ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Αίτηση διαζυγίου

Θέλετε να κάνετε αίτηση για διαζύγιο; Τότε χρειάζεστε δικηγόρο για τη νομική διευθέτηση του διαζυγίου σας. Law & More είναι έτοιμος να σας βοηθήσει.

Γρήγορο μενού

Μόλις διαζύγιο εσείς και ο σύντροφός σας, προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα.

 • Ποια θέματα αφορούν ένα διαζύγιο;
 • Ποιος θα συνεχίσει να μένει στο σπίτι και ποιος θα φύγει από το σπίτι ή θα πουληθεί το σπίτι;
 • Πώς κανονίζεται η φροντίδα για τα παιδιά σας;
 • Τι συμφωνήθηκε για την καταβολή διατροφής τέκνου και συντρόφου;
 • Και τι συμφωνίες κάνετε για τη διανομή των υπαρχόντων σας;

Χρειάζεστε νομική βοήθεια για τη διευθέτηση του διαζυγίου σας, τη σύνταξη συμφωνίας διαζυγίου και ένα πρόγραμμα γονικής μέριμνας; Law & More θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το διαζύγιό σας. Οι δικηγόροι μας έχουν εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του οικογενειακού δικαίου. Θα σας βοηθήσουμε εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για διαζύγιο ή εάν εσείς και ο σύντροφός σας επιθυμείτε να κανονίσετε το διαζύγιο με κοινή συμφωνία.

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

aylin.selamet@lawandmore.nl

Χρειάζεστε δικηγόρο διαζυγίου;

Παιδική υποστήριξη

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Γι' αυτό θα λάβετε νομικές συμβουλές που έχουν άμεση σχέση με την επιχείρησή σας.

Ένα διαζύγιο είναι μια δύσκολη περίοδος. Σας βοηθάμε σε όλη τη διαδικασία.

Καθόμαστε μαζί σας για να σχεδιάσουμε μια στρατηγική.

Ζήστε ξεχωριστά

Ζήστε ξεχωριστά

Οι εταιρικοί δικηγόροι μας μπορούν να αξιολογήσουν τις συμφωνίες και να δώσουν συμβουλές σχετικά με αυτές.

Είστε έτοιμοι να χωρίσετε;

Αν ναι, αναμφίβολα θα υπάρχουν πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Από τη διευθέτηση της υποστήριξης συζύγων και παιδιών έως μη οικονομικά ζητήματα, όπως η δημιουργία ενός σχεδίου επιμέλειας, το διαζύγιο μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο τόσο συναισθηματικά όσο και νομικά.

Για να σας προετοιμάσουμε, έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με τη διευθέτηση ενός διαζυγίου στη νέα μας λευκή βίβλο. Κατεβάστε το παρακάτω αρχείο δωρεάν και αποκτήστε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε ομαλά στη διαδικασία διαζυγίου.

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Διαζύγιο σε αμοιβαία διαβούλευση

Εάν εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να συμβουλευτείτε ο ένας τον άλλο και να καταλήξετε σε συμφωνίες μαζί, θα βοηθήσουμε εσάς και τον συνεργάτη σας να κάνετε σαφείς συμφωνίες κατά τη διάρκεια συναντήσεων στο γραφείο μας. Μετά τη σύναψη συμφωνιών για το διαζύγιο, διασφαλίζουμε ότι αυτές καταγράφονται με ακρίβεια σε μια συμφωνία διαζυγίου και σε ένα πιθανό πρόγραμμα γονικής μέριμνας. Μόλις καταρτιστεί και υπογραφεί η συμφωνία διαζυγίου από εσάς και τον σύντροφό σας, η διαδικασία διαζυγίου μπορεί συχνά να ολοκληρωθεί γρήγορα.

Μονομερές διαζύγιο

Δυστυχώς, η ένταση μεταξύ των πρώην εταίρων είναι μερικές φορές πολύ υψηλή, ώστε να μην είναι πλέον ρεαλιστικό να πραγματοποιούνται αμοιβαίες διαβουλεύσεις και να επιτυγχάνονται κοινές συμφωνίες. Στη συνέχεια, μπορείτε να έρθετε σε εμάς για την επαγγελματική βοήθεια ενός δικηγόρου διαζυγίου που θα διαπραγματευτεί όλες τις νομικές πτυχές για εσάς. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, εξετάζουμε προσεκτικά κάθε νομική πτυχή. Η διαθήκη διαζυγίου και το σχέδιο γονικής μέριμνας αποτελούν τη βάση για το μέλλον σας και το μέλλον του παιδιού σας. Γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείτε το περιεχόμενο αυτών των εγγράφων μαζί με ένα Law & More δικηγόρος. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλες οι συμφωνίες θα τεθούν σε χαρτί με νομικά σωστό τρόπο.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι διαζυγίου μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Συμφωνία διαζυγίου

Μια συμφωνία διαζυγίου, τι σημαίνει αυτό; Η συμφωνία διαζυγίου είναι μια γραπτή συμφωνία μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Η σύμβαση περιέχει όλες τις συμφωνίες σχετικά με, μεταξύ άλλων, τη διατροφή των συντρόφων, την κατανομή των οικογενειακών επιδόσεων, την οικογενειακή κατοικία, τη σύνταξη και την κατανομή των αποταμιεύσεων. .

Σχέδιο γονικής μέριμνας

Έχεις ανήλικα παιδιά; Εάν ναι, είναι υποχρεωτικό να καταρτιστεί ένα πρόγραμμα γονικής μέριμνας. Η σύμβαση διαζυγίου και το σχέδιο γονικής μέριμνας αποτελούν και τα δύο μέρος της αναφοράς για την αίτηση διαζυγίου. Σε ένα πρόγραμμα γονικής μέριμνας, γίνονται συμφωνίες για την κατάσταση διαβίωσης των παιδιών, τη διανομή των διακοπών, τις συμφωνίες σχετικά με την ανατροφή και τις ρυθμίσεις επίσκεψης. Θα σας βοηθήσουμε να συνάψετε και να καταγράψετε τις συμφωνίες. Κάνουμε επίσης έναν υπολογισμό παιδικής διατροφής.

Αίτηση διαζυγίουΤα ακόλουθα στοιχεία είναι υποχρεωτικά:

 • καταμερισμός όλων των καθηκόντων φροντίδας και ανατροφής·
 • συμφωνίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνεστε ο ένας τον άλλον για τα παιδιά·
 • το ποσό και η περίοδος της διατροφής που θα πληρώσετε εσείς ή ο σύντροφός σας για την ανατροφή των παιδιών·
 • συμφωνίες σχετικά με το ποιος πληρώνει ειδικά έξοδα, όπως τα σαββατοκύριακα στο κάμπινγκ στον αθλητικό σύλλογο.

Εκτός από τα υποχρεωτικά στοιχεία, είναι συνετό να συνάπτετε συμφωνίες για θέματα που θεωρείτε σημαντικά εσείς και ο σύντροφός σας. Μπορείτε να σκεφτείτε τις ακόλουθες συμφωνίες:

 • συμφωνίες σχετικά με την επιλογή σχολείου, την ιατρική περίθαλψη και τους λογαριασμούς ταμιευτηρίου·
 • κανόνες, για παράδειγμα σχετικά με τις ώρες ύπνου και την τιμωρία·
 • επαφή με την οικογένεια, όπως παππούδες, γιαγιάδες, θείους και θείες.

Διαζύγιο με παιδιά

Η υποβολή αίτησης για διαζύγιο δεν έχει μόνο σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σας και του συντρόφου σας, αλλά και σε αυτές του παιδιού σας. Ένα διαζύγιο θα έχει ως αποτέλεσμα ο σύντροφός σας να γίνει πρώην σύντροφός σας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρώην σύντροφός σας θα γίνει επίσης πρώην γονέας. Η συνεργασία με τον πρώην σύντροφό σας κατά τη διάρκεια και μετά το διαζύγιο απαιτεί πολλή προσπάθεια. Ωστόσο, οι συνεργαζόμενοι γονείς είναι πολύ σημαντικοί για την ευημερία των παιδιών. Καμία επαφή ή επιδεινωμένη επαφή με έναν από τους γονείς δεν μπορεί να έχει σοβαρές αρνητικές συνέπειες για ένα παιδί. Είτε έχετε μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά, είναι σημαντικό τα συμφέροντά τους να λαμβάνονται υπόψη στη διαδικασία διαζυγίου.

Για να διασφαλίσετε ότι τα παιδιά σας υποφέρουν όσο το δυνατόν λιγότερο από το διαζύγιο, είναι σημαντικό να συνάψετε σαφείς συμφωνίες. Σας παρέχουμε νομικές συμβουλές και διαπραγματευόμαστε εκ μέρους σας.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
κύριος. Maxim Hodak, advocate at & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More