ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Μεσολάβηση

Μαζί με Law & More θα φτάσετε στον πυρήνα της διαμάχης Γρήγορο μενού

1. Τι είναι η διαμεσολάβηση;

Εάν έχετε διαφωνία με κάποιον, θέλετε η επίλυση να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό. Συχνά μια διαμάχη προκαλεί τα συναισθήματα να τρέχουν ψηλά, με αποτέλεσμα τα δύο μέρη να μην βλέπουν πλέον λύση. Η διαμεσολάβηση μπορεί να το αλλάξει. Η διαμεσολάβηση είναι η από κοινού επίλυση μιας διαφοράς με τη βοήθεια ενός ουδέτερου διαμεσολαβητή συγκρούσεων: ο διαμεσολαβητής. Υπάρχουν μερικές σημαντικές βασικές αρχές για τη διαμεσολάβηση: εθελοντισμός και εμπιστευτικότητα. Και τα δύο μέρη κάθονται εθελοντικά γύρω από το τραπέζι και έχουν μια ενεργητική στάση. Επιπλέον, και τα δύο μέρη δεσμεύονται να διατηρήσουν το απόρρητο. Αυτό ισχύει και για τον μεσολαβητή. Ο διαμεσολαβητής καθοδηγεί όλες τις συνομιλίες, παρακολουθεί τη διαδικασία και σας βοηθά να αναζητήσετε μια κατάλληλη λύση.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ / ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

tom.meevis@lawandmore.nl

Δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam

Εταιρικός δικηγόρος

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

2. Γιατί διαμεσολάβηση;

Η διαμεσολάβηση έχει πολλά πλεονεκτήματα. Υπάρχουν περισσότερες δημιουργικές λύσεις δυνατές κατά τη διάρκεια της διαμεσολάβησης παρά κατά τη διάρκεια μιας νομικής διαδικασίας. Συχνά μπορεί να επιτευχθεί μια κοινή λύση που να ικανοποιεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Η Law & More οι διαμεσολαβητές δεν λαμβάνουν θέση και δεν λαμβάνουν αποφάσεις. Θα το κάνετε μόνοι σας. Θα συμμετάσχετε ενεργά και τελικά θα καθορίσετε το αποτέλεσμα. Οι διαμεσολαβητές μας θα σας καθοδηγήσουν και θα σας υποστηρίξουν. Ένα σημαντικό πλεονέκτημά της είναι ότι και τα δύο μέρη παραμένουν στην εξουσία της λύσης και η σχέση σας δεν θα καταστραφεί περιττή. Αυτό είναι σίγουρα απαραίτητο σε περίπτωση που έχετε και τα δύο παιδιά μαζί, γιατί θα πρέπει να αλληλεπιδράσετε και να επικοινωνήσετε μεταξύ σας μετά το διαζύγιο.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι μας στη Διαμεσολάβηση είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Μεσολάβηση3. Κατά τη διαμεσολάβηση;

Η διαμεσολάβηση είναι χρήσιμη για σχεδόν όλες τις συγκρούσεις και τις διαφορές, τόσο για προσωπικά όσο και για εταιρικά.

Μπορείτε για παράδειγμα να σκεφτείτε:

 • Διαζύγια
 • Ρυθμίσεις επικοινωνίας
 • Η οικογένεια έχει σημασία
 • Προβλήματα συνεργασίας
 • Εργατικές διαφορές
 • Επιχειρηματικές διαφορές - nl

4. Γιατί Law & More?

 • Είστε εγγυημένοι ποιότητας, τόσο στο νομικό πεδίο όσο κατά τη διάρκεια των συνεδριών διαμεσολάβησης.
 • Μαζί με το δικό σας Law & More διαμεσολαβητής θα συζητήσετε πρώτα όλες τις πτυχές και το ιστορικό της διαφοράς. Μετά από αυτό θα μιλήσετε για αμοιβαίες προτάσεις για να βρείτε μια λύση.
 • Σας Law & More ο διαμεσολαβητής καθοδηγεί τη διαβούλευση, εγγυάται νομική και συναισθηματική βοήθεια και λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα των δύο μερών κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης.
 • Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας διαμεσολάβησης θα δοθεί προσοχή στην ιστορία, τα συναισθήματα και τα ενδιαφέροντά σας.
 • Στο τέλος της διαδικασίας διαμεσολάβησης το δικό σας Law & More ο διαμεσολαβητής θα διασφαλίσει ότι όλες οι συμφωνίες που έχουν συναφθεί μεταξύ εσάς και του άλλου μέρους θα καθοριστούν προσεκτικά σε γραπτή συμφωνία διακανονισμού.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More