Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε Law & More. Είμαστε μια διεπιστημονική δικηγορική εταιρεία και φορολογικές συμβουλές με γραφεία στο Αϊντχόβεν και το Άμστερνταμ. Τι κάνει Law & More Το μοναδικό είναι ότι συνδυάζουμε την προσωπική πινελιά ενός μικρού μπουτίκ με το επίπεδο γνώσεων μιας μεγάλης δικηγορικής εταιρείας. Έχουμε αρκετούς τομείς εμπειρογνωμοσύνης. Είστε περίεργοι ποιο; Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα εξειδίκευσης. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ LAW & MORE

ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, Θα σας στείλουμε ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ LAW & MORE

ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Law & More είναι μια δυναμική πολυτομεακή ολλανδική νομική εταιρεία και φορολογική συμβουλευτική που ειδικεύεται στην εταιρική, εμπορική και φορολογική νομοθεσία των Κάτω Χωρών και εδρεύει στο Αϊντχόβεν και το Άμστερνταμ.

Με το εταιρικό και φορολογικό υπόβαθρο, Law & More συνδυάζει την τεχνογνωσία μιας μεγάλης εταιρικής και φορολογικής εταιρείας με την προσοχή στη λεπτομέρεια και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που θα περίμενε κανείς από μια εταιρεία μπουτίκ. Είμαστε πραγματικά διεθνείς από την άποψη του πεδίου και της φύσης των υπηρεσιών μας και εργαζόμαστε για μια σειρά από εξειδικευμένους Ολλανδούς και διεθνείς πελάτες, από εταιρείες και ιδρύματα έως ιδιώτες.

Law & More έχει στη διάθεσή του μια ειδική ομάδα πολύγλωσσων δικηγόρων και φορολογικών συμβούλων με βαθιά γνώση στους τομείς του ολλανδικού δικαίου των συμβάσεων, του ολλανδικού εταιρικού δικαίου, του ολλανδικού φορολογικού δικαίου, του ολλανδικού εργατικού δικαίου και του διεθνούς δικαίου ιδιοκτησίας. Η εταιρεία ειδικεύεται επίσης στη φορολογικά αποδοτική δομή περιουσιακών στοιχείων και δραστηριοτήτων, στην ολλανδική ενεργειακή νομοθεσία, στην ολλανδική χρηματοοικονομική νομοθεσία και στις συναλλαγές ακινήτων.

Τομ Μέιβις

Τομ Μέιβις

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

Μάξιμ Χοντάκ

Μάξιμ Χοντάκ

Συνεργάτης / Δικηγόρος

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Δικηγόρος

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

Δικηγόρος

Yara-Knoops-φωτογραφία-500-567

Γιάρα Κνουπς

Νομικός Σύμβουλος

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΤΤΕΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ

 

Advocaat Αϊντχόβεν
Law & More B.V.