ιδιώτες πελάτες

Ως ιδιώτης μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το νόμο με διάφορους τρόπους. Law & More βοηθά τους ιδιώτες πελάτες σε διάφορους τομείς του δικαίου. Έχουμε εμπειρία στον τομέα:

Είτε πρόκειται για περίπλοκο διαζύγιο, λήψη άδειας διαμονής, συμβάσεις εργασίας και απόλυση ή προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, οι ειδικοί μας είναι εκεί για εσάς και αναζητούν τον καλύτερο τρόπο για την επίτευξη του στόχου σας.

Πρώτα απ 'όλα, αναλύουμε την κατάστασή σας και μαζί σας καθορίζουμε την τακτική και τη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε. Συζητάμε τα τέλη που χρεώνουμε και κάνουμε σαφείς συμφωνίες σχετικά με αυτό. Αποδίδουμε μεγάλη αξία στην καλή και σαφή επικοινωνία με τους πελάτες μας και ως εκ τούτου ανταποκρινόμαστε πάντα γρήγορα και εμπλέκουμε στην περίπτωσή σας. Η προσέγγισή μας είναι προσωπική, άμεση και προσανατολισμένη στα αποτελέσματα. Οι σύντομες, σαφείς γραμμές μεταξύ δικηγόρου και πελάτη είναι φυσικά για εμάς.

Αντιμετωπίζετε νομικό πρόβλημα και χρειάζεστε τη βοήθεια ειδικού; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε ευτυχείς και πρόθυμοι να σας δώσουμε συμβουλές, να σας βοηθήσουμε στις διαπραγματεύσεις και, εάν είναι απαραίτητο, να σας εκπροσωπήσουμε σε μια νομική διαδικασία.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

[show-testimonials orderby='menu_order' order='DESC' limit='1' pagination='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-below,text-alignment:center, στήλες:1,φίλτρο:κανένα,αξιολόγηση:on,quote-content:short,charlimitextra:(...),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image- σύνδεσμος:on']

Η εικόνα του Tom Meevis

Τομ Μέιβις

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

Μάξιμ Χοντάκ

Μάξιμ Χοντάκ

Συνεργάτης / Δικηγόρος

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Δικηγόρος

Αϊλίν Σελαμέτ

Αϊλίν Σελαμέτ

Δικηγόρος

Law & More