Η ομάδα μας

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

Εντός Law & MoreΟ Τομ ασχολείται με τη γενική πρακτική. Είναι ο διαπραγματευτής και δικαστής του γραφείου.

Μάξιμ Χοντάκ

Μάξιμ Χοντάκ

Συνεργάτης / Δικηγόρος

Εντός Law & More Η Maxim επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση πελατών από αγορές της Ευρασίας στις Κάτω Χώρες στους τομείς του ολλανδικού εταιρικού δικαίου, του ολλανδικού εμπορικού δικαίου, του διεθνούς εμπορικού δικαίου, της εταιρικής χρηματοδότησης και των συγχωνεύσεων και εξαγορών, στη δημιουργία και διαχείριση σύνθετων διεθνών έργων και φορολογικών / χρηματοδοτικών δομών.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Δικηγόρος

Εντός Law & MoreΗ Ruby ειδικεύεται στο δίκαιο των συμβάσεων, στο εταιρικό δίκαιο και στις εταιρικές νομικές υπηρεσίες. Μπορεί επίσης να προσληφθεί ως εταιρικός δικηγόρος για την εταιρεία σας.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Δικηγόρος

Εντός Law & MoreΗ Aylin εργάζεται κυρίως στον τομέα του προσωπικού και του οικογενειακού δικαίου, του εργατικού δικαίου και του νόμου περί μετανάστευσης.

Y. (Yara) Knoops

Yara Knoops

Νομικός Σύμβουλος

Εντός Law & More Η Yara υποστηρίζει την ομάδα όπου χρειάζεται και βοηθά στην επίλυση διαφόρων νομικών ζητημάτων και στη σύνταξη των (διαδικαστικών) εγγράφων, τόσο στα ολλανδικά όσο και στα ρωσικά.

Max Mendor Φωτογραφία

Μαξ Μέντορ

Διευθυντής Marketing

Με την ευρεία οργή τεχνικών δεξιοτήτων και γνώσεων σχετικά με την οργάνωση και τη διαχείριση των εταιρειών, ο Max είναι διευθυντής μέσων και μάρκετινγκ στο Law & More.