ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Δικηγόρος Μεταφορών

Ο τομέας της εφοδιαστικής είναι δυναμικός και πάντα κινούμενος. Λόγω της παγκοσμιοποίησης του εμπορίου, όλο και περισσότερα αγαθά μεταφέρονται πολλά χιλιόμετρα με διαφορετικούς τρόπους. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει θαλάσσιες, οδικές, σιδηροδρομικές και αεροπορικές μεταφορές. Πολλά μέρη όπως πελάτες, μεταφορείς, μεταφορείς, ασφαλιστές και παραλήπτες συμμετέχουν σε αυτήν τη διαδικασία. Μετά από όλα, τα αγαθά παραλαμβάνονται και μεταφέρονται από διάφορα μέρη.

Αν και αυτή η διαδικασία μεταφοράς συχνά δεν προκαλεί προβλήματα σε όλα αυτά τα μέρη, μερικές φορές μπορεί να πάει στραβά. Όταν η μεταφορά σταματά, πραγματοποιείται καθυστέρηση ή το φορτίο καταστραφεί ή χαθεί καθ 'οδόν, μπορεί να προκύψουν ερωτήματα ευθύνης μεταξύ των μερών. Ποιος είναι υπεύθυνος και επομένως πρέπει να αποζημιώσει τη ζημία που προκλήθηκε; Και ποια μέτρα μπορούν να ληφθούν εάν ένα μέρος απλά δεν εκπληρώνει τις δεσμεύσεις του; Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις πρέπει πρώτα απ 'όλα να βρεθεί στον ιστό συμφωνιών μεταξύ όλων αυτών των μερών.

Εκτός από τις συμφωνίες μεταξύ των μερών, οι διεθνείς κανονισμοί πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αντιμετώπιση θεμάτων της νομοθεσίας για τις μεταφορές. Σε τελική ανάλυση, η μεταφορά πραγματοποιείται συχνά διεθνώς και έτσι διασχίζει διάφορα εθνικά σύνορα. Επομένως, οι διεθνείς κανόνες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Οι διεθνείς συμβάσεις που πρέπει να εφαρμοστούν εξαρτώνται από τον τρόπο μεταφοράς. Για παράδειγμα, η σύμβαση των κανόνων της Χάγης-Βίσμπι εφαρμόζεται στις θαλάσσιες μεταφορές και η σύμβαση του Μόντρεαλ εφαρμόζεται στις αεροπορικές μεταφορές. Για παράδειγμα, η σύμβαση CMR είναι σημαντική στις οδικές μεταφορές.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ / ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

tom.meevis@lawandmore.nl

Δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam

Εταιρικός δικηγόρος

«Κατά την εισαγωγή μου έγινε αμέσως σαφές
ότι Law & More έχει ξεκάθαρο σχέδιο
της δράσης»

Ωστόσο, όχι μόνο τα εθνικά σύνορα διέπονται από τη νομοθεσία περί μεταφορών. Διάφορες δικαιοδοσίες εισάγονται επίσης σε σχέση με τη νομοθεσία περί μεταφορών. Για παράδειγμα, υπάρχει σαφής αλληλεπικάλυψη μεταξύ του δικαίου των μεταφορών και του εργατικού δικαίου, του δικαίου των συμβάσεων, του εταιρικού δικαίου και του διεθνούς δικαίου. Σε τελική ανάλυση, για παράδειγμα, ο μεταφορέας απασχολεί υφισταμένους και οι παραγγελίες δίνονται σε μεταφορείς εμπορευμάτων. Σε αυτές τις καταστάσεις, ζητήματα που σχετίζονται με το δίκαιο των μεταφορών μπορούν επίσης να προκύψουν. Αντιμετωπίζετε ένα τέτοιο ζήτημα; Στη συνέχεια, είναι επίσης σημαντική μια ευρεία και ενημερωμένη γνώση θεμάτων στους προαναφερθέντες τομείς δικαίου.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι μας στον τομέα των μεταφορών είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Οι Υπηρεσίες μας

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ο τομέας της εφοδιαστικής είναι πάνω από όλα περίπλοκος και πρέπει να ληφθούν υπόψη διάφορες πτυχές. Στο Law & More καταλαβαίνουμε ότι η εφοδιαστική περιλαμβάνει ολοκληρωμένα συμφέροντα, τόσο στην Ολλανδία όσο και στην Ευρώπη, καθώς και παγκοσμίως. Γι 'αυτό πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τα πιθανά προβλήματα, καταρτίζοντας συμφωνίες (μεταφορές) και γενικούς όρους και προϋποθέσεις. Μπορεί, για παράδειγμα, να ρυθμίσει ή να αποκλείσει την ευθύνη σε σχέση με διάφορα θέματα της νομοθεσίας για τις μεταφορές.

Αντιμετωπίζετε ζητήματα ζημιών, διαδικασιών, είσπραξης χρεών ή κατασχέσεων στο πλαίσιο της νομοθεσίας περί μεταφορών; Ακόμα και τότε το Law & More η ομάδα είναι εκεί για σένα. Οι δικηγόροι μας δεν είναι μόνο ειδικοί στον τομέα των μεταφορών, αλλά και σε άλλους συναφείς τομείς δικαίου. Έχετε άλλες ερωτήσεις; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
κύριος. Maxim Hodak, advocate at & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More