ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ;
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τετραγωνισμένος Σαφή.

Τετραγωνισμένος Προσωπικό και εύκολα προσβάσιμο.

Τετραγωνισμένος Τα ενδιαφέροντά σας πρώτα.

Εύκολα προσβάσιμο

Εύκολα προσβάσιμο

Law & More είναι διαθέσιμο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 17:00

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Οι δικηγόροι μας ακούν την υπόθεσή σας και καταρτίζουν ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης
Καλή και γρήγορη επικοινωνία

Προσωπική προσέγγιση

Η μέθοδος εργασίας μας διασφαλίζει ότι το 100% των πελατών μας μας προτείνει και ότι βαθμολογούμαστε κατά μέσο όρο με 9.4

Διακινούμενος με υψηλή ειδίκευση - Δικηγόρος μετανάστευσης

Το σύστημα μετανάστευσης της γνώσης στο πλαίσιο της πολιτικής των ολλανδών αλλοδαπών επιτρέπει στις εταιρείες να προσελκύσουν μετανάστες γνώσης σχετικά γρήγορα και εύκολα. Οι υπάλληλοι υψηλής ειδίκευσης από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να εργαστούν στις Κάτω Χώρες, για παράδειγμα σε μια θέση ανώτερου διευθυντή ή ως ειδικός υπό ευνοϊκές συνθήκες του προγράμματος. Ωστόσο, τόσο ο μετανάστης γνώσης όσο και ο εργοδότης πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις.

Γρήγορο μενού

Συνθήκες μεταναστών με υψηλή εξειδίκευση

Είστε μετανάστης γνώσης και θέλετε να συνεισφέρετε στην ολλανδική οικονομία της γνώσης; Εάν ναι, θα χρειαστείτε πρώτα άδεια παραμονής. Πριν από τη χορήγηση άδειας διαμονής, πρέπει να έχετε μια σύμβαση εργασίας με έναν εργοδότη ή ερευνητικό ίδρυμα στις Κάτω Χώρες που έχει οριστεί από την IND ως αναγνωρισμένος χορηγός και περιλαμβάνεται στο δημόσιο μητρώο αναγνωρισμένων χορηγών. Πρέπει επίσης να κερδίσετε επαρκές εισόδημα και πρέπει να έχετε συμφωνήσει για έναν μισθό σύμφωνα με την αγορά με τον εργοδότη σας.

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

aylin.selamet@lawandmore.nl

Οι δικηγόροι μας μετανάστευσης είναι έτοιμοι για εσάς

Law and More

Αίτηση για άδεια διαμονής

Θα θέλατε να ζήσετε στην Ολλανδία;
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Οικογενειακή επιχείρηση

Οικογενειακή επανένωση

Δεν είσαι με την οικογένειά σου ή η οικογένειά σου δεν είναι μαζί σου; Ανακαλύψτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

Εικόνα εργάτη

Μετεγκατάσταση Labout

Θέλετε να εργαστείτε και να ζήσετε στην Ολλανδία; Μπορούμε να κανονίσουμε ολόκληρη τη διαδικασία αίτησης.

Θέλετε ένας αλλοδαπός υπάλληλος να εργαστεί νόμιμα στην Ολλανδία; Ερχομαι σε επαφή.

"Law & More από δικηγόρους
συμμετέχουν και μπορούν να συμπάσχουν
με το πρόβλημα του πελάτη»

Επιπλέον, ορισμένες (πρόσθετες) προϋποθέσεις ισχύουν για εσάς ως μετανάστες με υψηλή εξειδίκευση. Οι συνθήκες εξαρτώνται ακριβώς από την προσωπική σας κατάσταση. Στο Law & More, οι δικηγόροι μετανάστευσης έχουν μια γρήγορη και προσωπική προσέγγιση. Θα χαρούν να σας βοηθήσουν με την αίτησή σας. Πριν προχωρήσετε στην εφαρμογή, οι ειδικοί μας θα σας παράσχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να μην αντιμετωπίσετε εκπλήξεις.

Όχι μόνο εσείς, αλλά και η εταιρεία στην οποία πρόκειται να εργαστείτε πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις. Είστε εταιρεία που θέλει να προσλάβει μετανάστες υψηλής ειδίκευσης; Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει πρώτα απ 'όλα να αναγνωριστείτε από το IND ως χορηγός. Η αξιοπιστία και η συνέχεια της εταιρείας σας είναι σημαντικές. Η εταιρεία σας αναγνωρίζεται ως χορηγός; Σε αυτήν την περίπτωση, η εταιρεία σας πρέπει να συμμορφώνεται με τις ακόλουθες υποχρεώσεις: το καθήκον της διοίκησης, το καθήκον παροχής πληροφοριών και το καθήκον φροντίδας. Η εταιρεία σας δεν το κάνει; Εάν ναι, αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ανάκληση της αναγνώρισης ως χορηγού.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Οι δικηγόροι μετανάστευσης μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν:

Office Law & More

Ζητήστε μετανάστη γνώσης

Σας έχει χορηγηθεί άδεια διαμονής; Εάν ναι, η περίοδος ισχύος της άδειας διαμονής σας θα είναι ίση με την περίοδο της σύμβασης εργασίας με μέγιστη διάρκεια 5 ετών. Η άδεια μπορεί να παραταθεί επ 'αόριστον.

Κατά τη διάρκεια ισχύος της άδειας διαμονής σας, μπορείτε να αλλάξετε τον εργοδότη ως μετανάστη υψηλής ειδίκευσης και να συμμετάσχετε σε άλλη εταιρεία που αναγνωρίζεται από την IND ως χορηγός. Τόσο ο παλιός όσο και ο νέος εργοδότης πρέπει να αναφέρουν την αλλαγή της εργασίας σας στον IND εντός τεσσάρων εβδομάδων.

Γίνετε άνεργοι ως μετανάστες υψηλής ειδίκευσης; Σε αυτήν την περίπτωση, δικαιούστε περίοδο αναζήτησης τριών μηνών από την ημέρα μετά τη λήξη της εργασίας σας. Εάν δεν μπορείτε να προσχωρήσετε σε έναν άλλο εργοδότη (χορηγός) ως μετανάστη υψηλής ειδίκευσης κατά την περίοδο αναζήτησης, το IND θα ανακαλέσει την άδειά σας.

Ευρωπαϊκή μπλε κάρτα

Διακινούμενος με υψηλή ειδίκευση

Από τον Ιούνιο του 2011, ένας μετανάστης με υψηλή εξειδίκευση θα μπορεί να υποβάλει αίτηση για την μπλε κάρτα της ΕΕ (EU Blue Card) εκτός από την απαιτούμενη άδεια διαμονής. Η μπλε κάρτα της ΕΕ είναι μια συνδυασμένη άδεια διαμονής και εργασίας για μετανάστες υψηλής ειδίκευσης που δεν έχουν την ιθαγένεια ενός από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ευρωπαϊκή Μπλε Κάρτα προσφέρει στον προχωρημένο μετανάστη άριστα πλεονεκτήματα. Πρώτα απ 'όλα, ο εργοδότης του υψηλού επιπέδου μετανάστης δεν χρειάζεται να αναγνωρίζεται από τον IND ως χορηγός. Επιπλέον, ως ειδικευμένος μετανάστης, ο οποίος κατέχει επίσης ευρωπαϊκή μπλε κάρτα, μπορείτε να εργαστείτε σε άλλο κράτος μέλος αφού έχετε εργαστεί στις Κάτω Χώρες για 18 μήνες, υπό την προϋπόθεση ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις σε αυτό το κράτος μέλος.

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για την Ευρωπαϊκή Μπλε Κάρτα, πρέπει να πληροίτε αυστηρότερες προϋποθέσεις από ό, τι για την άδεια διαμονής ως μετανάστη υψηλής ειδίκευσης. Για παράδειγμα, πρέπει να έχετε σύμβαση εργασίας για 12 μήνες ή περισσότερο, να έχετε ολοκληρώσει τουλάχιστον ένα πρόγραμμα τριετούς πτυχίου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (hbo) και να αποκτήσετε τουλάχιστον το κατώτατο όριο μισθών της μπλε κάρτας ανά μήνα.

Η ομάδα των δικηγόρων του νόμου για τη μετανάστευση θα σας καθοδηγήσει και θα υποβάλει αίτηση για εσάς στο IND. Θα θέλατε αυτό ή έχετε άλλες ερωτήσεις και θα θέλατε συμβουλές; Παρακαλώ επικοινώνησε Law & More. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
κύριος. Maxim Hodak, advocate at & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More