ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Μεταναστευτικό Δίκαιο

Ο νόμος περί μετανάστευσης ρυθμίζει θέματα σχετικά με την είσοδο, τη διαμονή και την απέλαση αλλοδαπών. Οι αλλοδαποί υπήκοοι είναι άτομα που δεν είναι Ολλανδοί Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να είναι πρόσφυγες, αλλά και μέλη της οικογένειας ατόμων που ζουν ήδη στις Κάτω Χώρες. Μπορεί επίσης να είναι άτομα που θέλουν να έρθουν και να εργαστούν στις Κάτω Χώρες.

Γρήγορο μενού

Οι δικηγόροι μας για τη μετανάστευση θα χαρούν να σας βοηθήσουν εάν θέλετε να υποβάλετε άδεια παραμονής ή αίτηση πολιτογράφησης για τον εαυτό σας, τον σύντροφό σας, ένα μέλος της οικογένειας ή έναν υπάλληλο. Law & More μπορεί να σας δώσει συμβουλές ή να συντάξει ολόκληρη την αίτηση άδειας διαμονής για εσάς. Εάν η αίτησή σας απορριφθεί, μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να υποβάλετε ένσταση για την απόφαση της Ολλανδικής Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Πολιτογράφησης (IND). Έχετε κάποια ερώτηση για έναν από τους δικηγόρους μας για τη μετανάστευση; Εάν ναι, φυσικά θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

aylin.selamet@lawandmore.nl

Οι δικηγόροι μας μετανάστευσης είναι έτοιμοι για εσάς

Law and More

Αίτηση για άδεια διαμονής

Θα θέλατε να ζήσετε στην Ολλανδία;
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Οικογενειακή επιχείρηση

Οικογενειακή επανένωση

Δεν είσαι με την οικογένειά σου ή η οικογένειά σου δεν είναι μαζί σου; Ανακαλύψτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

Εικόνα εργάτη

Μετεγκατάσταση Labout

Θέλετε να εργαστείτε και να ζήσετε στην Ολλανδία; Μπορούμε να κανονίσουμε ολόκληρη τη διαδικασία αίτησης.

Θέλετε ένας αλλοδαπός υπάλληλος να εργαστεί νόμιμα στην Ολλανδία; Ερχομαι σε επαφή.

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Παραδείγματα θεμάτων με τα οποία μπορούμε να σας βοηθήσουμε είναι:
 • Άδειες διαμονής;
 • Πολιτογράφηση;
 • Οικογενειακή επανένωση;
 • Μετανάστευση εργασίας;
 • Μετανάστες υψηλής ειδίκευσης.

Αίτηση για άδεια διαμονής

Οι τακτικές άδειες διαμονής περιλαμβάνουν όλες τις άδειες διαμονής με εξαίρεση τις άδειες διαμονής ασύλου. Η IND εφαρμόζει περιοριστική πολιτική εισδοχής. Μια αίτηση για άδεια διαμονής απλώς απορρίπτεται από το IND εάν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Οι δικηγόροι μετανάστευσης έχουν εμπειρία στην υποβολή αιτήσεων για διάφορους τύπους αδειών διαμονής. Μπορούμε να υποβάλουμε αιτήσεις για τις ακόλουθες άδειες διαμονής:

 • Άδεια διαμονής για οικογενειακή επανένωση.
 • Άδεια διαμονής αυτοαπασχολούμενου.
 • Άδεια διαμονής πολίτης ΕΕ·
 • Άδεια παραμονής για μετανάστη υψηλής ειδίκευσης.
 • Έτος μελέτης/αναζήτησης άδειας διαμονής.
 • Άδεια διαμονής αορίστου χρόνου.
 • Άδεια διαμονής για συνέχιση της διαμονής.
 • Εξουσιοδότηση προσωρινής παραμονής (MVV).

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι μετανάστευσης μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Αίτηση για ολλανδική ιθαγένεια

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για ολλανδική ιθαγένεια, πρέπει να υποβάλετε αίτηση πολιτογράφησης. Συχνά είναι δύσκολο να αποφασίσετε μόνοι σας εάν είστε επιλέξιμοι για πολιτογράφηση. Η βοήθεια ενός καλού δικηγόρου μετανάστευσης είναι σημαντική, διότι οι συνθήκες είναι συχνά πολύ περίπλοκες. Η προσεκτική διαδικασία της διαδικασίας πολιτογράφησης είναι απαραίτητη για μια επιτυχημένη εφαρμογή. Χρειάζεστε βοήθεια για την υποβολή αίτησης για την ολλανδική υπηκοότητα; Law & More σας προσφέρει τη σωστή βοήθεια και σας υποστηρίζει καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Οικογενειακή επανένωση

Ισχύουν επίσης αυστηροί όροι για την οικογενειακή επανένωση. Εάν δεν πληρούται ένας όρος, η αίτηση θα απορριφθεί. Τα ακόλουθα μέλη της οικογένειας είναι επιλέξιμα για οικογενειακή επανένωση.

 • ένας σύζυγος?
 • εγγεγραμμένος συνεργάτης·
 • ένας άγαμος σύντροφος?
 • ανήλικα παιδιά.

Μία από τις προϋποθέσεις για την οικογενειακή επανένωση είναι ότι ο αιτών και το μέλος της οικογένειας πρέπει να είναι και τα δύο τουλάχιστον 21 ετών. Εκτός από τους συζύγους, τους εγγεγραμμένους συντρόφους, τους άγαμους συντρόφους και τα ανήλικα παιδιά, οι σύντροφοι του ίδιου φύλου (ανύπαντροι) μπορεί επίσης να είναι επιλέξιμοι για οικογενειακή επανένωση.

Εργατική μετανάστευση

Θα θέλατε να έρθετε στις Κάτω Χώρες για να εργαστείτε εδώ ως μετανάστες υψηλής ειδίκευσης, ως αυτοαπασχολούμενο άτομο ή για να μείνετε εδώ για σύντομο χρονικό διάστημα με επαγγελματική βίζα; Οι δικηγόροι μετανάστευσης συμβουλεύουν τόσο τους υπαλλήλους όσο και τους εργοδότες σχετικά με τις δυνατότητες και τους καθοδηγούν στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Μετανάστες με υψηλή εξειδίκευση

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιτρέψετε σε έναν αλλοδαπό υπάλληλο να παραμείνει και να εργαστεί νόμιμα στις Κάτω Χώρες είναι να υποβάλετε αίτηση για άδεια διαμονής ως μετανάστης με υψηλή εξειδίκευση. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν απαιτείται άδεια εργασίας. Η προϋπόθεση, ωστόσο, είναι ότι ο εργοδότης είναι εγγεγραμμένος στις Κάτω Χώρες ως αναγνωρισμένος χορηγός στο IND. Επιπλέον, είναι σημαντικό ο υψηλά ειδικευμένος μετανάστης να πληροί μια συγκεκριμένη απαίτηση εισοδήματος. Η ομάδα των δικηγόρων μετανάστευσης μπορεί να σας βοηθήσει και μπορούμε να υποβάλουμε αίτηση εκ μέρους σας στο IND. Θα θέλατε αυτό; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More