μαζί σας για να σχεδιάσουμε μια στρατηγική.

Κάθε επιχειρηματίας πρέπει να ασχολείται με το εταιρικό δίκαιο. Προετοιμαστείτε καλά για αυτό.

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Μη νοητική νοοτροπία

Μας αρέσει η δημιουργική σκέψη και κοιτάμε πέρα ​​από τις νομικές πτυχές μιας κατάστασης. Πρόκειται για το να φτάσουμε στον πυρήνα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσουμε σε ένα αποφασιστικό ζήτημα. Λόγω της νοητικής νοοτροπίας και της πολυετούς εμπειρίας μας, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στην προσωπική και αποτελεσματική νομική υποστήριξη.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι οικογενειακών επιχειρήσεων μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Επιδοτήσεις

Η χορήγηση επιδοτήσεων σημαίνει ότι δικαιούστε οικονομικούς πόρους από έναν διοικητικό φορέα με σκοπό τη χρηματοδότηση ορισμένων δραστηριοτήτων. Η χορήγηση επιδοτήσεων έχει πάντα μια νομική βάση. Εκτός από τον καθορισμό κανόνων, οι επιδοτήσεις είναι ένα μέσο που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση διεγείρει την επιθυμητή συμπεριφορά. Οι επιδοτήσεις υπόκεινται συχνά σε όρους. Αυτές οι προϋποθέσεις μπορούν να ελεγχθούν από την κυβέρνηση για να διαπιστωθεί εάν πληρούνται.

Πολλοί οργανισμοί εξαρτώνται από επιδοτήσεις. Ωστόσο, στην πράξη συμβαίνει συχνά ότι οι επιδοτήσεις αποσύρονται από την κυβέρνηση. Μπορείτε να σκεφτείτε την κατάσταση που μειώνει η κυβέρνηση. Διατίθεται επίσης νομική προστασία έναντι απόφασης ανάκλησης. Αν αντιταχθείτε στην ανάκληση επιδότησης, μπορείτε, σε ορισμένες περιπτώσεις, να διασφαλίσετε ότι διατηρείται το δικαίωμά σας για επιδότηση. Έχετε αμφιβολίες εάν η επιχορήγησή σας έχει αποσυρθεί νόμιμα ή έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τις κρατικές επιδοτήσεις; Στη συνέχεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους διοικητικούς δικηγόρους του Law & More. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις κρατικές επιδοτήσεις.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More