ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Δικηγόρος πνευματικής ιδιοκτησίας

Προκειμένου να αποτραπεί η χρήση της δουλειάς σας από άλλα άτομα, ο νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας προσφέρει την ευκαιρία να προστατεύσετε τις αναπτυγμένες ιδέες και τις δημιουργικές σας ιδέες. Αυτό σημαίνει ότι οι δημιουργίες σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με την άδειά σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην ταχέως μεταβαλλόμενη και καινοτόμο κοινωνία μας.

Γρήγορο μενού

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας; Οι ειδικοί στο Law & More μπορεί να σας παράσχει νομική βοήθεια εάν θέλετε να προστατεύσετε τις ιδέες ή τις δημιουργίες σας. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, θα σας βοηθήσουμε στην εγγραφή της πνευματικής ιδιοκτησίας και θα ενεργήσουμε εκ μέρους σας εναντίον τυχόν παραβατών. Η πείρα μας στον τομέα της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας είναι:

  • Πνευματική ιδιοκτησία;
  • Εμπορικά σήματα;
  • Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
  • Εμπορικές ονομασίες.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ / ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

tom.meevis@lawandmore.nl

Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Δικηγόρος πνευματικών δικαιωμάτων

Δικηγόρος πνευματικών δικαιωμάτων

Είστε κάτοχος βιβλίου, ταινίας, μουσικής, ζωγραφικής, φωτογραφίας ή γλυπτού; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Καταχώριση εμπορικού σήματος

Καταχώριση εμπορικού σήματος

Θέλετε να καταχωρήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας; Μπορουμε να σας βοηθησουμε.

Αίτηση για εικόνα διπλώματος ευρεσιτεχνίας

Αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Είστε ο ιδιοκτήτης μιας εφεύρεσης; Κανονίστε μια πατέντα.

Εμπορικά ονόματα

Εμπορικά ονόματα

Σας βοηθάμε να καταχωρίσετε την εμπορική σας επωνυμία.

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Πνευματική ιδιοκτησία

Εάν είστε εφευρέτης, σχεδιαστής, προγραμματιστής ή συγγραφέας, μπορείτε να προστατεύσετε το έργο σας μέσω του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας διασφαλίζει ότι οι άλλοι ενδέχεται να μην χρησιμοποιούν τις δημιουργίες σας, εκτός εάν δώσετε άδεια για να το κάνετε. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να ανακτήσετε τις επενδύσεις σας στην ανάπτυξη ενός προϊόντος. Για να αποκτήσετε προστασία, είναι σημαντικό να έχετε μια λεπτομερή ιδέα. Μια ιδέα από μόνη της δεν είναι αρκετή, καθώς μπορεί να επεξεργαστεί με διάφορους τρόπους. Όταν έχετε μια ανεπτυγμένη ιδέα, οι δικηγόροι μας μπορούν να καταγράψουν την πνευματική ιδιοκτησία σας με διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχουν διάφοροι τύποι νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή σε συνδυασμό.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι μας για θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Τα διάφορα δικαιώματα ιδιοκτησίας

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας, η φύση, το πεδίο εφαρμογής και η διάρκεια των οποίων ποικίλλουν από το ένα δικαίωμα στο άλλο. Μερικές φορές μπορούν να καταχωρηθούν ταυτόχρονα πολλά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Law & MoreΗ εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας περιλαμβάνει πνευματικά δικαιώματα, νόμους περί εμπορικών σημάτων, διπλώματα ευρεσιτεχνίας και διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορικές ονομασίες. Με επικοινωνία Law & More μπορείτε να ρωτήσετε για τις δυνατότητες.

Copyright

Τα πνευματικά δικαιώματα προστατεύουν τα έργα του δημιουργού και δίνει στον δημιουργό το δικαίωμα να δημοσιεύει, να αναπαράγει και να προστατεύει το έργο του από κατάχρηση τρίτων. Ο όρος «έργο» περιλαμβάνει βιβλία, ταινίες, μουσική, πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες και γλυπτά. Παρόλο που δεν απαιτείται η υποβολή αιτήσεων πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς προκύπτει αυτόματα όταν δημιουργείται ένα έργο, συνιστάται η καταγραφή των πνευματικών δικαιωμάτων. Για να αποδείξετε το δικαίωμα, μπορείτε πάντα να αποδείξετε ότι το έργο υπήρχε σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Θέλετε να καταχωρίσετε τα πνευματικά σας δικαιώματα και να προστατεύσετε το έργο σας από άτομα που παραβιάζουν τα πνευματικά σας δικαιώματα; Επικοινωνήστε με τους δικηγόρους στο Law & More.

Νόμος περί εμπορικών σημάτων

Ο νόμος περί εμπορικών σημάτων επιτρέπει την καταχώριση του εμπορικού σας σήματος, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομά σας χωρίς την άδειά σας. Ένα δικαίωμα εμπορικού σήματος επιβεβαιώνεται μόνο εάν καταχωρίσετε το εμπορικό σήμα στο μητρώο εμπορικών σημάτων. Law & MoreΟι δικηγόροι θα χαρούν να σας βοηθήσουν με αυτό. Εάν το εμπορικό σήμα σας έχει καταχωριστεί και χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδειά σας, πρόκειται για παραβίαση εμπορικού σήματος. Τα δικα σου Law & More Ο δικηγόρος θα μπορεί τότε να σας βοηθήσει να αναλάβετε δράση εναντίον των παραβατών.

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και διπλώματα ευρεσιτεχνίας

Μόλις αναπτύξετε μια εφεύρεση, ένα τεχνικό προϊόν ή μια διαδικασία, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η ευρεσιτεχνία διασφαλίζει ότι έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην εφεύρεση, το προϊόν ή τη διαδικασία σας. Για να υποβάλετε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πρέπει να πληροίτε τέσσερις προϋποθέσεις:

  • Πρέπει να είναι εφεύρεση.
  • Η εφεύρεση πρέπει να είναι νέα.
  • Πρέπει να υπάρξει ένα εφευρετικό βήμα. Αυτό σημαίνει ότι η εφεύρεσή σας πρέπει να είναι καινοτόμος και όχι απλώς μια μικρή βελτίωση σε ένα υπάρχον προϊόν.
  • Η εφεύρεσή σας πρέπει να έχει βιομηχανική εφαρμογή.

Law & More ελέγχει ότι πληροίτε όλες τις προϋποθέσεις και σας βοηθά να υποβάλετε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Εμπορικά ονόματα

Ένα εμπορικό όνομα είναι το όνομα με το οποίο λειτουργεί μια εταιρεία. Ένα εμπορικό όνομα μπορεί να είναι το ίδιο με ένα εμπορικό σήμα, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Οι εμπορικές ονομασίες μπορούν να προστατευτούν με την εγγραφή τους στο Εμπορικό Επιμελητήριο. Οι ανταγωνιστές δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν την εμπορική σας επωνυμία. Δεν επιτρέπονται εμπορικές ονομασίες που συγχέουν με το εμπορικό σας όνομα. Ωστόσο, αυτή η προστασία είναι περιφερειακή. Οι εταιρείες σε άλλη περιοχή μπορούν να χρησιμοποιούν παρόμοιο ή ίδιο όνομα. Ωστόσο, μια εμπορική επωνυμία μπορεί να τύχει επιπλέον προστασίας καταχωρίζοντάς την επίσης ως εμπορικό σήμα. Οι δικηγόροι στο Law & More θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες.

Ψάχνετε για δικηγόρο πνευματικής ιδιοκτησίας; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καθορίσετε τα δικαιώματά σας και να σας υποστηρίξουμε όταν παραβιάζονται τα δικαιώματά σας.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More