Ειδικές περιοχές

Η Ευρασία είναι ο όρος για τη γεωγραφική περιοχή που αποτελείται από την Ευρώπη και την Ασία. Συνδυάζουμε τη γνώση αυτών των αγορών με την εμπειρία μας από τις διάφορες ολλανδικές και διεθνείς δικαιοδοσίες. Μέσω αυτού του μοναδικού συνδυασμού είμαστε σε θέση να παρέχουμε την πλήρη εξυπηρέτηση σε ευρασιατικές επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Ως επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε αυτούς τους τομείς, μπορείτε να συναντήσετε κάθε είδους δύσκολα νομικά ζητήματα. Εξάλλου, αυτοί οι τομείς δεν στέκονται ποτέ, εξελίσσονται ενεργά. Οι δικηγόροι μας είναι ειδικοί στους τομείς στους οποίους διασχίζουν αυτούς τους τομείς και μπορούν να παρέχουν στην επιχείρησή σας νομικές συμβουλές ή βοήθεια, για παράδειγμα σχετικά με την ευθύνη των προϊόντων.

Αν και μια διαμάχη προκαλεί τα συναισθήματα να τρέχουν ψηλά, με αποτέλεσμα τα δύο μέρη να μην βλέπουν πλέον λύση Law & More Πιστεύουμε ότι μια κοινή λύση που ικανοποιεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη μπορεί να βρεθεί μέσω διαμεσολάβησης. Σε αυτή τη διαδικασία το Law & More οι διαμεσολαβητές όχι μόνο λαμβάνουν υπόψη τα συμφέροντα και των δύο μερών κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, αλλά και εγγυώνται τη νομική και συναισθηματική βοήθεια.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Η εικόνα του Tom Meevis

Διαχείριση συνεργάτη / δικηγόρου

Δικηγόρος
Δικηγόρος
Νομικός Σύμβουλος

Θέλετε να μάθετε τι Law & More μπορεί να κάνει για εσάς ως δικηγορικό γραφείο σε Eindhoven και Amsterdam?
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +31 40 369 06 80 ή στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση:
κύριος. Tom Meevis, συνήγορος του Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More