ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Εταιρικό δίκαιο

Ως επιχειρηματίας, έχετε πολλά να κάνετε. Αυτό ξεκινά ήδη με την ίδρυση της εταιρείας σας: πώς θα δομήσετε την εταιρεία σας και ποια νομική μορφή είναι κατάλληλη; Πρέπει να ληφθεί υπόψη η μετοχή, η ευθύνη και η λήψη αποφάσεων. Πρέπει επίσης να συναφθούν κατάλληλες συμβάσεις. Έχετε ήδη καθιερωμένη εταιρεία; Και σε αυτήν την περίπτωση, αναμφίβολα θα πρέπει να ασχοληθείτε με το εταιρικό δίκαιο. Άλλωστε, οι νομικές πτυχές παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο εντός της εταιρείας. Πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα στην εταιρεία σας με την πάροδο των ετών. Για παράδειγμα, οι συνθήκες για ή εντός της εταιρείας σας ενδέχεται να απαιτούν διαφορετική νομική μορφή για την εταιρεία σας. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διαφορές μεταξύ μετόχων ή εταίρων εντός της εταιρείας σας. Επιπλέον, συγχωνεύσεις ή εξαγορές με άλλες εταιρείες πραγματοποιούνται επίσης τακτικά. Ποια νομική μορφή επιλέγετε και πώς επιλύετε καλύτερα τις διαφορές σε νομικό επίπεδο; Για παράδειγμα, πρέπει να τερματιστούν οι συμβάσεις ή να συναφθούν νέες συμβάσεις;

Γρήγορο μενού

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Οι εταιρικοί μας δικηγόροι είναι έτοιμοι για εσάς

Law and More

Κάθε εταιρεία είναι μοναδική. Ως εκ τούτου, θα λάβετε νομικές συμβουλές που σχετίζονται άμεσα με την εταιρεία σας.

Law and More

Ειδοποίηση για προεπιλογή

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, μπορούμε επίσης να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις προϋποθέσεις.

Law and More

Λόγω επιμέλειας

Καθόμαστε μαζί σας για να σχεδιάσουμε μια στρατηγική.

Law and More

Συμφωνία μετόχων

Θα θέλατε να ορίσετε ξεχωριστούς κανόνες για τους μετόχους σας εκτός από το καταστατικό σας; Ζητήστε μας νομική βοήθεια.

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Με όλες τις ερωτήσεις σας στον τομέα του εταιρικού δικαίου, έχετε έρθει στο σωστό μέρος με έναν εταιρικό δικηγόρο από Law & More. Στο Law & More καταλαβαίνουμε ότι ως επιχειρηματίας θέλετε να ασχοληθείτε με την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη ιδεών και όχι με νομικά θέματα. Ένας εταιρικός δικηγόρος από Law & More μπορεί να φροντίσει για τις νομικές υποθέσεις εντός της εταιρείας σας, έτσι ώστε να εστιάσετε σε αυτό που σας αρέσει να κάνετε: στη λειτουργία της δικής σας επιχείρησης. Law & MoreΟι δικηγόροι είναι ειδικοί στον τομέα του εταιρικού δικαίου και μπορούν να σας παρέχουν νομικές συμβουλές από τη στιγμή της σύστασης έως τη στιγμή της εκκαθάρισης της εταιρείας σας. Μεταφράζουμε το νόμο σε πρακτικούς όρους, έτσι ώστε να επωφεληθείτε πραγματικά από τις συμβουλές μας. Εάν είναι απαραίτητο, οι δικηγόροι μας θα χαρούν επίσης να βοηθήσουν εσάς και την εταιρεία σας σε οποιαδήποτε διαδικασία. Εν συντομία, Law & More μπορεί να σας βοηθήσει νομικά στα ακόλουθα θέματα:

 • ίδρυση εταιρείας·
 • χρηματοδότηση;
 • συνεργασία μεταξύ εταιρειών·
 • συγχωνεύσεις και εξαγορές;
 • να διαπραγματεύεται και να δικάζει σε διαφορές μεταξύ μετόχων ή/και εταίρων.

Ασχολείστε με το εταιρικό δίκαιο; Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας Law & More, οι δικηγόροι μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι εταιρικοί δικηγόροι μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Βήμα-βήμα σχέδιο για δικηγόρο εταιρικού δικαίου

Οι δικηγόροι εταιρικού δικαίου στο Law & More χρησιμοποιήστε την ακόλουθη μέθοδο:

Περίεργος για το τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς και την εταιρεία σας; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More. Μπορείτε να εξοικειωθείτε και να υποβάλετε την ερώτησή σας στους δικηγόρους μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail. Εάν θέλετε, θα προγραμματίσουν ένα ραντεβού για εσάς στο Law & More γραφείο.

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού στο γραφείο, θα σας γνωρίσουμε περαιτέρω, θα συζητήσουμε το υπόβαθρο της ερώτησής σας και ποιες είναι οι πιθανές λύσεις στο νομικό ζήτημα της εταιρείας σας. Οι δικηγόροι του Law & More υποδείξτε επίσης τι μπορούν να κάνουν για εσάς με συγκεκριμένους όρους και ποια μπορεί να είναι τα επόμενα βήματα σας.

Όταν διδάσκεις Law & More Για να εκπροσωπήσετε τα συμφέροντά σας, οι δικηγόροι μας θα συντάξουν μια σύμβαση παροχής υπηρεσιών. Αυτή η συμφωνία περιγράφει τις ρυθμίσεις που έχουν συζητήσει προηγουμένως μαζί σας. Η ανάθεση σας θα εκτελείται συνήθως από τον δικηγόρο με τον οποίο είχατε επαφή.

Ο τρόπος χειρισμού της υπόθεσής σας εξαρτάται από τη νομική σας ερώτηση, η οποία μπορεί να σχετίζεται, για παράδειγμα, με την παροχή συμβουλών, την αξιολόγηση μιας σύμβασης ή τη διεξαγωγή νομικών διαδικασιών. Στο Law & More, καταλαβαίνουμε ότι κάθε πελάτης και η επιχείρησή του είναι διαφορετική. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιούμε μια προσωπική προσέγγιση. Οι δικηγόροι μας προσπαθούν πάντα να επιλύουν γρήγορα οποιαδήποτε νομική υπόθεση.

Ξεκινώντας μια επιχείρηση

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, πρέπει να επιλέξετε μια νομική μορφή για την εταιρεία σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια νομική μορφή με ή χωρίς νομική προσωπικότητα. Αυτή η επιλογή καθορίζει τη νομική δομή της εταιρείας σας.

Ο δικηγόρος εταιρικού δικαίου βοηθά στον προσδιορισμό της νομικής μορφής

Εάν επιλέξετε μια νομική μορφή με νομική προσωπικότητα, η εταιρεία σας μπορεί να συμμετέχει ανεξάρτητα σε νομικές συναλλαγές, όπως μπορεί να κάνει ένα φυσικό πρόσωπο. Η εταιρεία σας μπορεί στη συνέχεια να συνάψει συμφωνίες, να έχει περιουσιακά στοιχεία και χρέη και να θεωρηθεί υπεύθυνη.

Παραδείγματα νομικών προσώπων με νομική προσωπικότητα είναι:

 • η ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης (BV)
 • η ανώνυμη εταιρεία (NV)
 • το Ίδρυμα
 • η Ενωση
 • ο συνεταιρισμός

Το BV και το NV χρησιμοποιούνται συχνά για μια εταιρεία με εμπορικό σκοπό. Εάν η εταιρεία σας έχει έναν πιο ιδεαλιστικό στόχο, μπορεί να είναι μια επιλογή να δημιουργήσετε ένα ίδρυμα και να συνδέσετε μια εταιρεία με αυτήν. Σε ένα BV ή ένα NV, είναι απαραίτητο να προσελκύσετε μετόχους. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό να γίνετε εσείς οι ίδιοι (μοναδικοί) μέτοχοι της εταιρείας. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε περισσότερα για τις προαναφερθείσες νομικές μορφές στο ιστολόγιό μας «Ποια νομική μορφή επιλέγω για την εταιρεία μου;».

Όταν υπάρχει σχέση με μετόχους, έχει μεγάλη σημασία να καταγράφεται σωστά αυτή η σχέση. Είναι σοφό να έχουμε ένα συμφωνία μετόχων καταρτίστηκε για αυτό. Law & MoreΟι εταιρικοί δικηγόροι μπορούν να σας βοηθήσουν να συντάξετε ή να αξιολογήσετε μια συμφωνία μετόχων.

Ο δικηγόρος εταιρικού δικαίου βοηθά στην εγγραφή μιας εταιρείας

Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε μια νομική μορφή χωρίς νομική προσωπικότητα, όπως μια ομόρρυθμη εταιρεία ή μια εταιρική σχέση. Με αυτές τις νομικές μορφές είναι σημαντικό να συνάπτονται καλές συμφωνίες μεταξύ των εταίρων ή των εταίρων, οι οποίες καθορίζονται σε συμφωνία εταιρικής σχέσης, για παράδειγμα. Η επιλογή νομικής μορφής έχει άμεση επιρροή σε θέματα όπως η χρηματοδότηση και οι υποχρεώσεις. Εάν επιλέξετε μια νομική μορφή χωρίς νομική προσωπικότητα, η εταιρεία σας δεν μπορεί να συμμετέχει σε νομικές συναλλαγές ανεξάρτητα και είστε, για παράδειγμα, υπεύθυνοι με τα ιδιωτικά σας περιουσιακά στοιχεία για τα χρέη που αναλαμβάνει η εταιρεία σας.

Παραδείγματα νομικών μορφών χωρίς νομική προσωπικότητα είναι:

 • η ατομική επιχείρηση
 • η ομόρρυθμη εταιρεία (VOF)
 • η ετερόρρυθμη εταιρεία (βιογραφικό)
 • η εταιρική σχέση

Μπορείτε να διαβάσετε ακριβώς τι συνεπάγονται αυτές οι νομικές οντότητες και ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στο ιστολόγιό μας «Ποια νομική μορφή επιλέγω για την εταιρεία μου;».

Law & MoreΟι εταιρικοί δικηγόροι μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή νομική μορφή. Law & MoreΟι εταιρικοί δικηγόροι θα συνεργαστούν μαζί σας για να καθορίσουν ποια νομική μορφή είναι η πιο κατάλληλη για την εταιρεία σας. Όταν η επιθυμητή νομική δομή έχει σαφώς χαρτογραφηθεί, η εταιρεία πρέπει να ιδρυθεί και να εγγραφεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο. Law & More συντονίζει αυτή τη διαδικασία για εσάς.

Συμβατικό δίκαιο εντός εταιρικού δικαίου

Μόλις ιδρυθεί και συσταθεί η εταιρεία, μπορείτε να ξεκινήσετε να ασκείτε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Ωστόσο, θα παρατηρήσετε ότι οι νομικές πτυχές παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο εδώ. Για παράδειγμα, πριν από τη σύναψη σχέσεων με πελάτες, μπορεί να σας ζητηθεί να παράσχετε εμπιστευτικές πληροφορίες. Σε αυτή την περίπτωση, είναι σκόπιμο να συντάξετε μια συμφωνία μη δημοσιοποίησης. Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να καταγράφονται όλες οι συμφωνίες με πελάτες ή προμηθευτές σε μια συμφωνία. Η κατάρτιση γενικών όρων και προϋποθέσεων μπορεί να συμβάλει σε αυτό. Οι δικηγόροι εταιρικού δικαίου στο Law & More μπορεί να συντάξει και να αξιολογήσει συμβάσεις και γενικούς όρους και προϋποθέσεις για εσάς, ώστε να μην αντιμετωπίσετε εκπλήξεις.

Ακόμα κι αν όλα τα νομικά θέματα είναι σωστά τακτοποιημένα εντός της εταιρείας σας, υπάρχει δυστυχώς η πιθανότητα ο αντισυμβαλλόμενος να μην θέλει να συνεργαστεί ή να μην συμμορφωθεί με τις συμφωνίες του. Προκειμένου να μην καταστραφεί η σχέση με τους πελάτες ή τους προμηθευτές, συνιστάται πρώτα να βρεθεί μια φιλική λύση. ΕΝΑ Law & More δικηγόροι μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο, εάν δεν είναι δυνατή η επίλυση μιας διαφοράς, μπορεί να χρειαστεί να ληφθούν νομικά μέτρα. Law & More έχει μεγάλη εμπειρία στη διεξαγωγή νομικών διαδικασιών στο εταιρικό δίκαιο και κάνει ό, τι μπορεί για να επιτύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα για εσάς.

Στον τομέα των συμβάσεων στο πλαίσιο του εταιρικού δικαίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε Law & More με ερωτήσεις σχετικά με:

 • σύνταξη και αξιολόγηση συμβάσεων·
 • καταγγελία συμβάσεων·
 • σύνταξη γραπτής ειδοποίησης αθέτησης υποχρεώσεων σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με σύμβαση·
 • επίλυση διαφορών που προκύπτουν από τη σύναψη σύμβασης·
 • διαπραγμάτευση του περιεχομένου των συμβάσεων.

Συγχωνεύσεις και εξαγορές

Συγχώνευση

Σκοπεύετε να συγχωνεύσετε την εταιρεία σας με άλλη εταιρεία, για παράδειγμα επειδή θέλετε να αναπτύξετε την εταιρεία σας; Στη συνέχεια, υπάρχουν τρεις τρόποι συγχώνευσης των εταιρειών:

 • τη συγχώνευση της εταιρείας
 • τη συγχώνευση μετοχών
 • τη νόμιμη συγχώνευση

Ποια συγχώνευση είναι η πιο κατάλληλη για την εταιρεία σας εξαρτάται από τη συγκεκριμένη κατάστασή σας. Ένας δικηγόρος εταιρικού δικαίου ή ένας δικηγόρος εταιρικού δικαίου από Law & More μπορεί να σας συμβουλέψει για αυτό.

Εξαγοράς

Φυσικά είναι επίσης πιθανό μια άλλη εταιρεία να ενδιαφέρεται για την εταιρεία σας και να σας προσφερθεί να πουλήσετε την εταιρεία σας σε άλλη εταιρεία. Είστε θετικοί για την εξαγορά και σκέφτεστε μια μεταφορά επιχείρησης; Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στη διαπραγμάτευση καθώς και στην παροχή συμβουλών εκ των προτέρων. Αν όχι, θα μπορούσε να είναι μια εχθρική εξαγορά. Μιλάμε για εχθρική εξαγορά εάν μια εταιρεία δεν συνεργαστεί στην πώληση των μετοχών της και μια άλλη εταιρεία, δηλαδή ο αγοραστής, απευθυνθεί στους ίδιους τους μετόχους. Γνωρίζουμε πώς η εταιρεία σας μπορεί να προστατευθεί από αυτό και επομένως μπορεί επίσης να σας παρέχει νομική βοήθεια σε αυτήν την περίπτωση.

Δέουσα επιμέλεια

Επιπλέον, Law & More μπορεί να σας βοηθήσει εάν σκοπεύετε να αναλάβετε μια εταιρεία. Όταν αγοράζετε μια άλλη εταιρεία ως εταιρεία, είναι απαραίτητο να εκτελέσετε τη δέουσα επιμέλεια. Θέλετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε μια καλά ενημερωμένη απόφαση σχετικά με μια συγχώνευση ή εξαγορά. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για αυτό; Law & MoreΟι εταιρικοί δικηγόροι είναι στην υπηρεσία σας.

Συνεργαστείτε με άλλη εταιρεία

Ως εταιρεία, σκοπεύετε να συνεργαστείτε με άλλες εταιρείες προκειμένου να διατηρήσετε τη θέση σας στην αγορά; Or σχεδιάζετε να εισέλθετε σε μια νέα αγορά; Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια στρατηγική συμμαχία, μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε για τους κινδύνους και τα οφέλη. Επιπλέον, μπορούμε να εξετάσουμε μαζί σας ποιες μορφές συνεργασίας είναι κατάλληλες. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για αυτό; Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας οι δικηγόροι εταιρικού δικαίου στο Law & More.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το εταιρικό δίκαιο είναι ένας τομέας δικαίου που ασχολείται με το δίκαιο των νομικών προσώπων και αποτελεί μέρος του ολλανδικού ιδιωτικού δικαίου. Το εταιρικό δίκαιο υποδιαιρείται περαιτέρω σε δίκαιο νομικών προσώπων και εταιρικό δίκαιο. Το εταιρικό δίκαιο είναι πολύ πιο περιορισμένο από το δίκαιο των νομικών προσώπων και ισχύει μόνο για τις ακόλουθες νομικές μορφές: ιδιωτικές ανώνυμες εταιρείες (BV) και ανώνυμες εταιρείες (NV). Το δίκαιο των νομικών προσώπων αφορά όλες τις νομικές μορφές, συμπεριλαμβανομένης της BV και της NV Law & MoreΟι εταιρικοί δικηγόροι μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή νομική μορφή. Law & MoreΟι εταιρικοί δικηγόροι θα συνεργαστούν μαζί σας για να καθορίσουν ποια νομική μορφή είναι η πιο κατάλληλη για την εταιρεία σας. Επιπλέον, Law & More μπορεί να σας βοηθήσει με:

 • ίδρυση εταιρείας·
 • χρηματοδότηση;
 • συνεργασία μεταξύ εταιρειών·
 • συγχωνεύσεις και εξαγορές;
 • να διαπραγματεύεται και να δικάζει σε διαφορές μεταξύ μετόχων και/ή εταίρων·
 • σύνταξη και αξιολόγηση συμβάσεων και γενικών όρων και προϋποθέσεων.

Είστε επιχειρηματίας που αντιμετωπίζει νομικό πρόβλημα και θα θέλατε να επιλυθεί; Τότε είναι σοφό να προσλάβετε δικηγόρο εταιρικού δικαίου. Οποιοδήποτε νομικό ζήτημα μπορεί να έχει σημαντικό οικονομικό, υλικό ή άυλο αντίκτυπο στην εταιρεία σας. Στο Law & More, καταλαβαίνουμε ότι κάθε νομικό ζήτημα είναι πάρα πολύ. Γι 'αυτό Law & More σας προσφέρει, εκτός από εκτεταμένες και συγκεκριμένες νομικές γνώσεις, γρήγορη εξυπηρέτηση και προσωπική προσέγγιση. Για παράδειγμα, οι δικηγόροι μας είναι ειδικοί στον τομέα του εταιρικού δικαίου. Και όταν πρόκειται για εταιρείες, Law & More εκπροσωπεί επιχειρηματίες σε διάφορους τομείς, όπως η βιομηχανία, οι μεταφορές, η γεωργία, η υγειονομική περίθαλψη και το λιανικό εμπόριο.

Θα θέλατε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven? Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More, οι δικηγόροι μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού:

Εντός της ιδιωτικής ανώνυμης εταιρείας (BV) και των ανωνύμων εταιρειών (NV), η μεγαλύτερη δύναμη ανήκει στους μετόχους (AvA) της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι οι σημαντικές αποφάσεις, τουλάχιστον εντός της εταιρείας, λαμβάνονται συνήθως από τους μετόχους (AvA). Ως επιχειρηματίας δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορές μεταξύ των μετόχων της εταιρείας σας. Το καταλαβαίνουμε στο Law & MoreΤο Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξηγούμε εν συντομία έναν αριθμό τρόπων αντιμετώπισης και επίλυσης διαφορών μετόχων:

• Μεσολάβηση. Η συζήτηση με τους μετόχους της εταιρείας σας είναι συνήθως το πρώτο βήμα. Perhapsσως η διαφορά απόψεων μεταξύ των μετόχων να επιλυθεί με απλό τρόπο, ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε γρήγορα την κανονική πορεία των δραστηριοτήτων εντός της εταιρείας σας. Αυτό φυσικά είναι επίσης δυνατό υπό την καθοδήγηση ενός ανεξάρτητου και αμερόληπτου διαμεσολαβητή. Η διαμεσολάβηση είναι συχνά ταχύτερη και φθηνότερη από την έναρξη αγωγής. Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαμεσολάβηση στη σελίδα μας: https://lawandmore.eu/mediation/

• Νομική επίλυση διαφορών. Είναι πιθανό το καταστατικό της εταιρείας σας ή η συμφωνία των μετόχων να προβλέπει ήδη μια διευθέτηση σε περίπτωση διαφωνιών μετόχων. Σε αυτή την περίπτωση, είναι συνετό να εφαρμοστεί μια τέτοια διαδικασία επίλυσης διαφορών. Εάν το καταστατικό ή η συμφωνία των μετόχων δεν περιέχουν σύστημα επίλυσης διαφορών, μπορείτε ακόμα να ακολουθήσετε το νόμιμο σύστημα επίλυσης διαφορών. Εδώ γίνεται διάκριση μεταξύ της δυνατότητας απέλασης ή απεμπλοκής. Και για τις δύο επιλογές, πρέπει να πείσετε τον δικαστή με αποδεικτικά στοιχεία για την ανάγκη απέλασης ή απεμπλοκής. Θα θέλατε να μάθετε τι σημαίνουν αυτές οι επιλογές και αν μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στην περίπτωσή σας; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & MoreΤο Οι δικηγόροι μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας δώσουν συμβουλές.

• Διαδικασία έρευνας. Σκοπός της διαδικασίας αυτής, η οποία ακολουθείται στο Επιμελητήριο Επιχειρήσεων στο Amsterdam Εφετείο, είναι να αποκαταστήσει τις καλές σχέσεις εντός της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ των μετόχων. Μπορεί να ζητηθεί από το Τμήμα Επιχειρήσεων να ερευνήσει την εταιρεία και να ζητήσει άμεσο μέτρο, για παράδειγμα την (προσωρινή) αναστολή των αποφάσεων. Η έρευνα και το αποτέλεσμά της καταγράφονται σε έκθεση. Εάν διαπιστωθεί ότι υπήρξε κακοδιαχείριση, το Τμήμα Επιχειρήσεων θα έχει εκτεταμένες αρμοδιότητες, ώστε σε αυτή την περίπτωση να ζητήσετε ακόμη και τη διάλυση της εταιρείας.

Θα θέλατε να μάθετε τον καλύτερο τρόπο επίλυσης μιας διαφοράς μετόχων εντός της εταιρείας σας; Επικοινωνήστε με τους εταιρικούς δικηγόρους της Law & MoreΤο Οι δικηγόροι μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας δώσουν συμβουλές και, εάν είναι απαραίτητο, να καθοδηγήσουν την εταιρεία σας μέσω μιας διαδικασίας διαμεσολάβησης.

Είστε επιχειρηματίας ή ιδιώτης που αντιμετωπίζει νομικό πρόβλημα και θέλετε να το επιλύσετε; Τότε είναι σοφό να καλέσετε έναν δικηγόρο. Σε τελική ανάλυση, είτε είστε επιχειρηματίας ή ιδιώτης, οποιοδήποτε νομικό ζήτημα μπορεί να έχει σημαντικό οικονομικό, υλικό ή άυλο αντίκτυπο στην επιχείρηση ή τη ζωή σας. Στο Law & More, καταλαβαίνουμε ότι κάθε νομικό ζήτημα είναι πάρα πολλά. Επομένως, σε αντίθεση με τις περισσότερες δικηγορικές εταιρείες, Law & More σας προσφέρει κάτι επιπλέον. Εκτιμώντας ότι οι περισσότερες δικηγορικές εταιρείες γνωρίζουν μόνο ένα περιορισμένο μέρος του νόμου μας και εκτελούν συνήθως εργασίες, Law & More σας προσφέρει, εκτός από εκτεταμένες και συγκεκριμένες νομικές γνώσεις, γρήγορη εξυπηρέτηση και προσωπική προσέγγιση. Για παράδειγμα, οι δικηγόροι μας είναι ειδικοί στους τομείς του οικογενειακού δικαίου, του εργατικού δικαίου, του εταιρικού δικαίου, του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, του νόμου περί ακινήτων και της συμμόρφωσης. Και όταν πρόκειται για επιχειρήσεις, Law & More ενεργεί για επιχειρηματίες σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, των μεταφορών, της γεωργίας, της υγειονομικής περίθαλψης και της λιανικής.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven μπορεί να κάνει για εσάς; Στη συνέχεια επικοινωνήστε Law & More, οι δικηγόροι μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού

• από το τηλέφωνο: + 31403690680 or + 31203697121
• μέσω e-mail: info@lawandmore.nl
• μέσω της σελίδας του Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More