Θέλετε να κάνετε αίτηση για διαζύγιο; Τότε χρειάζεστε δικηγόρο για τη νομική διευθέτηση του διαζυγίου σας. Law & More είναι έτοιμος να σας βοηθήσει. Μόλις διαζύγιο εσείς και ο σύντροφός σας, προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ LAW & MORE

Αίτηση διαζυγίου

Θέλετε να κάνετε αίτηση για διαζύγιο; Τότε χρειάζεστε δικηγόρο για τη νομική διευθέτηση του διαζυγίου σας. Law & More είναι έτοιμος να σας βοηθήσει.

Γρήγορο μενού

Μόλις διαζύγιο εσείς και ο σύντροφός σας, προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα.

• Ποια θέματα εμπλέκονται σε διαζύγιο;
• Ποιος θα συνεχίσει να ζει στο σπίτι και ποιος θα φύγει από το σπίτι ή θα πουληθεί το σπίτι;
• Πώς ρυθμίζεται η φροντίδα του παιδιού σας;
• Τι συμφωνείται σχετικά με την πληρωμή διατροφής παιδιού και συντρόφου;
• Και ποιες συμφωνίες κάνετε για τη διανομή των αγαθών σας;

Χρειάζεστε νομική βοήθεια για τη διευθέτηση του διαζυγίου σας, τη σύνταξη συμφωνίας διαζυγίου και ένα πρόγραμμα γονικής μέριμνας; Law & More θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το διαζύγιό σας. Οι δικηγόροι μας έχουν εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του οικογενειακού δικαίου. Θα σας βοηθήσουμε εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για διαζύγιο ή εάν εσείς και ο σύντροφός σας επιθυμείτε να κανονίσετε το διαζύγιο με κοινή συμφωνία.

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

Δικηγόρος

 Καλέστε στο + 31 40 369 06 83

Χρειάζεστε δικηγόρο διαζυγίου;

Παιδική υποστήριξη

Παιδική υποστήριξη

Το διαζύγιο έχει μεγάλο αντίκτυπο στα παιδιά. Επομένως, αποδίδουμε μεγάλη αξία στα συμφέροντα των παιδιών σας

Ζητήστε διαζύγιο

Δικηγόρος διαζυγίου

Ένα διαζύγιο είναι δύσκολη περίοδος. Σας βοηθάμε σε όλη τη διαδικασία

Συνεργάτης διατροφής

Συνεργάτης διατροφής

Πρόκειται να πληρώσετε ή να λάβετε διατροφή; Ποσο? Σας καθοδηγούμε και σας βοηθάμε με αυτό

Ζήστε ξεχωριστά

Ζήστε ξεχωριστά

Θέλετε να ζήσετε ξεχωριστά; Σας βοηθάμε

"Law & More δικηγόρους

εμπλέκονται και

μπορεί να εννοηθεί με

το πρόβλημα του πελάτη"

Διαζύγιο σε αμοιβαία διαβούλευση

Εάν εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να συμβουλευτείτε ο ένας τον άλλο και να καταλήξετε σε συμφωνίες μαζί, θα βοηθήσουμε εσάς και τον συνεργάτη σας να κάνετε σαφείς συμφωνίες κατά τη διάρκεια συναντήσεων στο γραφείο μας. Μετά τη σύναψη συμφωνιών για το διαζύγιο, διασφαλίζουμε ότι αυτές καταγράφονται με ακρίβεια σε μια συμφωνία διαζυγίου και σε ένα πιθανό πρόγραμμα γονικής μέριμνας. Μόλις καταρτιστεί και υπογραφεί η συμφωνία διαζυγίου από εσάς και τον σύντροφό σας, η διαδικασία διαζυγίου μπορεί συχνά να ολοκληρωθεί γρήγορα.

Μονομερές διαζύγιο

Δυστυχώς, η ένταση μεταξύ των πρώην εταίρων είναι μερικές φορές πολύ υψηλή, ώστε να μην είναι πλέον ρεαλιστικό να πραγματοποιούνται αμοιβαίες διαβουλεύσεις και να επιτυγχάνονται κοινές συμφωνίες. Στη συνέχεια, μπορείτε να έρθετε σε εμάς για την επαγγελματική βοήθεια ενός δικηγόρου διαζυγίου που θα διαπραγματευτεί όλες τις νομικές πτυχές για εσάς. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, εξετάζουμε προσεκτικά κάθε νομική πτυχή. Η διαθήκη διαζυγίου και το σχέδιο γονικής μέριμνας αποτελούν τη βάση για το μέλλον σας και το μέλλον του παιδιού σας. Γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείτε το περιεχόμενο αυτών των εγγράφων μαζί με ένα Law & More δικηγόρος. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλες οι συμφωνίες θα τεθούν σε χαρτί με νομικά σωστό τρόπο.

Συμφωνία διαζυγίου

Μια συμφωνία διαζυγίου, τι σημαίνει αυτό; Η συμφωνία διαζυγίου είναι μια γραπτή συμφωνία μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Η σύμβαση περιέχει όλες τις συμφωνίες σχετικά με, μεταξύ άλλων, τη διατροφή των συντρόφων, την κατανομή των οικογενειακών επιδόσεων, την οικογενειακή κατοικία, τη σύνταξη και την κατανομή των αποταμιεύσεων. .

Σχέδιο γονικής μέριμνας

Έχεις ανήλικα παιδιά; Εάν ναι, είναι υποχρεωτικό να καταρτιστεί ένα πρόγραμμα γονικής μέριμνας. Η σύμβαση διαζυγίου και το σχέδιο γονικής μέριμνας αποτελούν και τα δύο μέρος της αναφοράς για την αίτηση διαζυγίου. Σε ένα πρόγραμμα γονικής μέριμνας, γίνονται συμφωνίες για την κατάσταση διαβίωσης των παιδιών, τη διανομή των διακοπών, τις συμφωνίες σχετικά με την ανατροφή και τις ρυθμίσεις επίσκεψης. Θα σας βοηθήσουμε να συνάψετε και να καταγράψετε τις συμφωνίες. Κάνουμε επίσης έναν υπολογισμό παιδικής διατροφής.

Αίτηση διαζυγίου

Τα ακόλουθα στοιχεία είναι υποχρεωτικά:
• κατανομή όλων των καθηκόντων φροντίδας και ανατροφής.
• συμφωνίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνετε ο ένας τον άλλον για τα παιδιά.
• το ποσό και την περίοδο της διατροφής που θα πληρώσετε εσείς ή ο σύντροφός σας για την ανατροφή των παιδιών.
• συμφωνίες σχετικά με το ποιος πληρώνει ειδικά έξοδα, όπως τα Σαββατοκύριακα κάμπινγκ στον αθλητικό σύλλογο.

Εκτός από τα υποχρεωτικά στοιχεία, είναι συνετό να συνάπτετε συμφωνίες για θέματα που θεωρείτε σημαντικά εσείς και ο σύντροφός σας. Μπορείτε να σκεφτείτε τις ακόλουθες συμφωνίες:

• συμφωνίες για λογαριασμούς επιλογής σχολείου, ιατρικής περίθαλψης και ταμιευτηρίου ·
• κανόνες, για παράδειγμα σχετικά με τους χρόνους ύπνου και την τιμωρία ·
• επαφή με την οικογένεια, όπως παππούδες, γιαγιάδες, γιαγιάδες, θείους και θείες.

Διαζύγιο με παιδιά

Η υποβολή αίτησης για διαζύγιο δεν έχει μόνο σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σας και του συντρόφου σας, αλλά και σε αυτές του παιδιού σας. Ένα διαζύγιο θα έχει ως αποτέλεσμα ο σύντροφός σας να γίνει πρώην σύντροφός σας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρώην σύντροφός σας θα γίνει επίσης πρώην γονέας. Η συνεργασία με τον πρώην σύντροφό σας κατά τη διάρκεια και μετά το διαζύγιο απαιτεί πολλή προσπάθεια. Ωστόσο, οι συνεργαζόμενοι γονείς είναι πολύ σημαντικοί για την ευημερία των παιδιών. Καμία επαφή ή επιδεινωμένη επαφή με έναν από τους γονείς δεν μπορεί να έχει σοβαρές αρνητικές συνέπειες για ένα παιδί. Είτε έχετε μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά, είναι σημαντικό τα συμφέροντά τους να λαμβάνονται υπόψη κατά τη διαδικασία διαζυγίου..

Για να διασφαλίσετε ότι τα παιδιά σας υποφέρουν όσο το δυνατόν λιγότερο από το διαζύγιο, είναι σημαντικό να συνάψετε σαφείς συμφωνίες. Σας παρέχουμε νομικές συμβουλές και διαπραγματευόμαστε εκ μέρους σας.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο στο Αϊντχόβεν;
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε μας ένα e-mail:

κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More - [προστασία μέσω email]
κύριος. Maxim Hodak, συνήγορος στο & More - [προστασία μέσω email]

Law & More B.V.