Η ομάδα μας

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

Στο Law & More, ο Τομ ασχολείται με τη γενική πρακτική. Είναι ο διαπραγματευτής και δικαστής του γραφείου.

Μάξιμ Χοντάκ

Μάξιμ Χοντάκ

Συνεργάτης / Δικηγόρος

Στο πλαίσιο της Law & More, η Maxim επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση πελατών από αγορές της Ευρασίας στις Κάτω Χώρες στους τομείς του ολλανδικού εταιρικού δικαίου, του ολλανδικού εμπορικού δικαίου, του διεθνούς εμπορικού δικαίου, των εταιρικών χρηματοοικονομικών και των συγχωνεύσεων και εξαγορών, της δημιουργίας και διαχείρισης σύνθετων διεθνών έργων και της φορολογίας / χρηματοδότησης δομές.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Δικηγόρος

Στο πλαίσιο της Law & More, η Ruby ειδικεύεται στο δίκαιο των συμβάσεων, στο εταιρικό δίκαιο και στις εταιρικές νομικές υπηρεσίες. Μπορεί επίσης να προσληφθεί ως εταιρικός δικηγόρος για την εταιρεία σας.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Δικηγόρος

Στο πλαίσιο του Law & More, η Aylin εργάζεται κυρίως στον τομέα του προσωπικού και του οικογενειακού δικαίου, του εργατικού δικαίου και του νόμου περί μετανάστευσης.

Y. (Yara) Knoops

Yara Knoops

Νομικός Σύμβουλος

Στο Law & More η Yara υποστηρίζει την ομάδα όπου χρειάζεται και βοηθά στην επίλυση διαφόρων νομικών ζητημάτων και στη σύνταξη των (διαδικαστικών) εγγράφων, τόσο στα ολλανδικά όσο και στα ρωσικά.

Max Mendor Φωτογραφία

Μαξ Μέντορ

Διευθυντής Marketing

Με την ευρεία οργή τεχνικών δεξιοτήτων και γνώσεων οργάνωσης και διαχείρισης εταιρειών, ο Max είναι διευθυντής μέσων και μάρκετινγκ στη Law & More