Ο νόμος περί ακινήτων αποτελείται από όλες τις νομικές πτυχές που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Εμείς στο Law & More είναι σε θέση να σας βοηθήσουν με νομικές συμβουλές όταν προκύψουν ερωτήσεις ή συγκρούσεις σχετικά με την αγορά και πώληση ακινήτων. Επιπλέον, μπορούμε να σας παρέχουμε νομικές συμβουλές στους τομείς του κατασκευαστικού δικαίου και του νόμου περί ενοικίου.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟ;
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δικηγόρος ακινήτων

Ο νόμος περί ακινήτων αποτελείται από όλες τις νομικές πτυχές που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Εμείς στο Law & More είναι σε θέση να σας βοηθήσουν με νομικές συμβουλές όταν προκύψουν ερωτήσεις ή συγκρούσεις σχετικά με την αγορά και πώληση ακινήτων. Επιπλέον, μπορούμε να σας παρέχουμε νομικές συμβουλές στους τομείς του κατασκευαστικού δικαίου και του νόμου περί ενοικίου.

Γρήγορο μενού

Κατασκευαστικός νόμος

Ως επιχειρηματίας στον κατασκευαστικό τομέα συνεργάζεστε με πολλά διαφορετικά μέρη. Οι διευθυντές, οι αρχιτέκτονες και οι εργολάβοι πρέπει να κάνουν σαφή ραντεβού, επειδή οι δραστηριότητες κάθε ενός από αυτά τα μέρη είναι στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Λόγω της πολλαπλότητας των συνεργασιών στο πλαίσιο της διαδικασίας κατασκευής, κάθε μέρος δεσμεύεται από πολλές υποχρεώσεις και δικαιώματα που ορίζονται στο νόμο. Συνεπεία της πολυπλοκότητας των συνεργασιών, ενδέχεται να προκύψουν κάθε είδους νομικά ζητήματα. Ποιες είναι οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματά σας έναντι του άλλου μέρους; Ποιος μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος σε περίπτωση βλάβης ως συνέπεια δομικού σφάλματος. Law & More έχει τη δυνατότητα να σας παράσχει νομικές συμβουλές και μπορεί να ασκήσει ένδικες διαφορές, εάν κριθεί απαραίτητο.

Επιπλέον, μπορούμε να σας ενημερώσουμε για όλους τους νομικούς κανόνες με τους οποίους πρέπει να συμμορφώνονται οι κατασκευές. Με αυτόν τον τρόπο, νομικά προβλήματα, σχετικά με την ευθύνη, για παράδειγμα, μπορούν να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Σύντομα, μπορούμε να σας παρέχουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες ενέργειες:

• Προσδιορισμός των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεών σας ως ηθοποιού στο πλαίσιο της διαρθρωτικής διαδικασίας.
• Συμβουλευτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις με τις οποίες πρέπει να συμμορφώνεται μια κατασκευή.
• Βοήθεια σε περίπτωση που θεωρηθείτε υπεύθυνοι.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

 Καλέστε στο +31 40 369 06 80

Οι Υπηρεσίες της Law & More

Εταιρικό δίκαιο

Εταιρικός δικηγόρος

Κάθε εταιρεία είναι μοναδική. Επομένως, θα λάβετε νομικές συμβουλές που σχετίζονται άμεσα με την εταιρεία σας

Ειδοποίηση για προεπιλογή

Προσωρινός δικηγόρος

Χρειάζεστε προσωρινά δικηγόρο; Παρέχετε επαρκή νομική υποστήριξη χάρη στο Law & More

Συνήγορος

Δικηγόρος μετανάστευσης

Ασχολούμαστε με θέματα που αφορούν την είσοδο, τη διαμονή, την απέλαση και τους αλλοδαπούς

Συμφωνία μετόχων

Επιχειρηματικό δικηγόρο

Κάθε επιχειρηματίας πρέπει να ασχολείται με το εταιρικό δίκαιο. Προετοιμαστείτε καλά για αυτό.

"Law & More δικηγόρους
εμπλέκονται και
μπορεί να εννοηθεί με
το πρόβλημα του πελάτη »

Νομοθεσία ενοικίασης

Law & More βοηθά τόσο τους ενοικιαστές όσο και τους ιδιοκτήτες στην πρόληψη και επίλυση νομικών προβλημάτων. Οι ενοικιαστές και οι ιδιοκτήτες έχουν ειδικές νομικές υποχρεώσεις. Περιέχουν ρυθμιστικό χαρακτήρα που σημαίνει ότι τα μέρη μπορούν να τα αντικαταστήσουν με τις δικές τους συμφωνίες. Επιπλέον, υπάρχουν υποχρεωτικές διατάξεις στο νόμο περί ενοικίου. Δεν μπορεί κανείς να διαφέρει από αυτούς τους κανόνες, οι οποίοι κατά κύριο λόγο σκοπεύουν να προστατεύσουν τον μισθωτή, καθώς είναι το πιο αδύναμο μέρος, με σύμβαση. Εάν βρίσκεστε σε μια κατάσταση στην οποία ο αντισυμβαλλόμενος δεν συμμορφώνεται με τις συμφωνίες του, υπάρχουν πολλές ενέργειες που μπορούν να επιχειρήσουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την παροχή των νομικών συμβουλών που χρειάζεστε.

Παραδείγματα θεμάτων που θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε:

• σύνταξη συμβολαίου ενοικίασης εάν είστε ιδιοκτήτης ·
• διαφωνίες σχετικά με την εξήγηση της συμφωνίας ·
• αναλαμβάνει ενέργειες εάν ένας ενοικιαστής ή ιδιοκτήτης δεν ενεργεί σύμφωνα με τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί ·
• καταγγελία της σύμβασης ενοικίασης.

Ενοικίαση επαγγελματικών καταλυμάτων

Εάν θέλετε να λειτουργήσετε μια επιχείρηση θα χρειαστείτε έναν επιχειρηματικό χώρο. Όταν έχετε την πρόθεση να νοικιάσετε ένα επαγγελματικό κατάλυμα, πρέπει να συντάξετε μια συμφωνία ενοικίασης. Υπάρχουν συγκεκριμένοι νομικοί κανόνες για την ενοικίαση επαγγελματικών καταλυμάτων. Αυτό που μπορούμε να σας βοηθήσουμε είναι ως εξής

• προσδιορίζει το είδος της συμφωνίας ενοικίασης και τα αντίστοιχα δικαιώματα και υποχρεώσεις ·
• παροχή συμβουλών σε περίπτωση τροποποίησης της τιμής ενοικίασης.
• παροχή συμβουλών σχετικά με την προστασία εκκαθάρισης.

Είστε ελκυστικοί σε ένα όμορφο κτήριο; Σε περίπτωση που θέλετε να ενοικιάσετε αυτό το κτίριο, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε εάν οι δραστηριότητες που σκοπεύετε να… συμμορφώνονται με το καλύτερο που έχει απευθυνθεί ο δήμος σε ένα κτίριο. Law & More είναι στη διάθεση της γνώσης των σχεδίων ζωνών και είναι σε θέση να καθορίσει εάν ο χώρος είναι.

Νόμος περί ακινήτων

Αγορά επαγγελματικών καταλυμάτων

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα ακίνητο για την επιχείρησή σας ή έχετε ήδη ένα, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τα ακόλουθα θέματα:

• διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία αγοράς ·
• εξήγηση της συμφωνίας ·
• παραβίαση της σύμβασης από τον ιδιοκτήτη ·
• καταγγελία της συμφωνίας ·
• υποθήκες και χρηματοοικονομικές δομές.

Μη νοητική νοοτροπία

Μας αρέσει η δημιουργική σκέψη και κοιτάμε πέρα ​​από τις νομικές πτυχές μιας κατάστασης. Πρόκειται για το να φτάσουμε στον πυρήνα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσουμε σε ένα αποφασιστικό ζήτημα. Λόγω της νοητικής νοοτροπίας και της πολυετούς εμπειρίας μας, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στην προσωπική και αποτελεσματική νομική υποστήριξη.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου + 31 40 369 06 83 ή στείλτε μας ένα e-mail:

κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More - [προστασία μέσω email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [προστασία μέσω email]

Law & More B.V.