Είστε επιχειρηματίας ή ιδιώτης που αναζητά εξειδικευμένες γνώσεις, χωρίς να ξεχνάτε την προσωπική επαφή; Τότε Law & More είναι το δικηγορικό γραφείο στο Άμστερνταμ για εσάς. Law & More είναι μια δυναμική, διεπιστημονική δικηγορική εταιρεία, που βρίσκεται στο Άμστερνταμ και συνδυάζει την τεχνογνωσία ενός μεγάλου γραφείου με την προσοχή και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που περιμένετε από ένα boutique γραφείο. Και ενώ άλλες δικηγορικές εταιρείες προσφέρουν μόνο νομική βοήθεια, οι δικηγόροι της Law & More προχωρήστε ένα βήμα παραπέρα. Οι ειδικοί μας στο Άμστερνταμ προσφέρουν όχι μόνο νομική υποστήριξη και σας βοηθούν ως σύμβουλοι ή σύμβουλοι δικαστικών διαφορών, αλλά και οι δικηγόροι στο Law & More χρησιμεύει επίσης ως συνεργάτης σας στο νομικό πεδίο.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ LAW & MORE!

Δικηγόρος στο Άμστερνταμ

Είστε επιχειρηματίας ή ιδιώτης που αναζητά εξειδικευμένες γνώσεις, χωρίς να ξεχνάτε την προσωπική επαφή; Τότε Law & More είναι το δικηγορικό γραφείο στο Άμστερνταμ για εσάς. Law & More είναι μια δυναμική, διεπιστημονική νομική εταιρεία, που βρίσκεται στο Άμστερνταμ και συνδυάζει την τεχνογνωσία ενός μεγάλου γραφείου με την προσοχή και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που περιμένετε από ένα boutique γραφείο.

Γρήγορο μενού

Και ενώ άλλες δικηγορικές εταιρείες προσφέρουν μόνο νομική βοήθεια, οι δικηγόροι της Law & More προχωρήστε ένα βήμα παραπέρα. Οι ειδικοί μας στο Άμστερνταμ προσφέρουν όχι μόνο νομική υποστήριξη και σας βοηθούν ως σύμβουλοι ή σύμβουλοι δικαστικών διαφορών, αλλά και οι δικηγόροι στο Law & More χρησιμεύει επίσης ως συνεργάτης σας στο νομικό πεδίο. Έχουμε μια ισχυρή, εξειδικευμένη ομάδα δικηγόρων που είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να λύσετε το νομικό σας πρόβλημα με οποιονδήποτε τρόπο. Είστε περίεργοι για τη μέθοδο εργασίας μας; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

 Καλέστε στο +31 20 369 71 21

"Law & More δικηγόρους
εμπλέκονται και
μπορεί να εννοηθεί με
το πρόβλημα του πελάτη »

Οι εξειδικεύσεις του Law & More στο Άμστερνταμ

Ως δικηγορικό γραφείο Law & More δραστηριοποιείται στους τομείς του εταιρικού δικαίου, του δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας και της τεχνολογίας, καθώς και του εργατικού δικαίου, του νόμου για τη μετανάστευση και του οικογενειακού δικαίου. Ψάχνετε για έναν άλλο τομέα δικαίου; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα αξιολογήσεων των ειδικών μας στην οποία αναφέρονται όλοι οι τομείς δικαίου μας. Οι δικηγόροι μας είναι ειδικοί σε όλους τους τομείς που αναφέρονται και είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε οποιονδήποτε τομέα. Όταν πρόκειται για εταιρείες, Law & More ενεργεί για επιχειρηματίες σε διάφορους κλάδους, όπως η βιομηχανία, οι μεταφορές, η γεωργία, η υγειονομική περίθαλψη και το λιανικό εμπόριο. Επιπλέον, οι δικηγόροι μας στο Άμστερνταμ έχουν μεγάλη εμπειρία στο να εργάζονται για καινοτόμες εταιρείες και να βοηθούν ή να καθοδηγούν νεοσύστατες επιχειρήσεις. Οι δικηγόροι μας χρησιμοποιούνται για την εργασία στους τομείς της τεχνολογίας, της έρευνας, της ανάπτυξης, της δημιουργίας δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, της αδειοδότησης και της εφευρέσεως της επέκτασης.

Advocaat Άμστερνταμ

Νομική εταιρεία στο Άμστερνταμ

Εκτός από τις εκτενείς γνώσεις μας για το ολλανδικό (διαδικαστικό) δίκαιο, το δικηγορικό μας γραφείο είναι πραγματικά διεθνές όσον αφορά το πεδίο και τη φύση των υπηρεσιών μας και εργάζεται για μια σειρά από εξειδικευμένους Ολλανδούς και διεθνείς πελάτες, από εταιρείες και ιδρύματα έως ιδιώτες. Προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, έχουμε μια αφοσιωμένη ομάδα πολύγλωσσων δικηγόρων και νομικών, που κατέχουν τη ρωσική γλώσσα, μεταξύ άλλων. Είναι σε θέση να σας καθοδηγήσουν και να σας βοηθήσουν από την αρχή έως το τέλος οποιασδήποτε νομικής διαδικασίας, βασίζοντας το έργο τους σε μια καλά μελετημένη, προηγμένη στρατηγική. Ανεξάρτητα από την εθνικότητα, η βασική αρχή στο Law & More είναι ότι όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους. Οι δικηγόροι μας, επομένως, προσπαθούν για την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής για τους πελάτες μας. Αυτό διασφαλίζει ότι θα λάβετε νομική βοήθεια σε υψηλό επίπεδο και ότι η επένδυσή σας θα πληρώσει για τον εαυτό της.

Έτσι, όπου οι κανονικοί δικηγόροι προσφέρουν μόνο νομικές γνώσεις και κρίσιμο μάτι, οι δικηγόροι μας στο Άμστερνταμ προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες από άλλες δικηγορικές εταιρείες. Law & More Η ομάδα στο Άμστερνταμ εργάζεται με πρακτικό και προσωπικό τρόπο τόσο για διεθνείς όσο και για εθνικές εταιρείες και ιδιώτες. Στο γραφείο μας στο Άμστερνταμ έχουμε πολλές ώρες λειτουργίας και είναι ανοιχτά τα βράδια και τα σαββατοκύριακα. Οι δικηγόροι μας είναι συνηθισμένοι να εργάζονται γρήγορα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να περιμένετε πολύ για μια απάντηση στο e-mail σας ή προτού να έχετε ένα από τα μέλη του προσωπικού μας στο τηλέφωνο. Ακόμα και εκτός των ωρών γραφείου μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με έναν από τους δικηγόρους μας. Η ταχύτητα και η τεχνογνωσία είναι υψίστης σημασίας για εμάς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βασιστείτε στην ομαλή και στοχευμένη επικοινωνία. Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία μας; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας. Οι δικηγόροι της Law & More είναι στη διάθεσή σας!

Τομ Μέιβις

Τομ Μέιβις

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

Μάξιμ Χοντάκ

Μάξιμ Χοντάκ

Συνεργάτης / Δικηγόρος

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Δικηγόρος

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

Δικηγόρος

Yara-Knoops-φωτογραφία-500-567

Γιάρα Κνουπς

Νομικός Σύμβουλος

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Άμστερνταμ;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 20 369 71 21 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:

κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More - [προστασία μέσω email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [προστασία μέσω email]

Law & More B.V.