Ο νόμος περί μετανάστευσης ρυθμίζει θέματα σχετικά με την είσοδο, τη διαμονή και την απέλαση αλλοδαπών. Οι αλλοδαποί υπήκοοι είναι άτομα που δεν είναι Ολλανδοί Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να είναι πρόσφυγες, αλλά και μέλη της οικογένειας ατόμων που ζουν ήδη στις Κάτω Χώρες. Μπορεί επίσης να είναι άτομα που θέλουν να έρθουν και να εργαστούν στις Κάτω Χώρες.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ LAW & MORE

Δικηγόρος Μετανάστευσης

Ο νόμος περί μετανάστευσης ρυθμίζει θέματα σχετικά με την είσοδο, τη διαμονή και την απέλαση αλλοδαπών. Οι αλλοδαποί υπήκοοι είναι άτομα που δεν είναι Ολλανδοί Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να είναι πρόσφυγες, αλλά και μέλη της οικογένειας ατόμων που ζουν ήδη στις Κάτω Χώρες. Μπορεί επίσης να είναι άτομα που θέλουν να έρθουν και να εργαστούν στις Κάτω Χώρες.

Γρήγορο μενού

Οι δικηγόροι μας για τη μετανάστευση θα χαρούν να σας βοηθήσουν εάν θέλετε να υποβάλετε άδεια παραμονής ή αίτηση πολιτογράφησης για τον εαυτό σας, τον σύντροφό σας, ένα μέλος της οικογένειας ή έναν υπάλληλο. Law & More μπορεί να σας δώσει συμβουλές ή να συντάξει ολόκληρη την αίτηση άδειας διαμονής για εσάς. Εάν η αίτησή σας απορριφθεί, μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να υποβάλετε ένσταση για την απόφαση της Ολλανδικής Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Πολιτογράφησης (IND). Έχετε κάποια ερώτηση για έναν από τους δικηγόρους μας για τη μετανάστευση; Εάν ναι, φυσικά θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Παραδείγματα θεμάτων με τα οποία μπορούμε να σας βοηθήσουμε είναι:

• Άδειες διαμονής
• Πολιτογράφηση.
• Οικογενειακή επανένωση;
• Μετανάστευση εργασίας
• Μετανάστες υψηλής ειδίκευσης.

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

Δικηγόρος

 Καλέστε στο + 31 40 369 06 83

Γιατί να επιλέξετε Law & More?

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούνε την υπόθεσή σας και εμφανίζονται
με κατάλληλο σχέδιο δράσης

Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι έχουμε βαθμολογία κατά μέσο όρο με 9.4

«Κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής

συνάντηση, ένα σαφές σχέδιο

της δράσης ήταν

περιγράφεται αμέσως"

Αίτηση για άδεια διαμονής

Οι τακτικές άδειες διαμονής περιλαμβάνουν όλες τις άδειες διαμονής με εξαίρεση τις άδειες διαμονής ασύλου. Η IND εφαρμόζει περιοριστική πολιτική εισδοχής. Μια αίτηση για άδεια διαμονής απλώς απορρίπτεται από το IND εάν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Οι δικηγόροι μετανάστευσης έχουν εμπειρία στην υποβολή αιτήσεων για διάφορους τύπους αδειών διαμονής. Μπορούμε να υποβάλουμε αιτήσεις για τις ακόλουθες άδειες διαμονής:

• Άδεια διαμονής για οικογενειακή επανένωση.
• Άδεια μη μισθωτής παραμονής.
• Άδεια διαμονής πολίτης της ΕΕ.
• Άδεια διαμονής για μετανάστες υψηλής ειδίκευσης.
• Μελέτη άδειας διαμονής / έτος αναζήτησης.
• Άδεια διαμονής αορίστου χρόνου
• Άδεια διαμονής για συνεχή διαμονή.
• Έγκριση προσωρινής διαμονής (MVV).

Οι δικηγόροι μας μετανάστευσης είναι έτοιμοι για εσάς

Αίτηση για άδεια διαμονής

Αίτηση για άδεια διαμονής

Θα θέλατε να ζήσετε στην Ολλανδία;
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Οικογενειακή επανένωση

Οικογενειακή επανένωση

Δεν είστε με την οικογένειά σας ή δεν είναι η οικογένειά σας μαζί σας; Ανακαλύψτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

Μετεγκατάσταση Labout

Μετεγκατάσταση Labout

Θέλετε να εργαστείτε και να ζήσετε στην Ολλανδία; Μπορούμε να κανονίσουμε ολόκληρη τη διαδικασία αίτησης

Μετανάστες με υψηλή εξειδίκευση

Μετανάστες με υψηλή εξειδίκευση

Θέλετε ένας ξένος υπάλληλος να εργάζεται νόμιμα στις Κάτω Χώρες; Ερχομαι σε επαφή

Αίτηση για ολλανδική ιθαγένεια

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για ολλανδική ιθαγένεια, πρέπει να υποβάλετε αίτηση πολιτογράφησης. Συχνά είναι δύσκολο να αποφασίσετε μόνοι σας εάν είστε επιλέξιμοι για πολιτογράφηση. Η βοήθεια ενός καλού δικηγόρου μετανάστευσης είναι σημαντική, διότι οι συνθήκες είναι συχνά πολύ περίπλοκες. Η προσεκτική διαδικασία της διαδικασίας πολιτογράφησης είναι απαραίτητη για μια επιτυχημένη εφαρμογή. Χρειάζεστε βοήθεια για την υποβολή αίτησης για την ολλανδική υπηκοότητα; Law & More σας προσφέρει τη σωστή βοήθεια και σας υποστηρίζει καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. .

Οικογενειακή επανένωση

Ισχύουν επίσης αυστηροί όροι για την οικογενειακή επανένωση. Εάν δεν πληρούται ένας όρος, η αίτηση θα απορριφθεί. Τα ακόλουθα μέλη της οικογένειας είναι επιλέξιμα για οικογενειακή επανένωση.

• σύζυγος
• εγγεγραμμένος συνεργάτης
• έναν άγαμο σύντροφο.
• ανήλικα παιδιά.

Μία από τις προϋποθέσεις για την οικογενειακή επανένωση είναι ότι ο αιτών και το μέλος της οικογένειας πρέπει να είναι και τα δύο τουλάχιστον 21 ετών. Εκτός από τους συζύγους, τους εγγεγραμμένους συντρόφους, τους άγαμους συντρόφους και τα ανήλικα παιδιά, οι σύντροφοι του ίδιου φύλου (ανύπαντροι) μπορεί επίσης να είναι επιλέξιμοι για οικογενειακή επανένωση.

Εικόνα δικηγόρου μετανάστευσηςΕργατική μετανάστευση

Θα θέλατε να έρθετε στις Κάτω Χώρες για να εργαστείτε εδώ ως μετανάστες υψηλής ειδίκευσης, ως αυτοαπασχολούμενο άτομο ή για να μείνετε εδώ για σύντομο χρονικό διάστημα με επαγγελματική βίζα; Οι δικηγόροι μετανάστευσης συμβουλεύουν τόσο τους υπαλλήλους όσο και τους εργοδότες σχετικά με τις δυνατότητες και τους καθοδηγούν στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Μετανάστες με υψηλή εξειδίκευση

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιτρέψετε σε έναν αλλοδαπό υπάλληλο να παραμείνει και να εργαστεί νόμιμα στις Κάτω Χώρες είναι να υποβάλετε αίτηση για άδεια διαμονής ως μετανάστης με υψηλή εξειδίκευση. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν απαιτείται άδεια εργασίας. Η προϋπόθεση, ωστόσο, είναι ότι ο εργοδότης είναι εγγεγραμμένος στις Κάτω Χώρες ως αναγνωρισμένος χορηγός στο IND. Επιπλέον, είναι σημαντικό ο υψηλά ειδικευμένος μετανάστης να πληροί μια συγκεκριμένη απαίτηση εισοδήματος. Η ομάδα των δικηγόρων μετανάστευσης μπορεί να σας βοηθήσει και μπορούμε να υποβάλουμε αίτηση εκ μέρους σας στο IND. Θα θέλατε αυτό; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 του stuur een e-mail naar:

κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More - [προστασία μέσω email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [προστασία μέσω email]

Law & More B.V.