Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

Law & More

Law & More είναι μια δυναμική, διεπιστημονική νομική εταιρεία, που βρίσκεται στο Science Park του Αϊντχόβεν · ονομάζεται επίσης Silicon Valley των Κάτω Χωρών. Συνδυάζουμε την τεχνογνωσία ενός μεγάλου εταιρικού και φορολογικού γραφείου με την προσωπική προσοχή και την εξατομικευμένη υπηρεσία που ταιριάζει σε ένα boutique γραφείο. Το δικηγορικό μας γραφείο είναι πραγματικά διεθνές όσον αφορά το πεδίο και τη φύση των υπηρεσιών μας και εργάζεται για μια σειρά από εξελιγμένους Ολλανδούς και διεθνείς πελάτες, από εταιρείες και ιδρύματα έως ιδιώτες. Προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, έχουμε μια αφοσιωμένη ομάδα πολύγλωσσων δικηγόρων και νομικών, που κατέχουν τη ρωσική γλώσσα, μεταξύ άλλων. Η ομάδα έχει μια ευχάριστη και ανεπίσημη ατμόσφαιρα.

Αυτή τη στιγμή έχουμε χώρο για έναν μαθητή ασκούμενο. Ως μαθητευόμενος, συμμετέχετε στην καθημερινή μας πρακτική και λαμβάνετε εξαιρετική υποστήριξη. Στο τέλος της πρακτικής άσκησής σας, θα λάβετε μια αξιολόγηση πρακτικής από εμάς και θα προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα στην απάντηση στο ερώτημα εάν το νομικό επάγγελμα είναι για εσάς. Η διάρκεια της πρακτικής καθορίζεται σε συνεννόηση.

Προφίλ

Περιμένουμε τα ακόλουθα από τους μαθητές μας:

  • Εξαιρετικές δεξιότητες γραφής
  • Εξαιρετική γνώση της ολλανδικής και της αγγλικής γλώσσας
  • Κάνετε νομική εκπαίδευση σε επίπεδο HBO ή WO
  • Έχετε αποδεδειγμένο ενδιαφέρον για το εταιρικό δίκαιο, το δίκαιο των συμβάσεων, το οικογενειακό δίκαιο ή το δίκαιο μετανάστευσης
  • Έχετε μια ανοησία στάση και είστε ταλαντούχος και φιλόδοξος
  • Είστε διαθέσιμοι για 3-6 μήνες

Απάντηση

Θέλετε να απαντήσετε σε αυτήν την κενή θέση; Στείλτε το βιογραφικό σας, την επιστολή κινήτρου και τη λίστα των σημάτων προς [προστασία μέσω email] Μπορείτε να στείλετε την επιστολή σας στον κ. TGLM Meevis.

Law & More ενδιαφέρεται πάντα να γνωρίσει ταλαντούχους και φιλόδοξους επαγγελματίες με καλή εκπαίδευση και επαγγελματικό υπόβαθρο.

Law & More B.V.