ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Οικογένειας;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Σύμβουλος Οικογενειακού Γραφείου

Μεταξύ των πελατών μας είναι ολλανδικές και διεθνείς επιχειρηματικές οικογένειες, οι οποίες έχουν σημειώσει σημαντική επιτυχία στους αντίστοιχους κλάδους τους. Τέτοιες οικογένειες συχνά έχουν ήδη δημιουργήσει και ιδρύσει, ή σχεδιάζουν να το κάνουν, ένα ολλανδικό μονό ή πολυ-οικογενειακό γραφείο για τη δομή των δραστηριοτήτων και των επενδύσεών τους με σαφή και διαχειρίσιμο τρόπο.

Law & More βοηθά τους πελάτες και τα οικογενειακά γραφεία με προσαρμοσμένες νομικές υπηρεσίες. Συνδυάζουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας ως ολλανδικοί δικηγόροι ιδιωτικών πελατών και φορολογικοί σύμβουλοι στους τομείς του ολλανδικού φόρου και του σχεδιασμού ακινήτων, της ολλανδικής φορολογικής συμμόρφωσης, των ολλανδικών ζητημάτων ακινήτων και της διαδοχής των επιχειρήσεων. Αυτή η βοήθεια παρέχεται μέσω συνεργασίας με ειδικούς στη διαχείριση επενδύσεων, στον οικονομικό σχεδιασμό και στη λογιστική που συχνά βοηθούν τη συγκεκριμένη οικογένεια. Η εμπειρία μας κυμαίνεται από θέματα που σχετίζονται με τη δομή των οικογενειακών γραφείων, την οικογενειακή διακυβέρνηση, τη διαδοχή και την επίλυση διαφορών στην Ολλανδία.

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες σε συναφείς τομείς εμπειρογνωμοσύνης με τους οποίους ενώνουμε τις προσπάθειές μας για την παροχή μιας διασυνδεδεμένης προσέγγισης σε μια ποικιλία νομικών και μη νομικών θεμάτων, τα οποία αντιμετωπίζουν ολλανδικές και διεθνείς οικογένειες επιχειρήσεων και τα γραφεία τους.

Βοηθάμε τους πελάτες στη δημιουργία οικογενειακών γραφείων στην Ολλανδία. Συνεργαζόμαστε επιπλέον με οικογενειακά γραφεία με διεθνή βάση σε εξελιγμένα παγκόσμια έργα αναδιάρθρωσης για τις οικογενειακές επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις. Τέλος, εξετάζουμε τις λειτουργίες και τη δομή των καθιερωμένων οικογενειακών γραφείων, τα οποία αναζητούν συμβουλές σχετικά με τη διεύρυνση και τη βελτίωση του φάσματος των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ / ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

tom.meevis@lawandmore.nl

Δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam

Εταιρικός δικηγόρος

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Μη νοητική νοοτροπία

Μας αρέσει η δημιουργική σκέψη και κοιτάμε πέρα ​​από τις νομικές πτυχές μιας κατάστασης. Πρόκειται για το να φτάσουμε στον πυρήνα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσουμε σε ένα αποφασιστικό ζήτημα. Λόγω της νοητικής νοοτροπίας και της πολυετούς εμπειρίας μας, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στην προσωπική και αποτελεσματική νομική υποστήριξη.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι μας Family Office Advisory είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More