ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ δικηγόρου προστασίας προσωπικών δεδομένων;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο Δευτέρα έως Παρασκευή
από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούνε την υπόθεσή σας και εμφανίζονται
με κατάλληλο σχέδιο δράσης

Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας
μας προτείνουν και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

/
Δικηγόρος απορρήτου
/

Δικηγόρος απορρήτου

Το απόρρητο είναι θεμελιώδες δικαίωμα και επιτρέπει τόσο στα άτομα όσο και στις εταιρείες να ελέγχουν τα δεδομένα τους.

Γρήγορο μενού

Λόγω της αύξησης των ευρωπαϊκών και εθνικών νόμων και κανονισμών και αυστηρών ελέγχων όσον αφορά τη συμμόρφωση των εποπτικών αρχών, οι εταιρείες και τα ιδρύματα δύσκολα αγνοούν τη νομοθεσία περί απορρήτου στις μέρες μας. Το πιο γνωστό παράδειγμα νομοθεσίας και κανονισμών που πρέπει να συμμορφώνεται σχεδόν με κάθε εταιρεία ή ίδρυμα είναι ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) που τέθηκε σε ισχύ σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στις Κάτω Χώρες, πρόσθετοι κανόνες καθορίζονται στον νόμο εφαρμογής του GDPR (UAVG). Ο πυρήνας του GDPR και του UAVG έγκειται στο γεγονός ότι κάθε εταιρεία ή ίδρυμα που επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα πρέπει να χειρίζεται αυτά τα προσωπικά δεδομένα προσεκτικά και με διαφάνεια.

Παρόλο που η εταιρεία σας είναι ανθεκτική στο GDPR είναι πολύ σημαντική, είναι νομικά περίπλοκη. Είτε πρόκειται για δεδομένα πελατών, δεδομένα προσωπικού είτε από τρίτα μέρη, ο GDPR θέτει αυστηρές απαιτήσεις όσον αφορά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και ενισχύει επίσης τα δικαιώματα των προσώπων των οποίων τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία. Law & More οι δικηγόροι γνωρίζουν όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον (συνεχώς μεταβαλλόμενο) νόμο περί απορρήτου. Οι δικηγόροι μας διερευνούν τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα προσωπικά δεδομένα και χαρτογραφείτε τις εσωτερικές σας διαδικασίες και την επεξεργασία δεδομένων. Οι δικηγόροι μας ελέγχουν επίσης σε ποιο βαθμό η εταιρεία σας είναι επαρκώς δομημένη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία AVG και ποιες είναι οι πιθανές βελτιώσεις. Με αυτούς τους τρόπους, Law & More είναι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε τον οργανισμό σας ανθεκτικό στο GDPR.

«Κατά την εισαγωγή μου έγινε αμέσως σαφές
ότι Law & More έχει ξεκάθαρο σχέδιο
της δράσης»

Εύρος εφαρμογής και επίβλεψη

Ο GDPR ισχύει για όλους τους οργανισμούς που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα. Όταν η εταιρεία σας συλλέγει δεδομένα με τα οποία μπορεί να αναγνωριστεί ένα άτομο, η εταιρεία σας έχει να κάνει με τον GDPR. Επιπλέον, τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία όταν, για παράδειγμα, τηρείται η διαχείριση μισθοδοσίας των υπαλλήλων σας, καταχωρίζονται ραντεβού με πελάτες ή όταν ανταλλάσσονται δεδομένα στην υγειονομική περίθαλψη. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε τις ακόλουθες καταστάσεις: διεξαγωγή δραστηριοτήτων μάρκετινγκ ή μέτρηση ή καταγραφή της παραγωγικότητας των εργαζομένων ή της χρήσης υπολογιστή. Με βάση τα παραπάνω, είναι αναπόφευκτο ότι η εταιρεία σας θα πρέπει να ασχοληθεί με τη νομοθεσία περί απορρήτου.

Στις Κάτω Χώρες, η βασική αρχή είναι ότι πρέπει να μπορεί κανείς να βασίζεται σε εταιρείες και ιδρύματα για να χειρίζονται τα δεδομένα τους με προσοχή. Σε τελική ανάλυση, στην τρέχουσα κοινωνία μας, η ψηφιοποίηση παίζει όλο και πιο σημαντικό ρόλο και περιλαμβάνει την επεξεργασία δεδομένων σε ψηφιακή μορφή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρούς κινδύνους όσον αφορά την προστασία του απορρήτου μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ολλανδική αρχή εποπτείας της ιδιωτικής ζωής, η Ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων (AP), έχει εκτεταμένες εξουσίες ελέγχου και επιβολής. Εάν η εταιρεία σας δεν συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία GDPR, τότε κινδυνεύει γρήγορα μια παραγγελία που υπόκειται σε περιοδικές χρηματικές ποινές ή σε σημαντικό πρόστιμο, το οποίο μπορεί να ανέρχεται σε έως και είκοσι εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, σε περίπτωση απρόσεκτης χρήσης προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία σας πρέπει να λαμβάνει υπόψη πιθανές ενέργειες κακής δημοσιότητας και αποζημίωσης από τα θύματα.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Επαρκής προσέγγιση

Ο Τομ Μέεβις ενεπλάκη στην υπόθεση καθ' όλη τη διάρκεια της υπόθεσης και κάθε ερώτηση που υπήρχε από την πλευρά μου απαντήθηκε γρήγορα και ξεκάθαρα από αυτόν. Σίγουρα θα συστήσω την εταιρεία (και ιδιαίτερα τον Tom Meevis) σε φίλους, συγγενείς και επιχειρηματικούς συνεργάτες.

10
Mieke
Χογκέλ

Οι δικηγόροι μας για θέματα απορρήτου είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

γραφείο Law & More

Νόμος περί απορρήτουΠολιτική αποθέματος και απορρήτου

Για να αποφύγετε τέτοιες εκτεταμένες συνέπειες ή μέτρα από τον επόπτη, είναι σημαντικό για την εταιρεία ή τα ιδρύματά σας να έχουν πολιτική απορρήτου προκειμένου να συμμορφώνονται με τον GDPR. Πριν καταρτίσετε μια πολιτική απορρήτου, είναι σημαντικό να αποθέσετε την κατάσταση της εταιρείας ή του ιδρύματός σας στο πλαίσιο του απορρήτου. Αυτός είναι ο λόγος Law & More έχει καταρτίσει το ακόλουθο βήμα προς βήμα σχέδιο:

Βήμα 1: Προσδιορίστε ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργάζεστε
Βήμα 2: Προσδιορίστε τον σκοπό και τη βάση για την επεξεργασία δεδομένων
Βήμα 3: Καθορίστε πώς διασφαλίζονται τα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων
Βήμα 4: Αξιολογήστε εάν και πώς ζητάτε, λαμβάνετε και εγγραφείτε άδεια
Βήμα 5: Προσδιορίστε εάν είστε υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσετε μια εκτίμηση αντικτύπου προστασίας δεδομένων
Βήμα 6: Καθορίστε εάν θα διορίσετε έναν υπεύθυνο προστασίας δεδομένων
Βήμα 7: Καθορίστε πώς η εταιρεία σας αντιμετωπίζει διαρροές δεδομένων και την υποχρέωση αναφοράς
Βήμα 8: Ελέγξτε τις συμφωνίες επεξεργαστή σας
Βήμα 9: Καθορίστε σε ποιον επόπτη ανήκει ο οργανισμός σας

Όταν πραγματοποιήσετε αυτήν την ανάλυση, μπορείτε να προσδιορίσετε ποιοι κίνδυνοι παραβίασης της νομοθεσίας περί απορρήτου προκύπτουν στην εταιρεία σας. Αυτό μπορεί επίσης να προβλεφθεί στην πολιτική απορρήτου σας. Αναζητάτε υποστήριξη σε αυτή τη διαδικασία; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More. Οι δικηγόροι μας είναι ειδικοί στον τομέα της νομοθεσίας περί απορρήτου και μπορούν να βοηθήσουν την εταιρεία ή το ίδρυμά σας με τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Παροχή συμβουλών και απάντηση στις νομικές ερωτήσεις σας: για παράδειγμα, πότε υπάρχει παραβίαση δεδομένων και πώς την αντιμετωπίζετε;
  • Ανάλυση της επεξεργασίας των δεδομένων σας με βάση τους στόχους και τις αρχές του GDPR και προσδιορισμός συγκεκριμένων κινδύνων: συμμορφώνεται η εταιρεία ή το ίδρυμά σας με τον GDPR και ποια νομικά μέτρα πρέπει ακόμα να λάβετε;
  • Προετοιμασία και εξέταση εγγράφων, όπως η πολιτική απορρήτου σας ή οι συμφωνίες επεξεργασίας.
  • Διενέργεια Αξιολογήσεων Επιπτώσεων Προστασίας Δεδομένων.
  • Βοήθεια σε νομικές διαδικασίες και διαδικασίες επιβολής από το AP.

Γενικός κανονισμός προστασίας δεδομένων (GDPR)

Η προστασία των δικαιωμάτων απορρήτου καθίσταται ολοένα και πιο σημαντική στη σημερινή μας κοινωνία. Αυτό μπορεί σε μεγάλο βαθμό να αποδοθεί στην ψηφιοποίηση, μια εξέλιξη στην οποία οι πληροφορίες επεξεργάζονται συχνότερα σε ψηφιακή μορφή. Δυστυχώς, η ψηφιοποίηση συνεπάγεται επίσης κινδύνους. Προκειμένου να διαφυλάξουμε το απόρρητό μας, θεσπίζονται κανονισμοί απορρήτου.

Αυτή τη στιγμή, η νομοθεσία περί απορρήτου υφίσταται μια σημαντική μεταμόρφωση που απορρέει από την εφαρμογή του GDPR. Με τη θέσπιση του GDPR, ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση θα υπόκειται στην ίδια νομοθεσία περί απορρήτου. Αυτό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις επιχειρήσεις, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυστηρότερες απαιτήσεις σχετικά με την προστασία δεδομένων. Ο GDPR ενισχύει τη θέση των υποκειμένων των δεδομένων παρέχοντάς τους νέα δικαιώματα και ενισχύοντας τα κατοχυρωμένα δικαιώματά τους. Επιπλέον, οι οργανισμοί που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα θα έχουν περισσότερες υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό για τις εταιρείες να προετοιμαστούν για αυτήν την αλλαγή, ακόμη περισσότερο αφού οι κυρώσεις για μη συμμόρφωση με τον GDPR θα γίνουν επίσης αυστηρότερες.

Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με τη μετάβαση στον GDPR; Θέλετε να εκτελέσετε έλεγχο συμμόρφωσης, για να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία σας συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις που απορρέουν από τον GDPR; Ή ανησυχείτε ότι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι ανεπαρκής; Law & More έχει εκτεταμένες γνώσεις σχετικά με τη νομοθεσία περί απορρήτου και θα σας βοηθήσει να δομήσετε τον οργανισμό σας με τρόπο συμβατό με το GDPR.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More - [προστασία μέσω email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [προστασία μέσω email]

Ρυθμίσεις απορρήτου
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση του ιστότοπού μας. Εάν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας μέσω προγράμματος περιήγησης, μπορείτε να περιορίσετε, να αποκλείσετε ή να αφαιρέσετε cookie μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας. Χρησιμοποιούμε επίσης περιεχόμενο και σενάρια τρίτων που ενδέχεται να χρησιμοποιούν τεχνολογίες παρακολούθησης. Μπορείτε να δώσετε επιλεκτικά τη συγκατάθεσή σας παρακάτω για να επιτρέψετε τέτοιες ενσωματώσεις τρίτων. Για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα cookie που χρησιμοποιούμε, τα δεδομένα που συλλέγουμε και τον τρόπο που τα επεξεργαζόμαστε, ελέγξτε τα δικά μας Πολιτική Απορρήτου
Law & More B.V.