ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΜΕ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Δικηγόρος των ΜΜΕ

Ο όρος ΜΜΕ καλύπτει εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο και Διαδίκτυο. Μπορεί να εμφανιστεί εσείς ή η εταιρεία σας στα μέσα ενημέρωσης ακούσια και με αρνητικό τρόπο. Στον σύγχρονο κόσμο μας όπου οι πληροφορίες κοινοποιούνται και αποθηκεύονται στο διαδίκτυο, αυτό μπορεί να σας κυνηγάει. Επομένως, είναι σημαντικό να λάβετε τα σωστά μέτρα εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα μέσων.

Ο νόμος για τα μέσα ενημέρωσης περιλαμβάνει διαφορετικούς τομείς δικαίου. Ιδιαίτερη προσοχή μπορεί να δοθεί στον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων, στον νόμο περί απορρήτου και στα δικαιώματα πορτρέτου Απαντώντας στο ερώτημα εάν μια δημοσίευση είναι παράνομη, το δικαίωμά σας στην προστασία της τιμής και της φήμης πρέπει να σταθμίζεται έναντι του δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης.

Σε περίπτωση ηλεκτρονικής δυσφήμισης, είναι σημαντικό τα στοιχεία να καταγράφονται σωστά. Σε περίπτωση παράνομου email, είναι σημαντικό αυτό το email να διατηρείται σε ηλεκτρονική μορφή. Επιπλέον, είναι δυνατή η καταγραφή αποδεικτικών στοιχείων στο bewijsonline.nl. Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε ηχομόνωση.

Law & More μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε θέμα αφορά το νόμο περί μέσων ενημέρωσης Οι δικηγόροι μας μπορούν να σας συμβουλέψουν και να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ / ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

tom.meevis@lawandmore.nl

Δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam

Εταιρικός δικηγόρος

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Μη νοητική νοοτροπία

Μας αρέσει η δημιουργική σκέψη και κοιτάμε πέρα ​​από τις νομικές πτυχές μιας κατάστασης. Πρόκειται για το να φτάσουμε στον πυρήνα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσουμε σε ένα αποφασιστικό ζήτημα. Λόγω της νοητικής νοοτροπίας και της πολυετούς εμπειρίας μας, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στην προσωπική και αποτελεσματική νομική υποστήριξη.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι μας μέσων ενημέρωσης είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More