ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΟΥ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Συνεργάτης Alimony

Εσείς ή ο πρώην σύντροφός σας δεν έχετε επαρκές εισόδημα για να ζήσετε μετά το διαζύγιο; Τότε ο άλλος σύντροφος έχει την υποχρέωση να πληρώσει διατροφή στον πρώην σύντροφο.

Γρήγορο μενού

Πότε δικαιούστε να λαμβάνετε διατροφή από τον πρώην σύντροφό σας;

Κατ 'αρχήν, δικαιούστε σύντροφο διατροφής εάν, μετά το διαζύγιο, δεν έχετε επαρκές εισόδημα για να στηρίξετε τον εαυτό σας. Το βιοτικό σας επίπεδο κατά τη στιγμή του γάμου θα ληφθεί υπόψη για να προσδιοριστεί εάν δικαιούστε σύντροφο διατροφής. Στην πράξη, ένας από τους δύο εταίρους θα έχει το δικαίωμα διατροφής. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή είναι η γυναίκα, ειδικά εάν ήταν υπεύθυνη για το μεγαλύτερο μέρος της φροντίδας του νοικοκυριού και των παιδιών. Σε αυτήν την περίπτωση, η γυναίκα συχνά δεν έχει εισόδημα ή περιορισμένο εισόδημα από μερική απασχόληση. Σε μια κατάσταση στην οποία ο άντρας έχει εκπληρώσει το ρόλο του «οικιακού συζύγου» και η γυναίκα έχει κάνει καριέρα, ο άντρας μπορεί κατ 'αρχήν να διεκδικήσει διατροφική σύντροφο.

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

aylin.selamet@lawandmore.nl

Χρειάζεστε δικηγόρο διαζυγίου;

Παιδική υποστήριξη

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Γι' αυτό θα λάβετε νομικές συμβουλές που έχουν άμεση σχέση με την επιχείρησή σας.

Έχουμε μια προσωπική προσέγγιση και συνεργαζόμαστε μαζί σας για μια κατάλληλη λύση.

Ένα διαζύγιο είναι μια δύσκολη περίοδος. Σας βοηθάμε σε όλη τη διαδικασία.

Ζήστε ξεχωριστά

Ζήστε ξεχωριστά

Οι εταιρικοί δικηγόροι μας μπορούν να αξιολογήσουν τις συμφωνίες και να δώσουν συμβουλές σχετικά με αυτές.

Είστε έτοιμοι να χωρίσετε;

Αν ναι, αναμφίβολα θα υπάρχουν πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Από τη διευθέτηση της υποστήριξης συζύγων και παιδιών έως μη οικονομικά ζητήματα, όπως η δημιουργία ενός σχεδίου επιμέλειας, το διαζύγιο μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο τόσο συναισθηματικά όσο και νομικά.

Για να σας προετοιμάσουμε, έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με τη διευθέτηση ενός διαζυγίου στη νέα μας λευκή βίβλο. Κατεβάστε το παρακάτω αρχείο δωρεάν και αποκτήστε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε ομαλά στη διαδικασία διαζυγίου.

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Επίπεδο διατροφής συνεργάτη

Σε συνεννόηση, εσείς και ο πρώην συνεργάτης σας μπορείτε να συμφωνήσετε για το ποσό της διατροφής του συνεργάτη. Εάν δεν μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνία μαζί, ένας από τους δικηγόρους μας θα χαρεί να σας βοηθήσει. Όχι μόνο μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης, αλλά μπορούμε επίσης να προσδιορίσουμε το ποσό της διατροφής συνεργάτη για εσάς. Το κάνουμε κάνοντας έναν υπολογισμό συντήρησης.

Ο δικαστής δεν θα εξετάσει μόνο την οικονομική κατάσταση του αποδέκτη διατροφής, αλλά και την οικονομική κατάσταση του πληρωτή διατροφής. Με βάση και τις δύο καταστάσεις, το δικαστήριο θα αποφασίσει εάν κάποιος από εσάς δικαιούται να λάβει διατροφή και, εάν ναι, το ποσό της διατροφής. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι πιθανό να έχετε δικαίωμα συντήρησης, αλλά ότι τα οικονομικά στοιχεία του πρώην συνεργάτη σας δείχνουν ότι αυτός ή αυτή απλώς δεν είναι σε θέση να πληρώσει τη διατροφή του συνεργάτη.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι διαζυγίου μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Υπολογισμός συντήρησης

Ο υπολογισμός συντήρησης είναι ένας μάλλον περίπλοκος υπολογισμός, δεδομένου ότι πολλοί παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη. Law & More θα χαρούμε να πραγματοποιήσουμε τον υπολογισμό της διατροφής για τους συνεργάτες για εσάς.

Προσδιορισμός της ανάγκης
Το ποσό της συντροφιάς διατροφής εξαρτάται από την ανάγκη του ατόμου που λαμβάνει διατροφή και από την ικανότητα του ατόμου που πρέπει να πληρώσει διατροφή. Προκειμένου να προσδιοριστούν οι ανάγκες του αποδέκτη διατροφής, θεωρείται ένα πρότυπο περίπου 60% του καθαρού οικογενειακού εισοδήματος μείον το κόστος οποιουδήποτε παιδιού.

Προσδιορισμός της οικονομικής ικανότητας
Γίνεται υπολογισμός της φέρουσας ικανότητας και για τα δύο μέρη. Αυτός ο υπολογισμός καθορίζει εάν ο υπεύθυνος για τη συντήρηση έχει επαρκή οικονομική ικανότητα για να είναι σε θέση να πληρώσει διατροφή. Για να προσδιοριστεί η οικονομική ικανότητα του ατόμου που πρέπει να πληρώσει διατροφή, πρέπει πρώτα να καθοριστεί το καθαρό εισόδημά του. Ο πληρωτής διατροφής μπορεί πρώτα να αφαιρέσει έναν αριθμό δαπανών από αυτό το εισόδημα. Πρόκειται κυρίως για έξοδα που πρέπει να επιβαρύνει τον πληρωτή διατροφής για να καλύψει τα έξοδα (κόστος).

Συγκριτική ικανότητα μεταφοράς
Τέλος, πρέπει να γίνει σύγκριση της ικανότητας μεταφοράς φορτίου. Αυτή η σύγκριση χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του ποσού διατροφής για το οποίο τα μέρη έχουν ίση οικονομική ελευθερία. Το εύρος του πιστωτή διατροφής συγκρίνεται με το πεδίο εφαρμογής του οφειλέτη διατροφής. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι ο πιστωτής διατροφής δεν χρειάζεται να είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από τον οφειλέτη διατροφής ως αποτέλεσμα της πληρωμής διατροφής.

Θα θέλατε να μάθετε ποια θα είναι η οικονομική σας κατάσταση μετά το διαζύγιό σας; Επικοινωνία Law & More και μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να προσδιορίσουμε το ποσό διατροφής που θα πρέπει να πληρώσετε ή να λάβετε.

Αλλαγή διατροφής

Εάν θέλετε να ακυρώσετε μονομερώς ή να αλλάξετε τη διατροφή του συνεργάτη, αυτό πρέπει να γίνει μέσω του δικαστηρίου. Μπορούμε να υποβάλουμε αίτημα αλλαγής στο δικαστήριο εκ μέρους σας. Το γήπεδο μπορεί να αλλάξει τη διατροφή του συνεργάτη, δηλαδή αύξηση, μείωση ή μηδέν. Σύμφωνα με το νόμο, πρέπει να υπάρξει «αλλαγή των συνθηκών». Εάν το δικαστήριο διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει αλλαγή των περιστάσεων, το αίτημά σας δεν θα γίνει δεκτό. Αυτή η έννοια δεν εξηγείται περαιτέρω στο νόμο και μπορεί επομένως να αφορά ένα ευρύ φάσμα περιστάσεων. Στην πράξη, αυτό συνεπάγεται συχνά αλλαγή στις οικονομικές συνθήκες ενός εκ των πρώην εταίρων.

Τερματισμός διατροφής συνεργάτη
Η υποχρέωση πληρωμής διατροφής συνεργάτη μπορεί να λήξει στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • σε περίπτωση θανάτου σας ή του πρώην συντρόφου σας·
  • εάν έχει λήξει η μέγιστη περίοδος διατροφής που καθορίστηκε από το δικαστήριο·
  • εάν το άτομο που λαμβάνει διατροφή παντρευτεί ξανά, συνάψει δηλωμένη συμβίωση ή αρχίσει να ζει μαζί·
  • εάν οι οικονομικές συνθήκες έχουν αλλάξει και το άτομο που λαμβάνει διατροφή μπορεί να βγάλει τα προς το ζην

Οι δικηγόροι διαζυγίου μας γνωρίζουν τόσο το οικογενειακό δίκαιο όσο και την επιχειρηματική τεχνογνωσία και, ως εκ τούτου, είναι σε ιδανική θέση για να σας παρέχουν νομική και φορολογική βοήθεια σε αυτές τις περιπτώσεις. Χρειάζεστε δικηγόρο διαζυγίου; Επικοινωνία Law & More.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
κύριος. Maxim Hodak, advocate at & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More