Είστε επιχειρηματίας ή ιδιώτης που αντιμετωπίζει νομικό πρόβλημα και θα θέλατε να το επιλύσετε; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More, οι δικηγόροι μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν! Στο Law & More καταλαβαίνουμε ότι, είτε είστε επιχειρηματίας ή ιδιώτης, κάθε νομικό ζήτημα είναι πάρα πολλά και ότι οποιοδήποτε νομικό ζήτημα μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σας. Έτσι, σε αντίθεση με τις περισσότερες δικηγορικές εταιρείες, Law & More σας προσφέρει κάτι επιπλέον. Όπου οι περισσότερες δικηγορικές εταιρείες έχουν μόνο γνώση της καθορισμένης περιοχής του νόμου μας και εκτελούν συνήθως δραστηριότητες, Law & More σας παρέχει μια γρήγορη εξυπηρέτηση και μια προσωπική προσέγγιση εκτός από εκτεταμένες και συγκεκριμένες νομικές γνώσεις.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΟ EINDHOVEN;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ LAW & MORE!

Δικηγόρος στο Αϊντχόβεν

Είστε επιχειρηματίας ή ιδιώτης που αντιμετωπίζει νομικό πρόβλημα και θα θέλατε να το επιλύσετε; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More, οι δικηγόροι μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν! Στο Law & More καταλαβαίνουμε ότι, είτε είστε επιχειρηματίας ή ιδιώτης, κάθε νομικό ζήτημα είναι πάρα πολλά και ότι οποιοδήποτε νομικό ζήτημα μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σας. Έτσι, σε αντίθεση με τις περισσότερες δικηγορικές εταιρείες, Law & More σας προσφέρει κάτι επιπλέον.

Γρήγορο μενού

Όπου οι περισσότερες δικηγορικές εταιρείες έχουν μόνο γνώση της καθορισμένης περιοχής του νόμου μας και εκτελούν συνήθως δραστηριότητες, Law & More σας παρέχει μια γρήγορη εξυπηρέτηση και μια προσωπική προσέγγιση εκτός από εκτεταμένες και συγκεκριμένες νομικές γνώσεις. Για παράδειγμα, οι δικηγόροι μας είναι ειδικοί στον τομέα του οικογενειακού δικαίου, του εργατικού δικαίου, του εταιρικού δικαίου, του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και της συμμόρφωσης. Και όταν πρόκειται για εταιρείες, Law & More ενεργεί για επιχειρηματίες σε διάφορους κλάδους, όπως η βιομηχανία, οι μεταφορές, η γεωργία, η υγειονομική περίθαλψη και το λιανικό εμπόριο. Ψάχνετε για έναν άλλο τομέα δικαίου; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα εμπειρογνωμοσύνης μας στην οποία αναφέρονται όλοι οι τομείς δικαίου μας.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

 Καλέστε στο +31 40 369 06 80

"Law & More δικηγόρους
εμπλέκονται και
μπορεί να εννοηθεί με
το πρόβλημα του πελάτη »

Η εμπειρογνωμοσύνη του Law & More στο Αϊντχόβεν

Ανεξάρτητα από το είδος του νομικού ζητήματος, το δικό μας Law & More Οι δικηγόροι μπορούν να σας καθοδηγήσουν και να σας βοηθήσουν από την αρχή έως το τέλος κάθε νομικής διαδικασίας, βασίζοντας το έργο τους σε μια καλά μελετημένη, προηγμένη στρατηγική. Το δικηγορικό μας γραφείο παρέχει επίσης νομικές υπηρεσίες επίλυσης διαφορών και δικαστικών διαφορών τόσο σε εταιρείες όσο και σε ιδιώτες και διεξάγει καλά ισορροπημένες αξιολογήσεις των ευκαιριών και των κινδύνων πριν από όλες τις νομικές διαδικασίες. Και όταν πρόκειται για νομική διαδικασία, οι δικηγόροι μας από το Αϊντχόβεν θα παλέψουν για εσάς. Εξάλλου, πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής για τους πελάτες μας, ώστε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα πληρώσει για τον εαυτό της. Ωστόσο, Law & More προσφέρει όχι μόνο νομικές υπηρεσίες ως σύμβουλος και σύμβουλοι δικαστικών διαφορών, αλλά είναι επίσης διαθέσιμος σε εσάς ως συνεργάτης.

Δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν

Δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν

Επιπλέον, εκτός από τις εκτενείς γνώσεις μας για την ολλανδική (διαδικαστική) νομοθεσία, έχουμε μεγάλη διεθνή εμπειρία. Το γραφείο μας δεν είναι μόνο διεθνές από την άποψη του πεδίου και της φύσης των υπηρεσιών του, αλλά και όσον αφορά το φάσμα των προηγμένων τοπικών και διεθνών πελατών. Προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, έχουμε μια αφοσιωμένη ομάδα πολύγλωσσων δικηγόρων και νομικών, που κατέχουν τη ρωσική γλώσσα, μεταξύ άλλων. Έτσι, είτε είστε ξένος, ξένη εταιρεία ή ιδιώτης είτε αν είστε αντιμέτωποι με νομικό ζήτημα που αφορά ξένο αντισυμβαλλόμενο, Law & More οι δικηγόροι είναι εκεί για εσάς! Είστε περίεργοι για τη μέθοδο εργασίας μας και τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ψάχνετε λοιπόν τη γνώση ενός μεγάλου εταιρικού γραφείου; Θα θέλατε όμως να έχετε προσωπική επαφή, όπως ένα μικρό μπουτίκ; Τότε Law & More είναι το δικηγορικό γραφείο του Αϊντχόβεν για εσάς. Law & More είναι μια δυναμική, διεπιστημονική δικηγορική εταιρεία, που βρίσκεται στο Επιστημονικό Πάρκο του Αϊντχόβεν, που ονομάζεται επίσης Silicon Valley των Κάτω Χωρών και λειτουργεί για ένα ευρύ φάσμα τοπικών και διεθνών πελατών, εταιρειών, ιδρυμάτων και ατόμων. Οι δικηγόροι μας στο Αϊντχόβεν σας προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες από άλλα γραφεία. Για παράδειγμα, το γραφείο μας στο Αϊντχόβεν έχει μεγάλες ώρες λειτουργίας και είμαστε επίσης ανοιχτά τα βράδια και τα σαββατοκύριακα (Δευ / Παρ 8.00 - 22.00, Σάβ / 9.00 - 17.00). Επιπλέον, έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ για να απαντήσουμε στο email σας ή πριν έχετε έναν από τους υπαλλήλους μας στο τηλέφωνο.

Τομ Μέιβις

Τομ Μέιβις

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

Μάξιμ Χοντάκ

Μάξιμ Χοντάκ

Συνεργάτης / Δικηγόρος

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Δικηγόρος

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

Δικηγόρος

Yara-Knoops-φωτογραφία-500-567

Γιάρα Κνουπς

Νομικός Σύμβουλος

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:

κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More - [προστασία μέσω email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [προστασία μέσω email]

Law & More B.V.