ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Προσωπική προσέγγιση

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Φορολογικό Δίκαιο

Οι φόροι στις Κάτω Χώρες αφορούν όλους όσοι ζουν ή ασχολούνται με την Ολλανδία.

Τόσο οι Κάτω Χώρες όσο και οι ευρωπαϊκές χώρες (ΕΕ) έχουν όλα περίπλοκα φορολογικά συστήματα που αποτελούνται από δύσκολους κανονισμούς και διεθνείς συνθήκες. Το ολλανδικό φορολογικό σύστημα, για παράδειγμα, γνωρίζει πολλούς διαφορετικούς τύπους νόμων και φόρων, όπως ο φόρος εισοδήματος, ο φόρος μισθών, ο φόρος κύκλου εργασιών και ο φόρος εταιρειών. Επιπλέον, όλα αυτά τα προαναφερθέντα συστήματα, κανονισμοί και συνθήκες θα μπορούσαν να έχουν επίδραση στο ολλανδικό φορολογικό σύστημα.

Πριν ξεκινήσει μια επιχείρηση στις Κάτω Χώρες, κάθε επιχειρηματίας θα πρέπει να ενημερώνεται για τις ολλανδικές φορολογικές πτυχές και τα ολλανδικά φορολογικά τιμολόγια. Είναι τέχνη η βέλτιστη χρήση φορολογικών κανονισμών για τον περιορισμό της πίεσης της ολλανδικής φορολογίας στο ελάχιστο.

Τι μπορεί Law & More να σε βοηθήσω;

Law & More οι φορολογικοί σύμβουλοι συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας σωστής εταιρικής δομής για να απολαμβάνουν βέλτιστα τα ολλανδικά φορολογικά οφέλη. Οι Κάτω Χώρες προβλέπουν πλεονεκτικά καθεστώτα φορολογικών συνθηκών για πολυεθνικές εταιρείες με θυγατρικές του εξωτερικού. Η αντικατάσταση της παραγωγής σε άλλες χώρες μπορεί να οδηγήσει σε φορολογικά οφέλη. Η διπλή φορολογία μπορεί να περιοριστεί λόγω των πολλών φορολογικών συνθηκών που έχουν συνάψει οι Κάτω Χώρες. Επίσης, οι ολλανδικοί δασμοί εισαγωγής μπορούν να αποφευχθούν σε πολλές περιπτώσεις.

Law & More, σε συνεργασία με τους φορολογικούς συμβούλους της και μαζί με τους πελάτες της, εξετάζει τις επιλογές που παρέχουν οι ολλανδικοί και κοινοτικοί φορολογικοί νόμοι. Εάν είναι απαραίτητο, θα συνεργαστούμε με αξιόπιστους φορολογικούς συμβούλους και εγγεγραμμένους λογιστές τόσο στην Ολλανδία όσο και σε άλλες δικαιοδοσίες για να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συμβουλές και λύση στους ολλανδούς και διεθνείς πελάτες μας.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ / ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

tom.meevis@lawandmore.nl

Δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam

Εταιρικός δικηγόρος

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Μη νοητική νοοτροπία

Μας αρέσει η δημιουργική σκέψη και κοιτάμε πέρα ​​από τις νομικές πτυχές μιας κατάστασης. Πρόκειται για το να φτάσουμε στον πυρήνα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσουμε σε ένα αποφασιστικό ζήτημα. Λόγω της νοητικής νοοτροπίας και της πολυετούς εμπειρίας μας, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στην προσωπική και αποτελεσματική νομική υποστήριξη.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι φορολογικοί μας δικηγόροι είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More