Η προστασία των δικαιωμάτων απορρήτου καθίσταται ολοένα και πιο σημαντική στη σημερινή μας κοινωνία. Αυτό μπορεί σε μεγάλο βαθμό να αποδοθεί στην ψηφιοποίηση, μια εξέλιξη στην οποία οι πληροφορίες επεξεργάζονται συχνότερα σε ψηφιακή μορφή. Δυστυχώς, η ψηφιοποίηση συνεπάγεται επίσης κινδύνους. Προκειμένου να διαφυλάξουμε το απόρρητό μας, θεσπίζονται κανονισμοί απορρήτου.

LAW & MORE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙ
ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δικηγόρος των ΜΜΕ

Ο όρος ΜΜΕ καλύπτει εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο και Διαδίκτυο. Μπορεί να εμφανιστεί εσείς ή η εταιρεία σας στα μέσα ενημέρωσης ακούσια και με αρνητικό τρόπο. Στον σύγχρονο κόσμο μας όπου οι πληροφορίες κοινοποιούνται και αποθηκεύονται στο διαδίκτυο, αυτό μπορεί να σας κυνηγάει. Επομένως, είναι σημαντικό να λάβετε τα σωστά μέτρα εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα μέσων.

Ο νόμος για τα μέσα ενημέρωσης περιλαμβάνει διαφορετικούς τομείς δικαίου. Ιδιαίτερη προσοχή μπορεί να δοθεί στον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων, στον νόμο περί απορρήτου και στα δικαιώματα πορτρέτου Απαντώντας στο ερώτημα εάν μια δημοσίευση είναι παράνομη, το δικαίωμά σας στην προστασία της τιμής και της φήμης πρέπει να σταθμίζεται έναντι του δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης.

Σε περίπτωση ηλεκτρονικής δυσφήμισης, είναι σημαντικό τα στοιχεία να καταγράφονται σωστά. Σε περίπτωση παράνομου email, είναι σημαντικό αυτό το email να διατηρείται σε ηλεκτρονική μορφή. Επιπλέον, είναι δυνατή η καταγραφή αποδεικτικών στοιχείων στο bewijsonline.nl. Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε ηχομόνωση.

Law & More μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε θέμα αφορά το νόμο περί μέσων ενημέρωσης Οι δικηγόροι μας μπορούν να σας συμβουλέψουν και να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

 Καλέστε στο +31 40 369 06 80

"Law & More δικηγόρους
εμπλέκονται και
μπορεί να εννοηθεί με
το πρόβλημα του πελάτη »

Μη νοητική νοοτροπία

Μας αρέσει η δημιουργική σκέψη και κοιτάμε πέρα ​​από τις νομικές πτυχές μιας κατάστασης. Πρόκειται για το να φτάσουμε στον πυρήνα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσουμε σε ένα αποφασιστικό ζήτημα. Λόγω της νοητικής νοοτροπίας και της πολυετούς εμπειρίας μας, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στην προσωπική και αποτελεσματική νομική υποστήριξη.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:

κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More - [προστασία μέσω email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [προστασία μέσω email]

Law & More B.V.